Mbulesa si Libër (Galaxy Tab S5e)

Mbulesa si Libër (Galaxy Tab S5e)

EF-BT720PBEGWW

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Mbrojtje praktike në një çast

Mënyra më e thjeshtë për t’i mbajtur njollat dhe gërvishtjet larg nga ekrani juaj. Mbulesa si Libër e Galaxy Tab S5e paraqet një dizajn pa mbajtëse me një lidhje me magnet të brendshëm për heqje dhe bashkim të lehtë. Gjithashtu ofrohet në dy modele të ngjyrave neutrale për t’u shoqëruar në mënyrë të përsosur me pajisjen tuaj.

Mbrojtje praktike në një çast Mbrojtje praktike në një çast

Kënd i dyfishtë për lehtësi të shtuar

Duke paraqitur një llapë premium të montueshme, Mbuelsa si Libër e Galaxy Tab S5e mund të paloset shpejt në një konfigurim me kënd të dyfishtë për përdorim të lehtë në sipërfaqen e tryezës. Tani mund të shijoni edhe më shumë rehati kur shihni filmat dhe videot tuaja të preferuara ose kur shtypni një email të gjatë.

Kënd i dyfishtë për lehtësi të shtuar Kënd i dyfishtë për lehtësi të shtuar

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.