Mbulesa si Libër (Galaxy Tab S5e)

EF-BT720PWEGWW
Ngjyra E bardhëE bardhë

The item is in the cart.

Mbrojtje praktike në një çast

Mënyra më e thjeshtë për t’i mbajtur njollat dhe gërvishtjet larg nga ekrani juaj. Mbulesa si Libër e Galaxy Tab S5e paraqet një dizajn pa mbajtëse me një lidhje me magnet të brendshëm për heqje dhe bashkim të lehtë. Gjithashtu ofrohet në dy modele të ngjyrave neutrale për t’u shoqëruar në mënyrë të përsosur me pajisjen tuaj.

Mbrojtje praktike në një çast

Kënd i dyfishtë për lehtësi të shtuar

Duke paraqitur një llapë premium të montueshme, Mbuelsa si Libër e Galaxy Tab S5e mund të paloset shpejt në një konfigurim me kënd të dyfishtë për përdorim të lehtë në sipërfaqen e tryezës. Tani mund të shijoni edhe më shumë rehati kur shihni filmat dhe videot tuaja të preferuara ose kur shtypni një email të gjatë.

Kënd i dyfishtë për lehtësi të shtuar

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.