Kapak si portofol për Galaxy A70

EF-WA705PWEGWW
Ngjyra I bardhëI bardhë

The item is in the cart.

Mbajeni pranë

Kapaku si portofol i Galaxy A70 paraqet një xhep të fshehur brenda për të ruajtur në mënyrë të leverdishme kartat e preferuara çdo ditë.

Mbajeni pranë

I mbrojtur nga të gjitha anët

Me dizajnin e tij të qëndrueshëm, kapaku si portofol i Galaxy A70 siguron mbrojtje të gjithanshme.

I mbrojtur nga të gjitha anët

Zgjidhje pa probleme

Falë sensorit të tij të integruar intuitiv, kapaku si portofol i Galaxy A70 automatikisht e fik dhe e ndez ekranin tuaj të telefonit për përdorim pa probleme.

Zgjidhje pa probleme

Ngjyrat e produktit

Ngjyrat e produktit

*Smartfoni shitet veç.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet e produktit. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime ilustrimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna këtu janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim.

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.