Mbulesë e Hollë (Galaxy Tab S5e)

EF-IT720CBEGWW
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

Dizajn super i hollë që mbron në mënyrë të besueshme

Qëndrueshmëri të cilës mund t’i besoni. Mbulesa e Hollë me peshë të vogël e Galaxy Tab S5e mbron pjesën e pasme nga goditjet dhe gërvishtjet për të ndihmuar që t’a mbajë pajisjen tuaj në gjendje të pacënuar. Mbulesa e saj e rehatshme, me strukturë të butë qëndron mirë në dorë për të ndihmuar që të lëvizni rreth e rrotull me lehtësi.

Dizajn super i hollë që mbron në mënyrë të besueshme

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.