Adaptori i udhëtimit 45W

Adaptori i udhëtimit 45W

EP-TA845XWEGWW

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Kthejeni telefonin tuaj përsëri në 100% në një kohë rekord

Lidhni Galaxy Note10+ me Adaptorin e udhëtimit 45W për të karikuar plotësisht me shpejtësi të pabesueshme. Më i fuqishëm sesa adaptorët e mëparshëm të udhëtimit, ai shfrytëzon fuqinë e Karikimit Super të Shpejtë 2.0 dhe siguron se nuk jeni pa energji për një kohë të gjatë.

*I disponueshëm vetëm me Galaxy Note10+ për karikimin Super të Shpejtë 2.0 duke përdorur Adaptorin e udhëtimit 45W me kabllin 5A C-në-C.*Pajisje të tjera të përputhshme me (duke përdorur karikimin Super të Shpejtë 2.0) Adaptorin e udhëtimit 45W mund të shtohen në të ardhmen.

Funksionon me telefonat e miqve tuaj gjithashtu

Adaptori i udhëtimit 45W gjithashtu karikon me 15W. Kështu që karikon me siguri pajisjet tuaja të tjera dhe pajisjet Galaxy të miqve tuaj, edhe nëse pajisja Galaxy e tyre nuk lejon Karikimin Super të Shpejtë 2.0.

*Shpejtësia e karikimit mund të ndryshojë sipas pajisjes. Shpejtësia reale e karikimit mund të ndryshojë gjithashtu në varësi të përdorimit, kushteve të karikimit dhe faktorëve të tjerë. Karikimi 45W i disponueshëm vetëm për pajisje të përputhshme me Karikimin Super të Shpejtë 2.0. *Përdorni vetëm bateri, karikues dhe kabëll të krijuar posaçërisht për pajisjen tuaj të miratuar nga Samsung. Bateri, karikues dhe kabllo të papërputhshme mund të shkaktojnë dëmtime ose dëme të rënda të pajisjes tuaj. *Mos përdorni një kabëll shtresa e të cilit është hequr ose dëmtuar dhe mos përdorni ndonjë karikues ose bateri që është dëmtuar ose nuk funksionon.

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.