Paketa e Baterisë me Valë

EB-U1200CPEGWW
Ngjyra RozëRozë

The item is in the cart.

Jeta e vërtetë me valë

Merrni lehtësinë e karikimit me valë kur udhëtoni. Paketa e re e Baterisë me Valë ju lejon të karikoni me valë Galaxy S10e, S10, S10+ ose Galaxy Watch Active tuaj, kështu që të mos ju duhet të shqetësoheni edhe kur nuk ka asnjë prizë aty afër.

Jeta e vërtetë me valë

*Kufizuar për smartfonë Samsung apo të markave të tjera me karikim me valë WPC Qi dhe për pajisje që mund të vishen si Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch dhe Galaxy Buds.

Përsëri plot, shpejt

Paketa e re e Baterisë me Valë fuqizon telefonin tuaj shpejt me aftësitë e saj të Karikimit të Shpejtë me Valë, pavarësisht nëse telefoni juaj është i vendosur në prizë ose duke u karikuar me valë. Dhe mund të karikojë dy telefona menjëherë, kështu që edhe nëse jeni duke karikuar Galaxy S10e, S10 ose S10+ tuaj, mund të ndihmoni një mik.

Përsëri plot, shpejt

Shpejtësia reale e karikimit mund të ndryshojë gjithashtu në varësi të përdorimit real, kushteve të karikimit dhe faktorëve të tjerë. Karikimi i Shpejtë me Valë i disponueshëm vetëm kur karikoni një pajisje. Nëse karikoni dy pajisje në të njëjtën kohë, do të jetë me shpejtësitë normale të karikimit.

E përputhshme me pajisjet Qi

Merrni gjithashtu edhe pajisjet tuaja të tjera, duke e ditur se mund të rikarikoni bateritë e tyre pa asnjë problem. Paketa e re e Baterisë me Valë është krijuar për të qënë e përputhshme me Qi, kështu që përsa kohë që telefoni juaj është gjithashtu i përputhshëm, mund t’a vendosni atë poshtë për t’a rikarikuar.

E përputhshme me pajisjet Qi

*Kufizuar për smartfonë Samsung apo të markave të tjera me karikim me valë WPC Qi si Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 Edge, S7 Active, S6, S6 Edge, S6 Active, S6 Edge+, Note9, Note8, Note FE dhe Note5.

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.