Wireless Charger Pad

EP-P3105TBEGWW
Ngjyra E zezë E zezë

The item is in the cart.

Kur bateria bie, karikojeni në këmbë

Karikojeni pajisjen tuaj pa e lidhur. Thjesht vendoseni në platformën me valë dhe drita automatike LED do t'ju njoftojë kur karikohet. Dhe me kontrollin e programuar të ventilatorit, nuk është nevoja të shqetësoheni se do të mbinxehet.

Kur bateria bie, karikojeni në këmbë

Ndizeni dhe vazhdoni

Nga telefoni deri tek ora dhe kufjet, karikojini pajisjet me shpejtësi dhe lehtësi. Me pajisjet e Samsung me karikim të shpejtë, platforma me valë mbështet deri në 7.5W për pajisjet Samsung dhe pajisjet Apple dhe aksesorët e mundësuar për teknologjinë Qi karikohen deri në 5W. E shkëlqyer për pajisjet e mëdha ose të vogla.

Ndizeni dhe vazhdoni

*Aksesorët e përputhshëm përfshijnë Galaxy Watch, Gear S3, Gear Sport dhe Galaxy Buds.**Pajisjet e përputhshme Apple përfshijnë modelet iPhone 8, 8+, X, XS, XS Max dhe XR.***Përdorni kabllon e përfshirë. Përdorimi i artikujve të palëve të treta mund t'i shkaktojë dëmtime karikuesit me valë dhe/ose reduktim të shpejtësisë së karikimit.****Shpejtësitë e karikimit mund të variojnë sipas pajisjes. Shpejtësia reale e karikimit mund të variojë gjithashtu sipas përdorimit, kushteve të karikimit dhe faktorëve të tjerë.

Për një shumëllojshmëri pajisjesh

Thjesht karikoni pajisje të ndryshme. Platforma me valë është e përputhshme me standardet e industrisë Qi dhe portat e hyrjes Type-C në mënyrë që të mund ta përdorni me gamën tuaj të gjerë të pajisjeve.

Për një shumëllojshmëri pajisjesh

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.