WITS Kapak i fortë premium për Galaxy A50

GP-FPA505WSBMW

The item is in the cart.

Kapak i fortë premium

Ka një strukturë që u reziston gërvishtjeve në pjesën e pasme përmes cepit dalës. Prodhim me cilësi të lartë. Nxjerr në pah ngjyrën e telefonit.

Kapak i fortë premium

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.