24'' FHD Monitor i harkuar CF396

24'' FHD Monitor i harkuar CF396

LC24F396FHRXEN

Zgjidhni madhësinë tuaj

Kurbatura më e thellë e ekranit për përvojën më përfshirëse të shikimit

Zbuloni një përvojë me të vërtetë përfshirëse të shikimit me monitorin më të harkuar të Samsung. Duke u shtrirë rreth fushës tuaj të shikimit si ekrani iMax i kinemasë tuaj vendore, ekrani 1800R — me rrezen e harkut të tij prej 1800mm për lakim më të madh — krijon një fushë më të gjerë të shikimit, përmirëson perceptimin e thellësisë dhe minimizon shpërqendrimet periferike për t’ju tërhequr më thellë në përmbajtjen tuaj. Kështu që pavarësisht nëse është një film në internet, një program TV i preferuar ose një lojë që ju bën t’ju rrahë pulsi, harkimi më i thellë i ekranit të Samsung do t’ju përfshijë plotësisht në të gjithë përmbajtjen e multimediave tuaja

Kurbatura më e thellë e ekranit për përvojën më përfshirëse të shikimit Kurbatura më e thellë e ekranit për përvojën më përfshirëse të shikimit

Ekran 1800R për rehati të shtuar të shikimit

• lakimi i ekranit 1800R: lakimi më i madh i ekranit 1800R u lejon syve tuaj të ndjekin pa probleme gjatë gjithë ekranit, ndërsa mbahet një largësi konstante e shikimit. • Në analiza klinike të kryera nga Departamenti i Okulistikës i Spitalit të Universitetit Kombëtar të Seulit, kjo tregoi të pakësojë lodhjen e syve tek përdoruesit në krahasim me shikimin e një monitori me ekran të sheshtë

Ekran 1800R për rehati të shtuar të shikimit Ekran 1800R për rehati të shtuar të shikimit

Paneli i përparuar VA i Samsung për rrjedhjen e minimizuar të dritës, dhe për të zeza më të thella, më uniforme

Kristalet e lëngshme të vendosura vertikalisht në panelet VA të Samsung bllokojnë ndriçimin nga pas në mënyrë më të efektshme sesa panelet IPS, pasi ekrani lakohet për të minimizuar rrjedhjen e dritës dhe për të dhënë të zezë më të thellë, më uniforme nga cepi në cep.

Paneli i përparuar VA i Samsung për rrjedhjen e minimizuar të dritës, dhe për të zeza më të thella, më uniforme Paneli i përparuar VA i Samsung për rrjedhjen e minimizuar të dritës, dhe për të zeza më të thella, më uniforme

Cilësi superiore e imazhit me teknologjinë e përparuar të ekranit të Samsung

• Raporti më i mirë i kontrastit i kategorisë 3000:1: Teknologjia e panelit VA të Samsung siguron një raport të kontrastit 3000:1 që jep të zeza më të thella, të bardha më të shkëlqyera dhe ngjyra më të pasura për imazhe më të qarta, më të gjalla• Rrjedhje e pakësuar e dritës: Teknologjia e ekranit të harkuar të Samsung minimizon rrjedhjen e dritës nga cepat e ekranit për të siguruar të zeza më uniforme gjatë gjithë zonës së shikimit

Cilësi superiore e imazhit me teknologjinë e përparuar të ekranit të Samsung Cilësi superiore e imazhit me teknologjinë e përparuar të ekranit të Samsung

Luajtja e lojërave pa të meta dhe e patrazuar me AMD FreeSync

• AMD FreeSync: Duke sinkronizuar në mënyrë dinamike nivelin e rifreskrimit të ekranit me nivelin e kuadrit të imazhit, AMD FreeSync minimizon ngecjen dhe siguron luajtjen e lojërave pa të meta e të patrazuar• Regjimi i lojës: Regjimi i lojës optimizon në çast ngjyrat dhe kontrastin e ekranit për lojëra për të siguruar se shijoni çdo skenë në nivelin më të mirë të tij

Luajtja e lojërave pa të meta dhe e patrazuar me AMD FreeSync Luajtja e lojërave pa të meta dhe e patrazuar me AMD FreeSync

Ekrani super i hollë i harkuar dhe dizajn elegant, kontemporan

Panel super i hollë i harkuar: Me një profil jashtëzakonisht të hollë prej 11.9mm — aq i hollë sa një majë stilolapsi — paneli i fortë i harkuar është më shumë sesa gjysmë i hollë sesa modelet e mëparshëm të ekraneve të harkuar

Ekrani super i hollë i harkuar dhe dizajn elegant, kontemporan Ekrani super i hollë i harkuar dhe dizajn elegant, kontemporan

Teknologjia e kursimit ekologjik e Samsung pakëson konsumin e energjisë dhe ndikimin mbi mjedisin

• Cilësimi automatik i shkëlqimit që kursen energji: Teknologjia e kursimit ekologjik e Samsung rrjedhshëm rregullon shkëlqimin e ekranit mbështetur në ndriçimin e të zezave të ekranit për të pakësuar konsumin e energjisë me deri në 10%‡*• Cilësime të dyfishta manuale të shkëlqimit: Shkëlqimi i ekranit gjithashtu mund të cilësohet në mënyrë manuale tek 25%‡ ose 50%‡ ose maksimum * Mbështetur në analizat e brendshme

Teknologjia e kursimit ekologjik e Samsung pakëson konsumin e energjisë dhe ndikimin mbi mjedisin Teknologjia e kursimit ekologjik e Samsung pakëson konsumin e energjisë dhe ndikimin mbi mjedisin

I lehtë në sy për një përvojë më të rehatshme shikimi

• Regjimi i ruajtjes së syve: Duke pakësuar emetimet e dritës blu — që stimulojnë retinën më shumë sesa ngjyrat e tjera — Regjimi i ruajtjes së syve pakëson lodhjen e syve dhe siguron një përvojë më të rehatshme të shikimit.• Pa dridhje: Teknologjia Pa dridhje e Samsung minimizon dridhjen shpërqendruese të ekranit për t’ju lejuar që të punoni dhe të luani për më gjatë me më shumë rehati.

I lehtë në sy për një përvojë më të rehatshme shikimi I lehtë në sy për një përvojë më të rehatshme shikimi

Specifikimet

  • Raporti i pamjes 16:9
  • Ndriçimi (Tipik) 250 cd/㎡
  • Rezolucioni 1,920 x 1,080

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.