RB3000 BF me Kompresor me inverter dixhital, 310ℓ

RB3000 BF me Kompresor me inverter dixhital, 310ℓ

RB31FERNDEF/EF

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Organizojeni më mirë. Shijojeni më shumë.

Përjetoni një nivel të ri të organizimit dhe komoditet me frigoriferin që maksimizon efikasitetin e hapësirës.

Easy Slide

Me futjen e dorës në frigorifer shpesh përballeni me pengesat nga ushqimet e ndryshme. Por rafti Easy Slide është bërë me doreza rrumbullake dhe mund të tërhiqet, për vendosje më efikase të ushqimeve – dhe mund të shikoni lehtë edhe ushqimet e vendosura fare mbrapa.

Kompresor me inverter dixhital dhe me garanci 10 vjeçare

Ndryshe nga kompresorët tradicionalë që kanë vetëm dy modele pune - për ndezje dhe ndalim, kompresori me inverter dixhital i kompanisë Samsung ka 5 cikle të ndryshme pune në bazë të nivelit të lagështirës dhe regjimit të përdorimit. Kjo ndihmon në ruajtjen e temperaturës së qëndrueshme, uljen e konsumimit të kompresorit për një jetëgjatësi sa më të madhe të tij, si dhe në uljen e nivelit të zhurmës në minimum.

Kutia Full Open

Me hapje më të madhe se sirtarët klasikë të ngrirësve, kutia Full Open Box ju lehtëson magazinimin dhe marrjen e produkteve, madje edhe të artikujve të mëdhenj. Që të përdorni në mënyrë optimale vendin, kutia mund të hiqet tërësisht, dhe falë dizajnit së sirtarit, mund ta hapni madje edhe kur dera e frigoriferit është e hapur vetëm 90 gradë.

Mbrojtja e rafteve Big Guard

E përshtatshme për familjet që konsumojnë mjaft ujë, mbrojtja e rafteve Big Guard është më e thellë se ato te frigoriferët klasikë. Tani në derë mund të vendosni paketime të mëdha me qumësht dhe lëng frutash, sikurse dhe dy radhë me kanaçe dhe shishe. Mbrojtja e rafteve Big Guard gjithashtu mund të jetë e shkëlqyer për ftohjen e shisheve të larta me pije.

Top LED

Llamba ekonomike Top LED ndriçon qartë të gjithë pjesën e brendshme të frigoriferit që të shikoni më mirë ushqimin tuaj. Pra, gjejini më lehtë ushqimet tuaja që dera mos të duhet të lihet e hapur për një kohë të gjatë, kurseni edhe kohë edhe energji.

No Frost i vërtetë

Karakteristika True No Frost e Samsungut siguron ftohje të njëtrajtshme në çdo pjesë të frigoriferit, duke ruajtur freskinë dhe përdorimin e ushqimeve që mund të prishen, si dhe duke eliminuar ngrirjen dhe akumulimin e akullit. Efikasiteti i tij i përmirësuar e ngarkon më pak sistemin e ftohjes, duke rritur kështu jetëgjatësinë e tij dhe duke reduktuar nevojën për shkrirje.

Specifikimet

 • Totali neto (litra) 310 ℓ
 • Pesha neto (kg) 70 kg
 • Lloji i ftohjes Ftohje nga të gjitha anët
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT
 • Manuali i përdorimit (EU Environmental Regulatory Statements)
  ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, DANISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, FINLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, LETONISHT, LITUANISHT, MAQEDONISHT, NORVEGJISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT, SPANJISHT, SUEDISHT, TURQISHT
 • Manuali i përdorimit (EU Environmental Regulatory Statements)
  ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, DANISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, FINLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, LETONISHT, LITUANISHT, MAQEDONISHT, NORVEGJISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT, SPANJISHT, SUEDISHT, TURQISHT
 • Manuali i përdorimit (EU Environmental Regulatory Statements)
  ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, DANISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, FINLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, LETONISHT, LITUANISHT, MAQEDONISHT, NORVEGJISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT, SPANJISHT, SUEDISHT, TURQISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.