RB7000 Frigoriferë BMF me Cool Select Plus, Twin Cooling Plus™ dhe Space Max™

RB7000 Frigoriferë BMF me Cool Select Plus, Twin Cooling Plus™ dhe Space Max™

RB41R7767SR/EF

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni kapacitetin tuaj

 • Freski e njomët me ftohje të pavarur
  Twin Cooling Plus™
 • Më shumë hapësirë brenda – e njëjta madhësi jashtë
  SpaceMax™
 • Bën më pak zhurmë dhe përdor më pak energji
  Inverter dixhital

Freski e njomët me ftohje të pavarur

Twin Cooling Plus™

Siguron që ushqimet të qëndrojnë të njoma dhe të freskëta për më gjatë.* Twin Cooling Plus™ optimizon shpejt temperaturën dhe lagështinë në frigorifer dhe tek akulli me ftohje të pavarur. Ai ruan ushqimin në kushtet më të mira dhe mbron shijen dhe aromën natyrale të tij duke parandaluar përzierjen e aromave.

* Bazuar tek provat e pavarura nga Intertek në krahasim me një sistem tradicional të ftohjes.

Më shumë hapësirë brenda – e njëjta madhësi jashtë

SpaceMax™

Ruani më shumë ushqim me një pjesë të brendshme me shumë hapësirë prej 410 litrash.* Teknologjia unike e saj SpaceMax™ lejon që muret të jenë shumë më të hollë pasi përdor një sasi minimale të izolimit me efektshmëri të lartë. Kështu që krijon më shumë hapësirë të ruajtjes pa rritur dimensionet e jashtme ose pa kompromentuar efektshmërinë e energjisë.

* Kapaciteti është i ndryshëm për secilin model.

Ftohje preçize për freskinë më të mirë

Ftohje Preçize

Ruani freskinë, aromën dhe cilësinë e ushqimit për më shumë kohë. Ftohje e pavarur në çdo ndarje ftoh çdo cep në mënyrë të barabartë. Izolimi i avancuar zvogëlon çdo luhatje, pavarësisht se sa e nxehtë apo e ftohtë është jashtë. Teknologjia Dixhitale e Inverterit gjithashtu ndjen dhe kontrollon saktësisht temperaturën.

* Bazuar tek provat e pavarura nga Intertek në krahasim me një sistem tradicional të ftohjes.

* Bazuar tek provat e pavarura nga Intertek në krahasim me një sistem tradicional të ftohjes.

Stil i sofistikuar dhe i përjetshëm

Dizajni

Ndriçimi mahnitës blu i akullt në dorezë dhe pjesa e brendshme me ngjyrë gri premium shtojnë një element të stilit modern dhe elegant. Është kombinimi ideal i thjeshtësisë estetike dhe përdorueshmërisë së dizajnit.

Ruajtje fleksibël e ushqimit me një prekje

CoolSelect Plus

Gëzoni më të mirën në ruajtjen fleksibël duke përdorur zonën CoolSelect Plus. Me një prekje mund të ndryshojë regjimet për të ruajtur ushqime të ndryshme në temperaturën optimale, në mënyrë që gjithçka të qëndrojë më e freskët. Thjesht zgjidhni Freski (2℃), Ftohje (-1℃), Ngrirje e paktë (-5℃) ose Ngrirje (-15~-23℃) për t’ia përshtatur nevojave tuaja.

Ftohje ose ngrirje e shpejtë sipas kërkesës

Power Cool / Power Freeze

Gëzoni një rendiment të ftohjes së shpejtë. Me prekjen e një butoni, Power Cool fryn ajër mjaft të ftohtë në frigorifer për të ftohur shpejt ushqimet ose pijet tuaja të preferuara. Dhe Power Freeze jep një goditje të shpejtë të ajrit të ftohtë në frigorifer. Është i shkëlqyer për ngrirjen ose forcimin e ushqimit të ngrirë dhe për të formuar akull.

E mban ftohtësinë për freski që zgjat

Ftohje Metalike

Mbani ushqimin tuaj të freskët, edhe nëse hapni dhe mbyllni derën shpesh. Kanali i Ftohjes Metalike në paretin e pasëm ndihmon për të ruajtur temperaturën optimale të brendshme. Ai ruan ftohtësinë dhe parandalon humbjen e ajrit të ftohtë kur dera është e hapur. Dhe shpejt rikthen çdo humbje të ngrohjes kur mbyllet përsëri.

Kujdes i optimizuar për mishin delikat dhe peshkun

Optimal Fresh Zone

Jepuni ushqimeve delikate kujdes special shtesë. Zona e sirtarit Optimal Fresh Zone siguron mjedisin optimal për ruajtjen e mishit dhe peshkut. I ruan ato në një temperaturë më të ulët sesa frigoriferi me një devijim prej vetëm ± 0.5 gradë. Prandaj qëndrojnë në gjendjen më të freskët të tyre dhe kanë cilësinë dhe shijen më të mirë.

Kujdes i optimizuar për mishin delikat dhe peshkun

Optimal Fresh Zone

Jepuni ushqimeve delikate kujdes special shtesë. Zona e sirtarit Optimal Fresh Zone siguron mjedisin optimal për ruajtjen e mishit dhe peshkut. I ruan ato në një temperaturë më të ulët sesa frigoriferi me një devijim prej vetëm ± 0.5 gradë. Prandaj qëndrojnë në gjendjen më të freskët të tyre dhe kanë cilësinë dhe shijen më të mirë.

Përgatitje dhe ruajtje gati për furrën

Chef Pan

Ruani freskinë e elementëve përbërës përpara gatimit duke përdorur Chef Pan™. Ai mund të përdoret për të marinuar dhe përgatitur ushqimin, si mishi dhe peshku, përpara ruajtjes së tij në frigorifer. Kur është gati për gatim, mund të vendosni të gjithë tabakanë në furrën tuaj.* Dhe mund të pastrohet me siguri në një pjatalarëse.**

* Mos e vendosni drejtpërdrejt në furrë nga frigoriferi. Jo i përshtatshëm për përdorim në një furrë me mikrovalë.** Përdorni detergjent special për çelik inoks për të pastruar Chef Pan.

* Mos e vendosni drejtpërdrejt në furrë nga frigoriferi. Jo i përshtatshëm për përdorim në një furrë me mikrovalë.** Përdorni detergjent special për çelik inoks për të pastruar Chef Pan.

Bën më pak zhurmë dhe përdor më pak energji

Inverter dixhital

Gëzoni efikasitet më të madh të energjisë, më pak zhurmë dhe një rendiment afatgjatë. Kompresori Inverter Dixhital rregullon automatikisht shpejtësinë e tij në përgjigje të kërkesës për ftohje në 7 nivele. Pra funksionon në mënyrë ekonomike dhe në heshtje. Gjithashtu siguron qëndrueshmëri më të madhe, mbështetur nga një garanci 10 vjeçare.*

* Garancia 10 vjeçare është e kufizuar vetëm për kompresorin.

* Garancia 10 vjeçare është e kufizuar vetëm për kompresorin.

Freski pa ngrirje e ushqimeve për më gjatë

Pa Ngrirje

Ruani freskinë e ushqimit për më gjatë pa ngrirje. Teknologjia Pa Ngrirje mban një temperaturë të vazhdueshme optimale në çdo cep duke rritur qarkullimin e ajrit. Ndalon formimin e akullit në ushqim, si p.sh. perime, që të qëndrojnë të freskëta, të shijshme. Dhe shmangni nevojën për të shkrirë frigoriferin tuaj.

* Mbështetur në një krahasim të frigoriferit me ngrirje Samsung RB31FERNCWW dhe frigoriferit Pa Ngrirje RL39THCTS. Rezultatet individuale mund të ndryshojnë në varësi të përdorimit të konsumatorit.

* Mbështetur në një krahasim të frigoriferit me ngrirje Samsung RB31FERNCWW dhe frigoriferit Pa Ngrirje RL39THCTS. Rezultatet individuale mund të ndryshojnë në varësi të përdorimit të konsumatorit.

Në mënyrë fleksibël futni artikujt më të gjatë dhe më të mëdhenj

Sirtari Slide & Fold

Vendosni artikujt e mëdhenj dhe masivë me më shumë efektshmëri. Një sirtar Slide & Foldable* rrëshqet dhe mund të paloset lehtësisht përgjysëm për të krijuar më shumë hapësirë dhe për të vendosur artikuj me forma dhe madhësi të ndryshme. Kështu që mund të siguroheni se nuk ka asnjë hapësirë të papërdorur dhe të gëzoni një mënyrë më të leverdisshme për të organizuar dhe ruajtur ushqimin tuaj.

* Jo i detyrueshëm.

* Jo i detyrueshëm.

Ruajtje fleksibël për të vendosur më shumë artikuj tek dera

Kutitë e regullueshme të derës

Përshtasni hapësirën në derë për të lejuar futjen e të gjitha madhësive të shisheve, kutive dhe artikujve të tjerë të ushqimit të bulmetit. Duke përdorur katër kutitë e rregullueshme të derës mund të organizoni lehtësisht dhe te ruani me fleksibilitet më shumë artikuj dhe me madhësi të ndryshme dhe të siguroni se qëndrojnë të sigurt në vendin e tyre. Në mënyrë që të mund të përdorni më mirë hapësirën e disponueshme.

Hapet në cilindo drejtim që dëshironi

Derë e kthyeshme

Zgjidhni drejtimin e hapjes së frigoriferit dhe ngrirësit tuaj me një derë të kthyeshme. Kjo do të thotë se është gjithnjë ideal për vendosjen e tuaj të preferuar në kuzhinë. Secilës derë mund t’i ndryshohet drejtimi thjesht duke ndryshuar drejtimin e menteshave. Kështu që vendoset pothuajse kudo dhe mund të gëzoni leverdinë e bërjes që gjërave tamam ashtu si ju pëlqejnë.

Specifikimet

 • Totali bruto (litra) 433 ℓ
 • Gjerësia neto (mm) 595 mm
 • Lartësia neto e kasës me dorezën (mm) 2016 mm
 • Thellësia neto me dorezën e derës (mm) 650 mm
 • Pesha neto (kg) 75 kg
 • Lloji i ftohjes Ftohje e dyfishtë dhe metalike

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Manuali i përdorimit (SEAD)
  ANGLISHT, SHQIP, KROATISHT, MAQEDONISHT, SERBISHT, SLLOVENISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.