Si të përdorni PowerShare me Valë në Galaxy S10

S10 lejon karikimin pajisje-me-pajisje pa nevojën e një karikuesi. Ju mund të karikoni gjithashtu S10 tuaj dhe një pajisje tjetër njëkohësisht.

Performanca e optimizuar e baterisë

S10 ka një bateri më të madhe, duke mundësuar kështu një jetëgjatësi më të madhe të baterisë dhe nisje më të shpejtë të aplikacioneve.

 

Inteligjenca e integruar e aparatit mëson sjelljen tuaj, në mënyrë që të përshtatet automatikisht me regjimet e kursimit të energjisë dhe kufizon më pak aplikacionet që përdoren më shpesh për të ruajtur më gjatë energjinë.

 

Zbuloni si të optimizoni baterinë tuaj duke përdorur Rutinat e Bixby-t 

Karikimi pajisje-me-pajisjeKliko për ta Shpalosur

Nëse bateria në pajisjen tuaj po bie, transferoni automatikisht energji nga S10 juaj.

 

Thjesht aktivizoni “PowerShare me Valë” në panelin e njoftimit, pastaj vendosni pajisjen tjetër në mes të S10 tuaj nga pjesa e pasme.

Mbani parasysh: Vendndodhja e bobinës së karikimit mund të ndryshojë sipas modelit të pajisjes. Mund t’ju duhet t’i përshtatni pajisjet derisa të lidhen si duhet me njëra-tjetrën.

GIF, karikimi pajisje-me-pajisje, Galaxy S10 dhe telefon tjetër inteligjent

Ndani pajisjet kur të jetë transferuar energji e mjaftueshme ose prisni derisa pajisja tjetër të jetë karikuar plotësisht.

Mbani parasysh: Kjo disponohet vetëm në telefonat S10 dhe pajisjet e tjera që mbështesin një funksion të karikimit me valë. Nëse niveli i baterisë në S10 tuaj bie nën një nivel të caktuar, PowerShare me Valë do të fiket automatikisht. 

Karikimi i dyfishtëKliko për ta Shpalosur

Ndërkohë që S10 juaj është futur në prizë duke përdorur karikimin me fishë, ju mund të karikoni një pajisje tjetër njëkohësisht.

PowerShare me Valë, karikimi i dyfishtë i Galaxy S10 dhe orës inteligjente

Ndiqni hapat e mëposhtme për të aktivizuar karikimin e dyfishtë:

1

Tërhiqni poshtë panelin e njoftimit në S10 tuaj dhe prekni ikonën PowerShare me Valë për ta ndezur.

2 Vendosni mesin e S10 nga ana e pasme me një pajisje tjetër.
3 Ekrani do ta konfirmojë këtë sapo pajisjet të lidhen. Prekni “Në rregull”.
4

Nëse tërhiqni poshtë sërish panelin e njoftimit do t’ju shfaqet një mesazh që tregon se pajisja e lidhur po karikohet. Ikona jeshile PowerShare me Valë do të shfaqet gjithashtu në shiritin e shfaqjes te paneli juaj Always On Display.

Mbani parasysh: Në varësi të llojit dhe aksesorëve apo të këllëfëve të telefonit që përdoren, funksioni PowerShare me Valë mund të mos funksionojë si duhet. Rekomandohet heqja e çdo aksesori apo këllëfi telefoni para se të përdorni PowerShare me Valë. Vetëm pajisjet që mbështesin karikimin me valë mund të karikohen duke përdorur këtë funksion. Shpejtësia ose efikasiteti i karikimit mund të ndryshojë në varësi të gjendjes së pajisjes ose ambientit rrethues.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush

Na Kontaktoni