Galaxy S6 edge Flip Wallet EF-WG925P

Galaxy S6 edge Flip Wallet EF-WG925P

EF-WG925P

Shkarkimi i Manualit

Specifikimet

Galaxy S6 edge Flip Wallet EF-WG925P (EF-WG925P)

Ngjyra
Crna
Përputhshmëria
  • Modelet e përputhshme Galaxy S6 edge
Veçori të përgjithshme
  • Përmbajtja e paketimit Flip novčanik
Specifikimi fizik
  • Përmasat (GjxThxL) 72,8 x 143,8 x 12,6 mm
  • Pesha 49 g
Lloji
Flip novčanik

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >