Zgjidhje e Këshilla

Tema
Lloji i Përmbajtjes
Rendit sipas : Më të Përshtatshme

Shkarkimi i Manualit

Specifikimet

RB5000J BMF sa tehnologijom Digitalnog invertera, 367 L (RB37J5240SS)

Kapaciteti
 • Totali bruto (litra) 387 ℓ
 • Bruto për ngrirësin (litra) 118 ℓ
 • Bruto për frigoriferin (litra) 269 ℓ
 • Totali neto (litra) 367 ℓ
 • Neto për ngrirësin (litra) 98 ℓ
 • Neto për frigoriferin (litra) 269 ℓ
Specifikimi fizik
 • Gjerësia neto (mm) 595  
 • Lartësia neto e kasës me dorezën (mm) 2010  
 • Lartësia neto e kasës pa menteshën (mm) 2010  
 • Thellësia neto me dorezën e derës (mm) 675  
 • Thellësia neto pa dorezën e derës (mm) 675  
 • Thellësia neto pa derën (mm) 602,2  
 • Përmasat e paketimit (GjxLxTh) (mm) 637 x 2088 x 718  
 • Pesha neto (kg) 71  
 • Pesha e paketimit (kg) 74  
 • 20/40/40H/Kontenier - / 54 / 54 / 63
Veçoria e ftohjes
 • No Frost Da
 • Multi Flow Da
 • Lloji i ftohjes Sveobuhvatno hlađenje
Veçoria e frigoriferit
 • CoolSelect Zone™ Ne
 • Ndarja e ftohjes Da
 • Numri i rafteve (total) 3 EA
 • Numri i rafteve (me palosje) 1 EA
 • Ndarja e bulmetit Da
 • Rafti i verërave Da
 • Numri i xhepave të derës 6 EA
 • Mbajtësja e vezëve (vasketa e vezëve) Da
 • Drita e brendshme LED LED (gore)
 • Materiali i raftit Kaljeno staklo
 • Numri i sirtarit të zarzavateve dhe frutave 2 (Sveža zona 1 / Kutija za povrće 1)
 • Funksioni i ftohjes së fuqishme Ne
Veçoria e ngrirësit
 • Numri i sirtarit 3 EA
 • Funksioni i ngrirjes së fuqishme Da
 • Prodhuesi i akullit Posuda za led
 • Drita e brendshme LED Ne
Veçori të përgjithshme
 • Dera e kthyeshme Da
 • Alarmi i derës No
 • Agjenti ftohës R-600a
 • Ora e autonomisë (temp. në rritje) 18 h
 • Kompresori Kompresor sa digitalnim invertorom
Veçoria e jashtme
 • Shpërndarësi i ujit Ne
 • Ekrani dhe kontrolli (frigorifer dhe ngrirës) Spoljašnjost
 • Doreza e derës Udubljenje
 • Ngjyra INOX
Performanca
 • Regjimi i pushimeve Da
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+
 • Konsumi i energjisë 314 kWh/year
 • Niveli i zhurmës 38 dBA
 • Kategoria klimatike SN-T
 • Kapaciteti ngrirës 12 kg / 24 hr
Kategoria
 • Lloji i frigoriferit BMF (frižider sa donjim zamrzivačem)
 • Konstrukti Samostojeći
 • Thellësia Dubina pulta

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush