SC5240 Fshesë me korent me Forcë Cikloni, 410 W

VCC5240S3R/BOL
Ngjyra REDRED

The item is in the cart.

2.5 ℓ

Pluhuri Kapaciteti

1800 W

Max Konsumi i energjisë

219x269x350 mm

Vendosur dimension (WxHxD)

3.7 kg

Set Pesha

Filtri Cyclone

I lehtë për t'u zbrazur

Nuk është më nevoja të përkuleni për të hedhur pluhurin e akumuluar. Thjesht rrotullojeni dhe zbrazeni pa rrezikuar derdhjen e pluhurit.

cyclone filter

Thjesht shtypni butonin

VC-5900 është projektuar për prakticitet maksimal duke minimizuar numrin e butonave të funksioneve. Mjafton ta ndizni dhe provoni të kontrolloni nivelin e fuqisë. Pastrimi bëhet kaq i lehtë dhe i thjeshtë

Simply Touch Button
  • 2.5 ℓ Pluhuri Kapaciteti
  • 1800 W Max Konsumi i energjisë
  • 219x269x350 mm Vendosur dimension (WxHxD)
  • 3.7 kg Set Pesha

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.