SC5240 Fshesë me korent me Forcë Cikloni, 410 W

SC5240 Fshesë me korent me Forcë Cikloni, 410 W

VCC5240S3R/BOL

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Filtri Cyclone

I lehtë për t'u zbrazur

Nuk është më nevoja të përkuleni për të hedhur pluhurin e akumuluar. Thjesht rrotullojeni dhe zbrazeni pa rrezikuar derdhjen e pluhurit.

cyclone filter cyclone filter

Thjesht shtypni butonin

VC-5900 është projektuar për prakticitet maksimal duke minimizuar numrin e butonave të funksioneve. Mjafton ta ndizni dhe provoni të kontrolloni nivelin e fuqisë. Pastrimi bëhet kaq i lehtë dhe i thjeshtë

Simply Touch Button Simply Touch Button

Specifikimet

  • Pluhuri Kapaciteti 2.5 ℓ
  • Max Konsumi i energjisë 1800 W
  • Vendosur dimension (WxHxD) 219x269x350 mm
  • Set Pesha 3.7 kg

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.