Jet 90 premium

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :
 • Performancë më e përparuar në pastrim
  Performancë më e përparuar në pastrim
 • Digital Inverter Motor
  Digital Inverter Motor
 • Jet Cyclone
  Jet Cyclone
 • Sistemi i filtrimit HEPA me 5 shtresa*- Certifikuar nga SLG dhe BAF
  Sistemi i filtrimit HEPA me 5 shtresa*- Certifikuar nga SLG dhe BAF

Pastrim i fuqishëm

Performancë më e përparuar në pastrim

Pastroni lloje të ndryshme dyshemeje me fuqinë maksimale të thithjes. Një Samsung Digital Inverter Motor gjeneron fuqi thithjeje deri në 200 vat*. Dizajni aerodinamik, nga furça te filtri, gjithashtu optimizon qarkullimin e ajrit, ndërkohë që filtrimi i ajrit multi-ciklon kap me efikasitet grimcat e imëta të pluhurit.

* Thithja e testuar bazuar në IEC62885-2 Cl. 5.8, testuar në hyrje të mjetit pa aksesor, në regjimin Max. Bazuar në testet e SLG (Schubert Leiter Geratesicherheit).** Imazhet mund të ndryshojmë nga imazhi aktual.

Fuqi e fortë thithjeje

Digital Inverter Motor

Pastron me më shumë efikasitet me fuqi thithjeje deri në 200W*. Digital Inverter Motor optimizon qarkullimin e ajrit me fletët e tij ultrasonike të salduara. Prandaj, Digital Inverter Motor ofron një fuqi të fortë në hyrje prej deri në 550W**, një nivel të lartë efikasiteti energjie dhe gjeneron deri në 200W* thithje.

* Thithja e testuar bazuar në IEC62885-2 Cl. 5.8, testuar në hyrje të mjetit pa aksesor, në regjimin Max. Bazuar në testet e SLG (Schubert Leiter Geratesicherheit).** Testuar bazuar në IEC60335-1 Cl. 10. Bazuar në testimet e brendshme.

Bëjeni thithjen ekstreme

Jet Cyclone

Do të keni ajër më të pastër dhe fuqi thithjeje ekstreme për më shumë kohë me strukturën multi-ciklon dhe me efikasitet të lartë të sistemit Jet Cyclone. 27 vrimat e hyrjes së ajrit të Jet Cyclone krijojnë një shteg optimal për ajrin, duke minimizuar kështu humbjen e thithjes. Gjithashtu ndan në mënyrë higjienike grimcat e imëta të pluhurit nga ajri.

* Bazuar në testimet e brendshme duke përdorur IEC62885-2. cl.5.9. krahasuar me Samsung VS80N8014KR/EN.

E fuqishme me tapetet

Furça Turbo Action

Kapni grimcat e imëta të pluhurit në tapet si edhe në dyshemetë e forta me furçën Turbo Action. Ajo rrotullohet rreth 3750 herë në minutë*. Një kokë rrotulluese 180 gradë ju lejon të ndryshoni me lehtësi drejtimin dhe të pastroni çdo qoshe. Dhe mund ta kryeni me lehtësi mirëmbajtjen e kazanit rrotullues duke e shkëputur me një klikim.

* Bazuar në testimet e brendshme duke përdorur regjimet Min, Mid dhe Max. Rezultatet mund të variojnë sipas përdorimit individual.

Mban me inteligjencë ajrin

Sistemi i filtrimit HEPA me 5 shtresa*- Certifikuar nga SLG dhe BAF

Thithni ajër më të pastër me sistemin e filtrimit HEPA me 5 shtresa*. Një filtër kryesor me rrjetë metalike dhe rrotullim kap grimcat e mëdha të pluhurit, Jet Cyclone dhe mikrofiltër kapin pluhurin e imët dhe një filtër për pluhurin ultra të imët kap 99,999%** të mikro-pluhurit, duke përfshirë grimcat me madhësi 0,3~10µm*** dhe alergjenët.

Sistemi i filtrimit HEPA me 5 shtresa*- Certifikuar nga SLG dhe BAF Sistemi i filtrimit HEPA me 5 shtresa*- Certifikuar nga SLG dhe BAF

* Sistem filtrimi HEPA: Sistemi i filtrimit High Efficiency Particulate Air. ** Thithja e testuar bazuar në IEC62885-2, Cl. 5.11, regjimi Max. Bazuar në testet e SLG (Schubert Leiter Geratesicherheit).*** Madhësia 0,3~10µm është madhësia e grimcave që janë zakonisht të padukshme për syrin e njeriut, siç është poleni dhe myku.

E shkëputshme dhe që zgjat

Pastrojeni të gjithë shtëpinë tuaj nga qoshja në qoshe për deri në 1 orë** duke përdorur një bateri

Një bateri me kapacitet të lartë (3000mA*) vazhdon të thithë për deri në 1 orë**. Ajo ruan 70% të performancës së vet origjinale deri në 500 cikle***. Gjithashtu, mund ta zëvendësoni me një bateri rezervë*** për të pastruar për deri në 2 orë.

*3000 mA - Bazuar në kapacitetin total të qelizave të baterisë/ 2850 mA - Bazuar në kapacitetin e të gjithë paketës së baterisë, e përshtatur për shkak të performancës së qëndrueshmërisë.** * Koha e deklaruar e funksionimit aplikohet për nivelin minimal të fuqisë me një mjet të pamotorizuar të vendosur.***Ruan 70% të kapacitetit pas 5 viteve përdorimi prej 100 ciklesh/vit, bazuar në kapacitetin e paketës së baterisë (2850 mA). 1 cikël: përdorimi total i baterisë nga një karikim i plotë. Rezultatet mund të variojnë sipas përdorimit. Bazuar në testimet e brendshme. **** Bateritë shtesë shiten veçmas si aksesorë.

Stacion karikimi ergonomik

Z Station

Vendosni dhe karikoni fshesën tuaj me korrent me më shumë lehtësi duke përdorur “Z Station”. Dizajni i pjerrët me 7 shkallë e bën më të lehtë parkimin dhe shkëputjen e pajisjes. Dizajni i tij me qëndrim më vete dhe i hollë nënkupton se mund ta vendosni kudo. Ai ka gjithashtu përshtatës karikimi të dyfishtë, në mënyrë që të mund të karikoni dy bateri* në 3,5 orë**.

* Bateritë shtesë shiten veç si aksesorë.** Bazuar në testimet e brendshme, karikimi i baterisë nga 0% në 100%. Rezultatet mund të variojnë sipas përdorimit individual.*** Imazhet mund të ndryshojmë nga imazhi aktual.

* Bateritë shtesë shiten veç si aksesorë.** Bazuar në testimet e brendshme, karikimi i baterisë nga 0% në 100%. Rezultatet mund të variojnë sipas përdorimit individual.*** Imazhet mund të ndryshojmë nga imazhi aktual.

Kontrollojeni me një shikim

Ekrani dixhital

Sigurohuni që fshesa juaj me korrent është gjithmonë në gjendje optimale pune me një ekran të integruar dixhital. Ju mund ta kontrolloni në mënyrë intuitive statusin e pajisjes, si p.sh. nivelin e fuqisë dhe llojin e furçës. Dhe ju sinjalizon nëse ka probleme ose bllokime me tubin e furçës. Kështu mund ta kontrolloni dhe mirëmbani atë me më shumë efikasitet.

* Imazhet mund të ndryshojmë nga imazhi aktual.

* Imazhet mund të ndryshojmë nga imazhi aktual.

Pranon plotësisht larje

Kosh pluhuri që mund të lahet

Mbajeni koshin e pluhurit të pastër nga ana higjienike dhe zbrazeni me lehtësi fshesën tuaj me korrent. I gjithë koshi i pluhurit, duke përfshirë sistemin multi-ciklon, mund të lahet plotësisht, prandaj mund të mbahet i pastër dhe i freskët. Ai mund të hiqet gjithashtu pa e shkëputur tubin nga trupi

Komoditet ergonomik

Tubi teleskopik

Thjesht përdorni tubin teleskopik me rregullim gjatësie me 4 nivele për ta bërë me komoditet ergonomik për gjatësinë tuaj.

Pastroni dyshemetë e forta

Furça Soft Action

Kapni pluhurin e imët në dyshemetë e forta dhe në pjesët e ngushta duke përdorur furçën Soft Action të thurur me fije antistatike argjendi. Një kokë rrotulluese 180 gradë ju lejon të pastroni çdo qoshe. Dhe mund ta kryeni me lehtësi mirëmbajtjen e furçës me një klikim butoni.

Fshirje automatike

Fshesë rrotulluese

Mbajini dyshemetë e forta të pastra shumë më lehtë me një fshesë opsionale rrotulluese. Shtupat e saj të njoma me rrotullim të dyfishtë mundësojnë pastrim efikas me më pak mundim. Ju mund të përdorni gjithashtu shtupa prej mikrofibre të ripërdorshme ose lecka të lagura njëpërdorimëshe. Ajo funksionon deri në 80 minuta*, që ju të fshini në mënyrë të përkryer të gjitha dyshemetë e forta.

* Koha e deklaruar e funksionimit aplikohet për regjimin "Wet" kur është e vendosur fshesa rrotulluese.

Përvoja e Jet AR

Hapi.1 | Skanoni kodin QR dhe instaloni aplikacionin SAMSUNG HA AR nga Google Play Store Hapi.2 | Hapni aplikacionin dhe zgjidhni serinë Jet për ta shkarkuar Hapi.3 | Skanoni shënuesin AR për të përjetuar teknologjinë Jet

Specifikimet

 • Performanca 550 W
 • Lloji i mbledhjes së pluhurit Multi Cyclone

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.