Galaxy A02s

Galaxy A02s

SM-A025GZKEEUC

 • Mnogo manje okvira i s mnogo većom površinom za prikaz
 • Izgleda dobro kao što i djeluje
 • Zabilježite svoj svijet na razne načine uz pomoć trostruke kamere
 • Makrokamera obraća pozornost na najsitnije detalje

Odaberite boju

Boja :

Odaberite pohranu

 • Djevojčica odjevena u žutu haljinu, podiže ruke zarobljene na zaslonu A02s, koristeći 6,5-inčni Infinity-V ekran.
  Displej
 • Pogled odozgo na uređaj prikazan sa 3 sočiva za glavnu kameru od 13MP, dubinsku od 2MP i makro kameru.
  Multi kamera sistem
 • Galaxy A02s stoji, okružen kružnim tačkama, s tekstom baterije od 5.000 mAh i prilagodljivim brzim punjenjem od 15 W.
  Baterija

Mnogo manje okvira, mnogo više pogleda

Proširite Vaš pogled na 6,5-inčni Infinity-V ekran Galaxy A02s i pogledajte kako manje ekrana pruža više pogleda. Zahvaljujući HD+ tehnologiji Vaš svakodnevni sadržaj izgleda najbolje—oštro, precizno i jasno.

*Slike služe kao ilustracija. **Veličina ekrana je 6,5 inča mjereno dijagonalno, kao puni pravougaonik i 6,3 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.

Izgleda i pruža jednako dobar osjećaj

Galaxy A02s kombinuje jednostavnu estetiku dizajna sa klasičnim bojama. Prefinjene zaobljene linije čine ga ugodnim za držanje i pružaju jednostavnu navigaciju po ekranu. Moderna matirana završna obrada daje mu blagu teksturu površine bez sjaja a dolazi u crnoj, bijeloj, crvenoj i plavoj boji.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Nekoliko načina da zabilježite Vaš svijet pomoću trostruke kamere

Zabilježite nezaboravne trenutke s jasnim detaljima uz glavnu kameru od 13MP. Prilagodite fokus uz Dubinsku kameru ili priđite bliže detaljima pomoću Makro kamere.

Makro kamera obraća pažnju na sitne detalje

Približite se predmetu fotografisanja sa Makro kamerom od 2MP i otkrijte detalje koje ste ranije propuštali. Ona primjenjuje prirodni Bokeh efekt na Vaše fotografije, omogućavajući subjektu da se ističe u odnosu na pozadinu.

*Slika služi kao ilustracija. **Makro kamera podržana samo za zadnju kameru.

*Slika služi kao ilustracija. **Makro kamera podržana samo za zadnju kameru.

Donesite fokus naprijed uz Dubinsku kameru

Dubinska kamera od 2MP omogućava Vam da podesite dubinu vidnog polja u Vašim fotografijama. Jednostavnim dodirom možete lako i fino podesiti zamućenje pozadine iza objekta za visokokvalitetne snimke portreta koji se istinski ističu.

High quality portrait shot of a young man looking up, while the houses with many windows blurred out in the background. High quality portrait shot of a young man looking up, while the houses with many windows blurred out in the background.
*Slika služi kao ilustracija.
High quality portrait shot of a young man looking up, while the houses in the background are shown very clearly. High quality portrait shot of a young man looking up, while the houses in the background are shown very clearly.
*Slika služi kao ilustracija.

Prednja kamera, selfi fotografije koje privlače pažnju

Uz prednju kameru Galaxy A02s od 5MP i Live Focus lako možete snimiti zapanjujuće selfije koji sadrže više Vas a manje pozadine.

*Slika služi kao ilustracija.

*Slika služi kao ilustracija.

Snaga koja Vas pokreće

Budite u prednosti s baterijom koja Vas neće usporiti. Baterija sa 5000mAh (tipično)* omogućava da radite ono čime se bavite satima. A sa do 15W prilagodljivog brzog punjenja, Galaxy A02s Vas brzo vraća u punu snagu.

*Tipične vrijednosti testirane su u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet baterije je 4900mAh. Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno od mrežnog okruženja, obrazaca korištenja i drugih faktora. **Punjač za prilagodljivo brzo punjenje (AFC) od 15W se prodaje odvojeno.

Pružite sebi više prostora za igru

Galaxy A02s kombinuje osmojezgrenu snagu procesora sa do 2GB/3GB/4GB RAM-a za brze i efikasne performanse u izvršavanju zadatka. Uživajte u 32GB/64GB interne memorije ili dodajte još više prostora sa MicroSD karticom do 1TB.

*Dostupnost kapaciteta RAM i interne memorije može varirati ovisno o državi. Stvarna dostupna memorija pohranjivanja može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru. **MicroSD kartica se prodaje odvojeno.

Stvoren za fokus sa One UI Core

One UI Core pomaže da se fokusirate na ono što Vam je bitno. Hardver i softver rade u skladu sa sadržajem i funkcijama na dohvat ruke kako biste im brže pristupili. Koristite Tamni režim rada za ugodno iskustvo u mraku, a jasna i intuitivna vizuelna upotreba Vašeg telefona je kao druga priroda.

*Slike uređaja i ekrana služe samo kao ilustracija. **Dostupnost funkcija One UI Core opcije, aplikacija i usluga može varirati ovisno od uređaja, verzije operativnog sistema i države.

Nevjerovatno Android™ iskustvo, uvijek

Nabavite najnovije Google aplikacije na Android OS-u, u potpunosti podržane na Vašem Galaxy A02s.

*Dostupnost Google aplikacija može varirati ovisno od države ili jezika.

*Dostupnost Google aplikacija može varirati ovisno od države ili jezika.

Uvijek Vama na usluzi, gdje god i kada god

Budite spokojni kada odlučite kupiti Galaxy pametni telefon. Interaktivna dijagnostika i optimizacija u Samsung Members aplikaciji Vam olakšavaju podešavanje performansi Vaših uređaja, dok Vam naša linija za pomoć omogućava da riješite probleme kada Vam pomoć zatreba.

*Slike služe samo kao ilustracija. **Dostupne funkcije i karakteristike za Samsung Members aplikaciju mogu varirati ovisno o državi i uređaju.

Provjerite novu Galaxy A seriju i pronađite pravi uređaj za sebe

Predstavljamo seriju telefona koja današnjim generacijama omogućava da urade ono što drugi ne mogu. Upoznajte novu Galaxy A seriju. Nevjerovatno jeste za svakoga.

Specifikacije

 • Procesor 1.8 GHz
 • Težina (g) 198

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Priručnik za korisnike (Android 12)
  ENGLESKI
 • Vodič za sigurnost
  ENGLESKI, ALBANSKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, MAKEDONSKI, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI, Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI
 • Priručnik za korisnike (Android 11)
  ENGLESKI
 • Priručnik za korisnike (Android 10)
  ENGLESKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

Duljina trajanja baterije je bazirana na internom testiranju kompanije Samsung te može varirati ovisno o postavkama uređaja, uvjetima u kojima se koristi te samom načinu korištenja uređaja.

* Mjereno dijagonalno, veličina ekrana je 6,5" kao puni pravougaonik i 6,3" kada se uzmu u obzir zaobljene ivice. Stvarna površina za prikaz manja je zbog zaobljenih ivica i otvora kamere.

* Uobičajena vrijednost ispitana u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost u odnosu na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet iznosi 4 900 mAh. Stvarno trajanje baterije može se razlikovati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima upotrebe i drugim faktorima.

* Korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog operacijskog sistema koji se koristi za rad i funkcionalnosti uređaja. Dostupna korisnička memorija će varirati ovisno o mobilnom operateru i novih nadogradnji operacijskog sistema.

*Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati ovisno o regiji i operateru.

*Dostupnost One UI funkcija, aplikacija i usluga može se razlikovati ovisno o uređaju, verziji operativnog sistema i zemlji.