Hoe gebruik ik mijn robotstofzuiger?

Let op: De verschillende functies kunnen verschillen afhankelijk van het stofzuigermodel. Voor sommige modellen is de afstandsbediening optioneel.

Schoonmaken starten/stoppenKlik om uit te vouwen

Je kunt alle functies van de robotstofzuiger aan- of uitschakelen.

Elke functie van de robotstofzuiger werkt alleen wanneer de aan/uit-schakelaar, die zich onderaan het toestel bevindt, is ingeschakeld.

Wanneer de robotstofzuiger aan staat, druk op de knop "Start/Stop" om het toestel uit te schakelen en selecteer een functie.

Het toestel inschakelen

Om je stofzuiger aan te zetten, kun je op de knop "Aan/uit" op de afstandsbediening drukken of op de knop "Start/stop" op de robotstofzuiger drukken.

Afstandsbediening

Afstandsbediening

Robotstofzuiger

Robotstofzuiger

De indicator die het batterijniveau op de hoofdeenheid aangeeft en de icoontjes van de reinigingsmodi lichten op.

Het toestel uitschakelen

Druk opnieuw op de knop "Aan/uit" op de afstandsbediening of houd op de knop "Start/stop" op de robotstofzuiger drie seconden lang ingedrukt. Alle icoontjes, behalve de indicator die het batterijniveau aangeeft, gaan uit.

Schoonmaken startenKlik om uit te vouwen

Via de afstandsbediening: Sluit het reinigingsprogramma af door op de knoppen Auto, Spot, Max, Manual of Edge te drukken.

Hoofdeenheid: Overloop de modi Auto, Spot, Max, Manual en Edge door op de knop "Modus" en vervolgens op de knop "Start/stop" te drukken wanneer op de stofzuiger de modus staat weergegeven die je wenst. Wanneer het schoonmaken begint, zal de robotstofzuiger beginnen bewegen.

Opmerking: Wanneer je de knop "Start/stop" indruk zonder een reinigingsmodus te kiezen, zal de stofzuiger de modus Automatisch reinigen gebruiken.

Schoonmaken stoppen: Om het schoonmaken te stoppen, druk op de knop "Start/stop" op de stofzuiger of op de knop "Aan/uit" op de afstandsbediening. Wanneer het schoonmaken wordt gestopt, stopt de robotstofzuiger met bewegen.

Gericht reinigen: Wanneer je de functie Gericht reinigen gebruikt, gaat er een begeleidingslichtje branden dat je kunt gebruiken om de POWERbot onmiddellijk naar specifieke gebieden of bijzonder stoffige plekken te sturen. Richt het lichtje tot maximaal 0,5 meter vóór het toestel. Het toestel volgt het lichtje en reinigt al naar gelang het verder beweegt.

Let op: De functies die afgebeeld staan op de afstandsbediening kunnen verschillen afhankelijk van het model.

Meer informatie over de reinigingsfuncties van de robotstofzuiger is terug te vinden in het deel Welke functies kan ik in mijn stofzuiger terugvinden?