Få mere at vide om funktionerne i Gaming Hub-appen

Gaming Hub er den ultimative af til gamere. Opdag nye spil, optimer din spiloplevelse eller gem og tjek al din gamerdata med denne app, som kan findes på Galaxy-enheder. Gaming Hub har mange funktioner til at give brugeren den perfekte spiloplevelse, hver gang.

Visning af hovedskærmen i Gaming Hub-appen.

Game Launcher giver en bred vifte af nyttige funktioner til at løfte din spiloplevelse. Her er et nærmere kig:

• Mine spil: Du kan administrere spil tilføjet i Game Launcher og tjekke spiloplysninger for specifikke ting som "Spilletid" og "Galaxy gamer".
  • Spilerprofil: Du kan redigere dit eget kaldenavn og profilbilleder og tjekke "Creature collection", "Spilletid" og "Favoritkategorier".

• Lydløs: Ikonet Sæt spil på lydløs findes i området "Mine spil". Når lyden er slået fra, er det kun spillydene der ikke kan høres under spillene. Straksspil vil ikke blive slået fra.

※ Hvis din Gaming Hub-version er tidligere end 7.0, er lydløs-ikonet i bunden af menun "Mine spil".

• Bogmærker: Bogmærker er en funktion, der gør det nemmere at gemme indhold ved at tilføje bogmærker til dine hjemmesider, billeder eller app-genveje.

• Spilnotifikationer: Du kan tjekke spilnotifikationer efter dato eller spil i "Spilnotifikationer". Ved at bruge "Administrer spilnotifikationer" i øverste højre hjørne af menuen kan du indstille spilnotifikationer til kun at blive vist i Game Launcher.

• Game booster: Du kan justere spilydelsen efter dine egne præferencer.

• Instant Plays: Du kan nyde et varieret udvalg af spil med et enkelt klik, ingen installation er nødvendig.

※ Hvis din Gaming Hub-version er tidligere end 7.0, kan du trykke på indstillingen "Straksspil" i bunden af Gaming Hub-skærmen for at få adgang til denne menu.

• Begivenheder: Du kan tjekke en liste over events, der tilbyder eksklusive belønninger, rabatkuponer og lodtrækninger for at forbedre dit gameplay.