Support Model

Alert 3
  • Tuen uutiset 20 jun, 2016

Huijausmainoksia liikkeellä LISÄTIETOJA

• Tuen uutiset 30 mar, 2015

Tietoja asiakkaille akun turvallisesta käytöstä LISÄTIETOJA

• Tuen uutiset 24 sep, 2013

Oletko ostanut hiljattain Samsung Galaxy -puhelimen ja haluatko vinkkejä sen käytöstä? LISÄTIETOJA

OK
Galaxy S3

Galaxy S3

Muokkaa tuotteen mallia
Haku
Haku
  • No data

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje

Ratkaisut

Parhaat ratkaisut

Käyttöohjeen lataus

Käyttöohjeet, lataukset, tekniset tiedot ja rekisteröityminen

()

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje

Hyödyllisiä ohjelmistoja

Tarkista linkin kautta hyödyllisiä ohjelmistoja.

• Samsung Kies

Samsung Kies yhdistää matkapuhelimesi tietokoneeseen, joten eri laitteiden tietojen synkronointi.

• Samsung Smart Switch

Samsung Smart Switch auttaa siirtämään yhteystiedot, kuvat, viestit ja paljon muuta vanhalta älypuhelimelta uudelle Galaxylle.

• Samsung Drop Point

Uusi Samsung Drop Point on helppo ja nopea tapa huollattaa puhelin. Aikaa säästyy ja vaivaa ei ole nimeksikään.

• Ohjelmistopäivitys FOTA:n kautta

Pidä puhelimesi päivitettynä turvallisesti ja nopeasti.

• S Note

Vie tietokoneen käyttö täysin uudelle tasolle S Note -sovelluksella. Kytke Galaxy Note kotitietokoneeseen tai kannettavaan ja hallitse sisältöä S Note -sovelluksen avulla.

• Samsung SideSync 3.0

Parempi ratkaisu tietokoneen ja mobiililaitteen yhdistämiseen.

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

• Windows Phone 7

Smartphone, joka vaihtaa tietokoneen.

• Samsung Apps

Etsi kaikki olennaiset sovellukset ja palvelut mitä tarvitset Galaxy ja Gear laitteita täällä.

Vuorovaikutteinen opas ICON

Vuorovaikutteinen opas

Vuorovaikutteinen demo, joka opastaa laitteen ominaisuuksien käytössä.

Yhteisö

Voit selata vastauksia, kysyä kysymyksiä ja löytää ratkaisuja
muiden Samsungin asiakkaiden avulla.

RATKAISTU

Hyväksyttyjä vastauksia
Samsung-yhteisöstä

Haku
Haku

Vastaavat tuotteet

Suositeltuja vastaavia tuotteita ja lisävarusteita

OTA YHTEYTTÄ
Ma-pe | 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

※Yritystuki ja tulostustuki
Ma-pe | 8:00 – 17:00

*Samsung käyttää TDC Oy:n palveluita

Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksesi perusteella yritysnumeroon soitettaessa. Voit tarkistaa tämän puhelinliittymäsi hinnastosta tai operaattorilta