Një paketë e plotë me pajisje të integruara Samsung është e harmonizuar mirë me kuzhinën premium në ngjyrë gri të errët.

Më e mira e dizajnit dhe e inovacionit. Fshehur në kuzhinën tuaj.

Pajisjet e integruara të Samsung për kuzhinën

Frigorifer

Twin
Cooling™

Teknologjia Twin Cooling™ e Samsung krijon një temperaturë optimale dhe lagështirë brenda frigoriferit dhe ngrirësit për të ruajtur ushqimin në kushtet më të mira dhe për të mbrojtur shijen dhe aromën natyrale.

TË GJITHË FRIGORIFERËT
Një frigorifer i integruar i Samsung i mbushur me ushqime dhe pije të ndryshme.

CLICK TO HIDE

Furrë

Gatim i dyfishtë

Teknologjia Dual Cook e Samsung ju jep fleksibilitet të plotë me zonat e sipërme dhe të poshtme të gatimit që mund të përdoren në mënyrë të pavarur, me temperatura dhe cilësime kohe të ndryshme, ose mund të përdorni të gjithë furrën për gatesa më të mëdha.

TË GJITHA FURRAT
Dy gatime të ndryshme janë të vendosura në dy skara të ndryshme të furrave të integruara të Samsung me funksionin Dual Cook.

CLICK TO HIDE

Pianura me induksion për gatim

Gatuani më shumë së bashku

Pianura me induksion për gatim Samsung NZ5000 është e pajisur me sipërfaqen Flex Zone, e cila përbën zonën drejtkëndëshe të hapur në pianurën për gatim e cila është projektuar posaçërisht për përgatitjen e shumë ushqimeve. Në të mund të vendosen njëkohësisht tenxhere dhe tiganë të formave dhe madhësive të ndryshme, dhe është mjaft fleksibël për të mundësuar përdorimin e enëve të mëdha. Kështu lehtëson përgatitjen e gatimeve të mëdha familjare.

TË GJITHA SIPËRFAQET E GATIMIT
Two dishes are on a Samsung cooktop with Virtual Flame™ technology.

CLICK TO HIDE

Aspirator

Fuqia Ajrosja
Sistemi

Ajrosja e duhur është e rëndësishme për një mjedis komod dhe të shëndetshëm gatimi, prandaj një sistem i fuqishëm ajrosjeje pothuajse i heshtur me sistemin Booster e freskon ajrin sa hap e mbyll sytë.

TË GJITHË ASPIRATORËT
Një aspirator Samsung montohet në një mur kuzhine.

CLICK TO HIDE