NV9900J Furrë elektrike me Gatim të dyfishtë 75L

NV9900J Furrë elektrike me Gatim të dyfishtë 75L

NV75K5571RS/OL

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Dy furra apo një. Zgjedhja është juaja.

Teknologjia Dual Cook ju jep fleksibilitet të plotë me zonat e sipërme dhe të poshtme të gatimit që mund të përdoren në mënyrë të pavarur, me temperatura dhe cilësime kohe të ndryshme, ose mund të përdorni të gjithë furrën për gatesa më të mëdha.

Dy furra apo një. Zgjedhja është juaja. Dy furra apo një. Zgjedhja është juaja.

Qëndron krejtësisht e pastër – pa fërkim

Sistemi pirolitik i pastrimit e mban furrën të pastër dhe të rregullt pa harxhuar kohën me fërkime. Ai e nxeh brendësinë e furrës për të djegur yndyrnat dhe mbetjet e ngelura nga gatimi, duke lënë vetëm pak hi për ta fshirë.

Qëndron krejtësisht e pastër – pa fërkim Qëndron krejtësisht e pastër – pa fërkim

Raft me rrëshqitje të lehtë dhe pa mundim

Një shinë teleskopike rrëshqet brenda dhe jashtë me lehtësi dhe pa mundim, edhe nëse përdorni tiganë të mëdhenj apo enë të mëdha. Prandaj, mund të vazhdoni të gatuani, të ktheni ushqimin tuaj dhe t'i hidhni erëza – pa bërë rrëmujë dhe pa derdhje.

Raft me rrëshqitje të lehtë dhe pa mundim Raft me rrëshqitje të lehtë dhe pa mundim

Gatuan shumë më tepër dhe gatime shumë më të mëdha

Një kapacitet masiv prej 75 litrash ju jep më shumë fleksibilitet. Për drekat familjare apo festat, mund të gatuani njëkohësisht shumë gatesa të ndryshme, si p.sh. tava me biskota ose tava, ose mund të vendosni brenda ushqime të mëdha, si p.sh. një gjel deti.

Gatuan shumë më tepër dhe gatime shumë më të mëdha Gatuan shumë më tepër dhe gatime shumë më të mëdha

Efikasiteti mbresëlënës në energji ju kursen paratë

Është i projektuar për të ofruar efikasitet të jashtëzakonshëm të klasit A, megjithëse ka një hapësirë shumë të madhe furre. Duke e bërë shtëpinë tuaj më efikase në energji, ndihmon në reduktimin e faturave të energjisë elektrike dhe në kursimin e parave.

Efikasiteti mbresëlënës në energji ju kursen paratë Efikasiteti mbresëlënës në energji ju kursen paratë

Mbrojtje efikase nga luhatjet e energjisë

Funksioni i mbrojtjes nga mbitensioni parandalon dëmtimet elektrike apo qarkun e shkurtër që mund të shkaktohen nga tensionet e paqëndrueshme. Pajisja e dallon kur tensioni rritet shumë dhe do ta shkëpusë automatikisht furnizimin me energji.

Mbrojtje efikase nga luhatjet e energjisë Mbrojtje efikase nga luhatjet e energjisë

Specifikimet

  • Konveksion 1200/1200 W
  • Kapaciteti i përdorshëm 75 L
  • Jashtë (GjxLxTh) 595x595x566mm
  • Pesha (neto) 45.2kg
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.