RB3200BC Frigorifer me Ftohje nga të gjitha anët, 328ℓ

RB3200BC Frigorifer me Ftohje nga të gjitha anët, 328ℓ

RB33J3230BC/EF

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Organizojeni më mirë. Shijojeni më shumë.

Përjetoni një nivel krejtësisht të ri organizimi dhe prakticiteti me frigoriferin që maksimizon efikasitetin e hapësirës

Ftoh në mënyrë të njëtrajtshme çdo kënd

Sistemi i ftohjes nga të gjitha anët e ftoh frigoriferin në mënyrë të njëtrajtshme nga qoshja në qoshe. Ajri i ftohtë nxirret jashtë përmes shumë vrimave në çdo nivel rafti, prandaj ruan një temperaturë konstante dhe ushqimi qëndron më i freskët.

Për artikuj më të gjatë dhe më të mëdhenj

Një raft që rrëshqet brenda i shton fleksibilitet shtesë hapësirës së ruajtjes. Ai rrëshqet brenda dhe jashtë për të krijuar më shumë hapësirë për shishet më të mëdha dhe enët e gjata ose masive, prandaj hapësira nuk shkon kot.

E lehtë për t'u gjetur dhe arritur

Rafti Easy Slide i cili rrëshqet brenda dhe jashtë ju ndihmon t'i ruani, organizoni ushqimet me efikasitet dhe mund t'i arrini me lehtësi në fund të frigoriferit dhe në çdo kënd të tij.

Mban artikuj më të mëdhenj

Një kosh i madh dhe i lehtë në derë ju lejon të ruani në mënyrë të sigurt artikuj më të mëdhenj brenda derës. Në të mund të vendosen kartonë të mëdhenj qumështi dhe lëngjesh dhe dy radhë me kënaçe dhe shishe. Prandaj ai liron hapësirë në raft dhe është fantastik për festa!

Kutia Full Open (ngrirësi)

Një hapje e madhe e bën më të lehtë organizimin dhe heqjen e artikujve gjatë optimizimit të hapësirës së ruajtjes.

Ndriçimi LED

Dritat LED e ndriçojnë mirë brendësinë e frigoriferit pa kompromentuar fuqinë ftohëse.

Punon me inteligjencë, qëndron i ri

Kompresori dixhital me inverter e kontrollon automatikisht shpejtësinë e vet në reagim ndaj kërkesës për ftohje në 7 nivele. Prandaj, përdor më pak energji, minimizon zhurmën dhe redukton konsumimin për performancë më afatgjatë.

Pa akumulime akulli

Teknologjia No Frost parandalon akumulimin e akullit dhe ruan një temperaturë konstante në çdo kënd. Gjithashtu ajo ftoh pothuajse dy herë më shpejt*, duke e sforcuar më pak sistemin e ftohjes dhe duke rritur qëndrueshmërinë e tij.

*Bazuar në një krahasim mes frigoriferit me brymë të Samsung RL39THCTS dhe frigoriferit pa brymë RB31FERNCWW. Rezultatet individuale mund të variojnë në varësi të përdorimit nga konsumatori

*Bazuar në një krahasim mes frigoriferit me brymë të Samsung RL39THCTS dhe frigoriferit pa brymë RB31FERNCWW. Rezultatet individuale mund të variojnë në varësi të përdorimit nga konsumatori

Specifikimet

 • Totali bruto (litra) 350 ℓ
 • Gjerësia neto (mm) 595 mm
 • Lartësia neto e kasës me menteshën (mm) 1850 mm
 • Thellësia neto me dorezën e derës (mm) 668 mm
 • Pesha neto (kg) 67.5 kg
 • Lloji i ftohjes Ftohje nga të gjitha anët

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT
 • Manuali i përdorimit (EU Environmental Regulatory Statements)
  ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, DANISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, FINLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, LETONISHT, LITUANISHT, MAQEDONISHT, NORVEGJISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT, SPANJISHT, SUEDISHT, TURQISHT
 • Manuali i përdorimit (EU Environmental Regulatory Statements)
  ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, DANISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, FINLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, LETONISHT, LITUANISHT, MAQEDONISHT, NORVEGJISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT, SPANJISHT, SUEDISHT, TURQISHT
 • Manuali i përdorimit (EU Environmental Regulatory Statements)
  ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, DANISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, FINLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, LETONISHT, LITUANISHT, MAQEDONISHT, NORVEGJISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT, SPANJISHT, SUEDISHT, TURQISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.