RS8000NC Frigorifer SBS me 3 dyer, 604 ℓ

RS68N8671SL/EF

The item is in the cart.

Përdorimi i lehtë, efikas

3-Door Flex

Freski e lagësht

Twin Cooling Plus™

604 ℓ

Totali neto (litra)

Twin Cooling Plus

Lloji i ftohjes

Përdorimi i lehtë, efikas

3-Door Flex

Ruani dhe organizoni ushqimin tuaj në mënyrën më efikase me lehtësinë më të madhe. Ka dy frigoriferë dhe një ngrirës. Me zonat e sipërme dhe të poshtme të frigoriferit, gjithçka mund të mbahet e organizuar mirë, kështu që është e lehtë për t'u përdorur. Gjithashtu minimizon humbjen e ajrit të freskët deri në 55%* dhe kurseni energji.

Përdorimi i lehtë, efikas

* Analizuar nga Intertek me metodën e analizimit të brendshëm të Samsung* Verifikimi i pakësimit të humbjes së ajrit të ftohtë të arritur përmes një analizimi të konsumit të energjisë, kur hapet dera e sipërme/e poshtme e frigoriferit të mostrave të RS6*N8671* krahasuar me derën e frigoriferit të RS7768*

  • * Vetëm modeli 3 door Flex.

Freski e lagësht

Twin Cooling Plus™

Siguron që ushqimet të jenë të njoma dhe të freskëta për dy herë më shumë*. Twin Cooling Plus™ optimizon temperaturën dhe lagështinë në frigorifer dhe tek ngrirja me ftohje të pavarur. Kjo ruan ushqimin më mirë dhe mbron shijen e tij duke parandaluar përzierjen e aromave.

Freski e lagësht

* Niveli i freskisë bazuar në rezultatet e testimit të SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH* Testuar në RS6*N8* krahasuar me modelin e zakonshëm RSA1U*

E mban brënda të ftohtin

Ftohje Metalike

Mbani ushqimin tuaj të freskët, edhe nëse hapni dhe mbyllni derën shpesh. Kanali i Ftohjes Metalike në muret e pasme ndihmon në ruajtjen e temperaturës optimale të brendshme. Ajo ruan të ftohtin dhe parandalon humbjen e ajrit të ftohtë kur dera është e hapur. Dhe shpejt rikthen çdo humbje të ngrohjes kur mbyllet përsëri.

E mban brënda të ftohtin

Maksimumi i freskisë

Ftohje preçize si një shef kuzhine

Ruani freskinë, aromën dhe cilësinë e ushqimit për më shumë kohë. Ftohje e pavarur në çdo ndarje ftoh çdo cep në mënyrë të barabartë. Izolimi i avancuar zvogëlon çdo luhatje, pavarësisht se sa e nxehtë apo e ftohtë është jashtë. Teknologjia Dixhitale e Inverterit gjithashtu ndjen dhe kontrollon saktësisht temperaturën.

*Vlen vetëm për ndarjen e frigoriferit.

Maksimumi i freskisë

*Vlen vetëm për ndarjen e frigoriferit.

Merreni ushqimin lehtë

Rafti Easy Slide

Arrini në mënyrë të sigurtë raftet në frigoriferin tuaj pa pasur artikuj që ju pengojnë rrugës. Rafti Easy Slide* është ndërtuar me doreza që rrotullohen lehtë brenda dhe jashtë. Kjo ju lejon të ruani në mënyrë efikase, të organizoni dhe të merrni sendet tuaja ushqimore. Mund të merrni shpejt gjërat në qoshet e pasme, pa hapësirë të humbur.

Merreni ushqimin lehtë

Dizajn i shkëlqyer dhe tërheqës

Dyer të sheshta

Jepini shtëpisë tuaj një pamje të hijshme dhe të veçantë që pasqyron prirjen e tanishme për stil të thjeshtë dhe të pastër. Ai ka dyer të mrekullueshme të sheshta. Kështu që nuk do të duket si zgjatim dhe si pa vend.

Dizajn i shkëlqyer dhe tërheqës

Dispenser dhe ekran i veçantë dhe i thjeshtë

Dispenser Minimal dhe Ekran i Fshehur

Gëzoni një mënyrë të thjeshtë për t’u dukur dhe për të qëndruar në modë. Dispenseri Minimal dhe Ekrani i Fshehur plotësojnë dizajnin minimalist të pjesës përpara. Dispenseri është integruar në mënyrë të përsosur në derë, kështu që ju mund të merrni lehtësisht ujë të ftohtë ose akull. Kontrollet e tjera janë të fshehura në mënyrë të padukshme, por lehtësisht të arritshme.

Dispenser dhe ekran i veçantë dhe i thjeshtë
  • 604 ℓ Totali neto (litra)
  • Twin Cooling Plus Lloji i ftohjes
  • 124 kg Pesha neto (kg)
  • 912 mm Gjerësia neto (mm)

Si mund të parandaloj krijimin e akullit në frigoriferin ngrirës?

Si mund të parandaloj krijimin e akullit në frigoriferin ngrirës?shihni përgjigjen

Pse nuk vazhdon të prodhojë frigoriferi kuba akulli?

Pse nuk vazhdon të prodhojë frigoriferi kuba akulli?shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.