RT6000K Frigoriferë me teknologjinë Twin Cooling Plus™, 452ℓ

RT6000K Frigoriferë me teknologjinë Twin Cooling Plus™, 452ℓ

RT46K6630S8/EO

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Freski plot lagështirë në të gjithë frigoriferin

Vetëm Twin Cooling Plus™ krijon një mjedis të favorshëm për ruajtjen e ushqimeve të freskëta në frigorifer me 70% lagështirë, krahasuar me 30% në TMF tradicional. Prandaj, ai i ruan ingredientët të freskët për më shumë kohë pa i tharë.

Freski plot lagështirë në të gjithë frigoriferin Freski plot lagështirë në të gjithë frigoriferin

* Bazuar në testimet e brendshme krahasuar në modelet tradicionale të Samsung RT22SCSW2 dhe RT6000K.

Ushqime të ngrira tepër të shijshme dhe pa aroma

Sistemi Twin Cooling Plus™ i ftoh ndarjet veç për të mos lejuar që aromat e papritura të shpërndahen nga frigoriferi te ngrirësi. Prandaj, ushqimi i ngrirë e ruan për më gjatë shijen e vet origjinale.

Ushqime të ngrira tepër të shijshme dhe pa aroma Ushqime të ngrira tepër të shijshme dhe pa aroma

5 regjime konvertimi sipas kërkesës

Ofron hapësirë ruajtjeje ideale dhe fleksibël. Konvertojeni me lehtësi ngrirësin në frigorifer për t’i mbajtur të gjitha ushqimet e freskëta që ju nevojiten për t’i ruajtur për stinë të ndryshme dhe raste speciale. Ose çaktivizoni* regjimin për të kursyer energji, në varësi të specifikimeve.

5 regjime konvertimi sipas kërkesës 5 regjime konvertimi sipas kërkesës

* Temperatura e ndarjeve mbetet nën 15℃ duke përdorur më pak energji elektrike

Prodhon akull dhe ftoh pijet

Lëshon me shpejtësi ajër të ftohtë me intensitet për të ngrirë ose ftohur shpejt. Me një prekje të butonit, Power Cool ftoh me shpejtësi ushqime dhe pije, ndërsa Power Freeze është e shkëlqyer për ngrirjen ose forcimin e ushqimit të ngrirë dhe prodhimin e akullit.

Prodhon akull dhe ftoh pijet Prodhon akull dhe ftoh pijet

Ushqimi që ndodhet prapa është i lehtë për t’u gjetur dhe për t’u arritur

Për të marrë gjëra në frigorifer zakonisht duhet të gjeni rrugën mes pengesave të ushqimeve të tjera. Rafti Easy Slide ju lejon të ruani, organizoni dhe aksesoni ushqimin tuaj me efikasitet – duke arritur me lehtësi gjërat e ruajtura në pjesën e pasme dhe nëpër qoshe.

Ushqimi që ndodhet prapa është i lehtë për t’u gjetur dhe për t’u arritur Ushqimi që ndodhet prapa është i lehtë për t’u gjetur dhe për t’u arritur

Punon më gjatë dhe më qetë dhe përdor më pak energji

Teknologjia me inverter dixhital e rregullon automatikisht shpejtësinë e kompresorit në reagim ndaj kërkesës për ftohje në 7 nivele. Prandaj, përdor më pak energji, minimizon zhurmën dhe redukton konsumimin për performancë më afatgjatë.

Punon më gjatë dhe më qetë dhe përdor më pak energji Punon më gjatë dhe më qetë dhe përdor më pak energji

E mban ajrin të pastër dhe të freskët nga ana higjienike

Një mbrojtës antibakterial e mban frigoriferin të pastër dhe higjienik. Ajri kalon përmes filtrit me karbon të aktivizuar, prandaj sterilizohet dhe aromatizohet në mënyrë të vazhdueshme, ndërsa një rrjetë antibakteriale eliminon bakteret.

E mban ajrin të pastër dhe të freskët nga ana higjienike E mban ajrin të pastër dhe të freskët nga ana higjienike

Shikoni me lehtësi gjithçka brenda

Ndriçimi shumë efikas LED është më i hollë, më i freskët dhe më efikas në energji se ndriçimi tradicional. I vendosur lart dhe anash, ai ndriçon bukur dhe shkëlqyeshëm çdo qoshe, duke siguruar vizibilitet më të mirë.

Shikoni me lehtësi gjithçka brenda Shikoni me lehtësi gjithçka brenda

Specifikimet

 • Totali neto (litra) 452 ℓ
 • Totali bruto (litra) 466 ℓ
 • Gjerësia neto (mm) 700 mm
 • Lartësia neto e kasës me dorezën (mm) 1825 mm
 • Thellësia neto me dorezën e derës (mm) 726 mm
 • Pesha neto (kg) 75 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

  {{summary.altText}} {{summary.altText}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.