Galaxy A71 (Dual Sim)

SM-A715FZBUSEE

 • Ju prezantojmë ekranin me shumë më pak kornizë dhe shumë më shumë pamje
 • Ngjyra mbresëlënëse pastel të plotësuara me një motiv dinamik
 • Macro Cam sjell në fokus çdo detaj sado të vogël

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni memorjen tuaj

 • Ju prezantojmë ekranin me shumë më pak kornizë dhe shumë më shumë pamje
  Infinity Display
 • Ngjyra mbresëlënëse pastel të plotësuara me një motiv dinamik
  02. Dizajni i pajisjes
 • Më shumë kamera për të filmuar më shumë nga bota juaj
  Kamera e pasme
 • Performancë e fuqishme për të bërë më shumë
  Performanca
E zezë prizmi

Merrni telefonat më të fundit Galaxy për një provë virtuale

SHIHNI Galaxy A71 NË 360°

Galaxy A71 E zezë prizmi
Blu prizmi

Merrni telefonat më të fundit Galaxy për një provë virtuale

SHIHNI Galaxy A71 NË 360°

Galaxy A71 Blu prizmi
Argjend prizmi

Merrni telefonat më të fundit Galaxy për një provë virtuale

SHIHNI Galaxy A71 NË 360°

Galaxy A71 Argjend prizmi

Ju prezantojmë ekranin me shumë më pak kornizë dhe shumë më shumë pamje

Pas ekranit Inifinity-O 6,7" të Galaxy A71 me bashkërenditje simetrike, teknologjia e ngjyrave Super AMOLED ofron ngjyra të jetës reale në çdo gjë që shikoni dhe bëni, nga lojërat te filmat, lundrimi në internet dhe kryerja e disa detyrave njëkohësisht. Filloni të shijoni më shumë nga ajo që doni, pa qenë nevoja që ekrani t'ju pengojë.

Ju prezantojmë ekranin me shumë më pak kornizë dhe shumë më shumë pamje Ju prezantojmë ekranin me shumë më pak kornizë dhe shumë më shumë pamje

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.**Infinity Display: një ekran nga cepi në cep, pothuajse pa kornizë, me xham të plotë frontal.***Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 6,7" në drejtkëndësh të plotë dhe 6,6" duke marrë parasysh këndet e rrumbullakosura. Zona reale e shikueshme është më pak për shkak të këndeve të rrumbullakëta dhe prerjes së kamerës.

Ngjyra mbresëlënëse pastel të plotësuara me një motiv dinamik

Me ekranin e lëmuar, dizajnin elegant me ekran të harkuar, Galaxy A71 ka pamje të bukur dhe mbahet në mënyrë komode në dorë. Finitura e tij premium e lëmuar e bën atë të lehtë për t'u mbajtur, dhe motivi ritmik i shton një veçanti unike personaliteti secilit prej edicioneve të tij Prism Crush Black, Silver, Blue dhe Pink.

Ngjyra mbresëlënëse pastel të plotësuara me një motiv dinamik Ngjyra mbresëlënëse pastel të plotësuara me një motiv dinamik

*Disponueshmëria e ngjyrave mund të variojë sipas vendit ose operatorit.

Më shumë kamera për të filmuar më shumë nga bota juaj

Qoftë kur është momenti për një pamje nga afër, një shkrepje ultra të gjerë, një fotografi natën apo një foto artistike me efekt sfumues Bokeh, Quad Cam e A71 ofron cilësi të nivelit profesionist dhe lehtësi. Nga Main Cam me 64 MP te një Ultra Wide Cam 123° me 12 MP, deri te Macro Cam 5 MP dhe Depth Cam me 5 MP, A71 është gati për çdo moment.

*Disponueshmëria e ngjyrave mund të variojë sipas vendit ose operatorit.

Më shumë kamera për të filmuar më shumë nga bota juaj Më shumë kamera për të filmuar më shumë nga bota juaj

*Disponueshmëria e ngjyrave mund të variojë sipas vendit ose operatorit.

Zgjeroni shkrepjen tuaj me Ultra Wide Cam

Regjistroni botën e gjerë me fushën e gjerë të pamjes së Ultra Wide Camera. Këndi i pamjes 123 gradë është i ngjashëm me syrin e njeriut, që do të thotë më pak panoramim kur bëni fotografinë perfekte të peizazhit të qytetit.

Kënd i gjerë Kënd i gjerë
*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.**Përvoja ultra e gjerë (fotografi/video) mbështetet vetëm për kamerën e pasme.
Kënd ultra i gjerë Kënd ultra i gjerë
*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.**Përvoja ultra e gjerë (fotografi/video) mbështetet vetëm për kamerën e pasme.

Macro Cam sjell në fokus çdo detaj sado të vogël

Macro Cam 5 MP (40 mm) e integruar e Quad Cam shkrep fotografi me qartësi dhe cilësi që ju ndihmojnë të kapni detajet ultra-fine të shkrepjeve nga afër. Aplikoni dhe rregulloni sfumimin natyral të sfondit (Bokeh) për të izoluar subjektin tuaj dhe për të rritur ndikimin e tij vizual.

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.**Veçoria Macro Camera mbështetet vetëm për kamerën e pasme.

Macro Cam sjell në fokus çdo detaj sado të vogël Macro Cam sjell në fokus çdo detaj sado të vogël

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.**Veçoria Macro Camera mbështetet vetëm për kamerën e pasme.

Super Steady shkrep pamje të veprimeve të përditshme me stabilitet mbresëlënës

Galaxy A71 regjistron si një kamerë aksion e cilësisë së lartë që përdor Ultra Wide Camera dhe softuerin parashikues. Super Steady ju jep video live të qarta, edhe kur udhëtimi juaj është aventuror.

Super Steady shkrep pamje të veprimeve të përditshme me stabilitet mbresëlënës Super Steady shkrep pamje të veprimeve të përditshme me stabilitet mbresëlënës

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.**Rezultatet mund të variojnë sipas kushteve të shkrepjes duke përfshirë subjekte të shumta, daljen nga fokusi ose subjektet që lëvizin.***Këndi i shikimit i përshtatur për selfie me Ultra Wide Camera.****Nuk mbështet funksionin e zmadhimit. Performanca e stabilizimit të imazhit mund të variojë sipas kushteve të ndriçimit.*****E disponueshme vetëm kur shkrepet me Ultra Wide Camera në Full HD.

Sfumoni pamjen që është prapa, dhe sillni në fokus atë që është përpara

Depth Camera 5MP ju lejon të rregulloni thellësinë e fushës përpara dhe pasi të bëni shkrepjen. Ajo redukton mizat e padëshiruara të sfondit nga imazhet tuaja për t’i bërë të duken më profesionale.

Live Focus Ndezur Live Focus Ndezur
*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.
Live Focus Fikur Live Focus Fikur
*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.

Selfie Focus përfshin më shumë nga ju në selfit tuaja

Ju doni që selfie juaj të duket mirë. Prandaj, për pamje të mrekullueshme gjatë ditës, kamera e përparme 32 MP e Galaxy A71 ju jep foto të qarta me rezolucion të lartë. Dhe me fokusin e Selfie që sfumon lehtë sfondin, fytyra juaj del në plan të parë.

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.

Selfie Focus përfshin më shumë nga ju në selfit tuaja Selfie Focus përfshin më shumë nga ju në selfit tuaja

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.

Energji e mjaftueshme për të shfrytëzuar ditën në maksimum

Kur keni dalë për të shijuar jetën, ju nevojitet një telefon me bateri që zgjat. Bateri 4500 mAh (tipike)* e Galaxy A71 ju jep energjinë të transmetoni, të ndani dhe të vazhdoni lojën. Dhe nëse fillon t’ju mbarojë bateria, lidheni dhe ndizeni me Super-Fast Charging 25 W.

**Vlera tipike e testuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera tipike është vlera mesatare e përllogaritur duke marrë parasysh devijimin e kapacitetit të baterisë mes kampioneve të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti nominal (minimal) është 4370 mAh. Jetëgjatësia aktuale e baterisë mund të variojë në varësi të mjedisit të rrjetit, mënyrave të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Energji e mjaftueshme për të shfrytëzuar ditën në maksimum Energji e mjaftueshme për të shfrytëzuar ditën në maksimum

**Vlera tipike e testuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera tipike është vlera mesatare e përllogaritur duke marrë parasysh devijimin e kapacitetit të baterisë mes kampioneve të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti nominal (minimal) është 4370 mAh. Jetëgjatësia aktuale e baterisë mund të variojë në varësi të mjedisit të rrjetit, mënyrave të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Ruajtje premium pa kosto shtesë

Galaxy A71 ka një procesor të shpejtë dhe hapësirë ruajtjeje të bollshme që ju të fokusoheni te momenti. Një procesor i përparuar octa-core dhe deri në 6GB RAM ofrojnë një performancë të shpejtë dhe efikase. Shkarkoni më shumë dhe fshini më pak me deri në 128GB hapësirë të brendshme ruajtjeje. Shtoni edhe më shumë me një kartë microSD 512GB.

Ruajtje premium pa kosto shtesë Ruajtje premium pa kosto shtesë

*Imazhet e pajisjes dhe të ekranit të simuluara për qëllime ilustruese.**Kapaciteti i RAM-it dhe i memories së brendshme mund të variojnë nga shteti në shtet. ***Karta MicroSD shitet veç. ****Hapësira ruajtëse reale e disponueshme mund të variojë sipas softuerit të instaluar paraprakisht.

Luani më shumë dhe më fort me Game Booster

Maksimizoni performancën me Game Booster. Ndërprisni shpërqendrimet dhe rrisni performancën në lojë me një ndërfaqe të dedikuar dhe meny të lehtë për t'u arritur. Frame Booster u jep grafikëve lëvizje të pandërprera si në jetë reale. Dhe jepni maksimumin tuaj në lojë ndërsa Game Booster mëson mënyrën se si ju e përdorni, për të optimizuar baterinë, temperaturën dhe memorien.

Luani më shumë dhe më fort me Game Booster Luani më shumë dhe më fort me Game Booster

*Imazhet e pajisjes dhe të ekranit të simuluara për qëllime ilustruese.

Siguria e shkallës ushtarake e disponueshme për të gjithë

E integruar në harduerin dhe softuerin e telefonit që nga fillimi, Samsung Knox e mbron telefonin tuaj nga minuta që ai ndizet. Me një siguri me shumë shtresa, ai e mbron informacionin tuaj më delikat nga softuerët keqdashës dhe kërcënimet.

Siguria e shkallës ushtarake e disponueshme për të gjithë Siguria e shkallës ushtarake e disponueshme për të gjithë

Gjurma juaj e gishtit është çelësi

Galaxy A71 vjen me autentifikim biometrik të teknologjisë së lartë. Skaneri i gjurmës së gishtit në ekran ofron akses të lehtë dhe të sigurt në telefonin tuaj. Thjesht shtypeni në zonën e caktuar për gjurmën e gishtit për ta shkyçur.

Gjurma juaj e gishtit është çelësi Gjurma juaj e gishtit është çelësi

Bëni më shumë me Bixby

 • *Rutina Driving e Bixby Routines disponohet vetëm në makinat me Bluetooth.**Kërkon akses në Llogarinë Samsung dhe pranim të shërbimit të personalizuar përpara përdorimit të shërbimit të bazuar në analizën e mënyrës së përdorimit.***Disponueshmëria e shërbimit mund të variojë nga shteti në shtet ose sipas pajisjes; ndërfaqja e përdoruesit mund të ndryshojë dhe të jetë e ndryshme sipas pajisjes; disponueshmëria e veçorive të Bixby Vision dhe ofruesve të përmbajtjes mund të variojë nga shteti në shtet; të gjitha informacionet, përmbajtjet, imazhet ose rezultatet e provave këtu jepen nga palë të treta dhe këto përmbajtje mund të mos jenë të sakta ose mund të mos reflektojnë informacionin më të përditësuar.****Bixby dallon gjuhët të caktuara dhe disa dialekte; disponueshmëria e shërbimit, veçoritë e Bixby dhe ofruesit e përmbajtjes mund të variojnë sipas shtetit ose gjuhës; kërkohet internet në celular/Wi-Fi që veçoritë e Bixby të funksionojnë plotësisht.
 • *Rutina Driving e Bixby Routines disponohet vetëm në makinat me Bluetooth.**Kërkon akses në Llogarinë Samsung dhe pranim të shërbimit të personalizuar përpara përdorimit të shërbimit të bazuar në analizën e mënyrës së përdorimit.***Disponueshmëria e shërbimit mund të variojë nga shteti në shtet ose sipas pajisjes; ndërfaqja e përdoruesit mund të ndryshojë dhe të jetë e ndryshme sipas pajisjes; disponueshmëria e veçorive të Bixby Vision dhe ofruesve të përmbajtjes mund të variojë nga shteti në shtet; të gjitha informacionet, përmbajtjet, imazhet ose rezultatet e provave këtu jepen nga palë të treta dhe këto përmbajtje mund të mos jenë të sakta ose mund të mos reflektojnë informacionin më të përditësuar.****Bixby dallon gjuhët të caktuara dhe disa dialekte; disponueshmëria e shërbimit, veçoritë e Bixby dhe ofruesit e përmbajtjes mund të variojnë sipas shtetit ose gjuhës; kërkohet internet në celular/Wi-Fi që veçoritë e Bixby të funksionojnë plotësisht.

Prodhuar për t'u fokusuar

One UI ju ndihmon të fokusoheni në atë që ka vërtet rëndësi për ju. Hardueri dhe softueri bashkëpunojnë me njëri-tjetrin, me përmbajtjen dhe veçoritë në majë të gishtave në mënyrë që të mund të arrini tek ato më shpejt. Përdorni Night Mode për një përvojë komode në errësirë dhe me pamjet e qarta dhe intuitive vizuale përdorimi i telefonit tuaj bëhet si natyrë e dytë.

Prodhuar për t'u fokusuar Prodhuar për t'u fokusuar

*Disponueshmëria e veçorive, aplikacioneve dhe shërbimeve të One UI mund të variojë sipas pajisjes, versionit të sistemit operativ dhe vendit.**Imazhet e pajisjes dhe të ekranit të simuluara për qëllime ilustruese.

Mbajeni pajisjen në gjendjen më të mirë me ne

Kur blini një smartfon Galaxy do të keni qetësi për mendjen tuaj. Diagnostikimi dhe optimizimi interaktiv në aplikacionin Samsung Members e bën të lehtë që të keni performancën më të mirë në pajisjet tuaja, ndërkohë që linja jonë e suportit ju ndihmon të zgjidhni problemet kur ju nevojitet asistencë shtesë.

Mbajeni pajisjen në gjendjen më të mirë me ne Mbajeni pajisjen në gjendjen më të mirë me ne

*Funksionet e disponueshme për aplikacionin Samsung Members mund të variojnë sipas vendit dhe pajisjes.**Pajisja dhe imazhet e ekranit të simuluara për qëllime ilustruese.

Shikoni serinë e re Galaxy A për të gjetur telefonin që ju përshtatet

Prezantojmë një seri telefonash që i japin mundësinë brezit të sotëm të bëjnë atë që të tjerët nuk mund ta bëjnë dot. Ju prezantojmë telefonin e ri Galaxy A. Ndërtuar për Epokën e Live-it.

Shikoni serinë e re Galaxy A për të gjetur telefonin që ju përshtatet Shikoni serinë e re Galaxy A për të gjetur telefonin që ju përshtatet

Përditësoni telefonin tuaj Galaxy J me smartfonët e rinj Galaxy A

Ne morëm atë që ju pëlqen tek J për të krijuar një më të mirë – telefonin e ri Galaxy A. Shikoni se si J është përditësuar në Epokën e Live-it. Ju prezantojmë ekranin me shumë më pak kornizë dhe më shumë pamje

Përditësoni telefonin tuaj Galaxy J me smartfonët e rinj Galaxy A Përditësoni telefonin tuaj Galaxy J me smartfonët e rinj Galaxy A

Specifikimet

 • Procesori 2,2 GHz, 1,8 GHz
 • Pesha (g) 179
 • Koha e luajtjes së audios (orë) Deri në 107

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

  {{summary.altText}} {{summary.altText}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.

Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.

Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

Imazhi në krye të faqes i Galaxy Note 20 Ultra përmbys i simuluar për qëllime ilustrimi.

Imazhi në krye të faqes i Galaxy Z Fold 2 i shpalosur dhe i parë nga përpara me sfondin e grafikut të fluturës në ekran i simuluar për qëllime ilustrimi.

*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.

*Vlera tipike e testuar nën kushtet e laboratorit të palës së tretë. Vlera tipike është vlera mesatare e vlerësuar duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive në mesin e mostrave të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 4,370 mAh. Jeta aktuale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, modeleve të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

*Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 169.5mm (6.7") si drejtkëndësh i plotë dhe 167.1mm (6.6") duke llogaritur këndet e rrumbullakosura. Zona e ekranit me të vërtetë e dukshme është më pak për shkak të këndeve të rrumbullakosura dhe hapjes së kamerës.