Galaxy A70 (Dual SIM)

SM-A705FZBUSEE

 • Një ekran që ju jep më shumë hapësirë për të luajtur
 • Tre mënyra për të regjistruar më shumë, për të përhapur më shumë
 • Ndihmësi profesional i fotografive në xhepin tuaj

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni memorjen tuaj

 • Një ekran që ju jep më shumë hapësirë për të luajtur
  Ekrani Infinity U
 • Shenja e gishtit tuaj është çelësi
  Shenja e gishtit në ekran
 • Karikimi Super i Shpejtë në mënyrë që të jeni gjithnjë në lëvizje
  Karikimi Super i Shpejtë

Galaxy A70

Galaxy A70 Galaxy A70

Një ekran që ju jep më shumë hapësirë për të luajtur

Ekrani i zmadhuar 6.7 inç i Galaxy A70 ju sjell edhe më pranë gjërave që ju pëlqejnë, duke u dhënë jetë atyre të gjithave në ekranin FHD+ sAMOLED Infinity-U. Pavarësisht nëse jeni duke shkarkuar ose parë programet tuaja të preferuara, raporti i zgjeruar 20:9 është një përvojë shikimi që ju çon në një botë të re.

Një ekran që ju jep më shumë hapësirë për të luajtur Një ekran që ju jep më shumë hapësirë për të luajtur

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.**Infinity Display: një ekran pothuajse pa kornizë, me xham të plotë nga përpara, nga cepi në cep.***Ekrani i matur në mënyrë diagonale si drejtkëndësh i plotë, pa llogaritur këndet e rrumbullakosura. Sipërfaqja konkrete e shikimit është më e vogël për shkak të këndeve të rrumbullakosura dhe hapësirës së kamerës.

Krijuar për ju, krijuar për të qenë i lidhur

Galaxy A70 ka një pamje minimaliste falë sensorëve të integruar të tij dhe Shenjës së gishtit në ekran. Dhe me një dizajn 3D dhe pjesën e pasme prej xhami, është e lehtë ta mbani ndërsa shkoni në punë ose për drekë. Zgjidhni nga ngjyrat e zezë, e bardhë, blu ose korale për t’iu përshtatur personalitetit tuaj.

Krijuar për ju, krijuar për të qenë i lidhur Krijuar për ju, krijuar për të qenë i lidhur

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Tre mënyra për të regjistruar më shumë, për të përhapur më shumë

Kamera e trefishtë e Galaxy A70 përbëhet nga një Kamera Ultra e Gjerë me fushën e shikimit prej 123 gradësh si syri i njeriut, si dhe një kamera 32 MP (F1.7) për fotografi të shndritshme, të qarta gjatë gjithë ditës. E treta është Kamera e Thellësisë 5MP për të rregulluar thellësinë e sferës.

Tre mënyra për të regjistruar më shumë, për të përhapur më shumë Tre mënyra për të regjistruar më shumë, për të përhapur më shumë

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Ultra e gjerë, ultra epike

Kamera Ultra e Gjerë prej 123 gradësh ju lejon të regjistroni botën pa ndonjë kufizim. Regjistroni skena epike me kënde si syri i njeriut. Shkoni natyrshëm nga e gjerë në ultra të gjerë për të marrë poza të panoramave më të shtrira dhe të thjeshta që do t’i bëjnë imazhet tuaja të duken ultra epike.

Ultra e gjerë, ultra epike Ultra e gjerë, ultra epike

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Më shumë fokusim, me pak shpërqendrim

Kamera e Thellësisë 5MP ju lejon të rregulloni thellësinë e sferës përpara dhe pasi të bëni pozën. Kamera e Thellësisë e përparuar 5MP eliminon zhurmat e padëshiruara të sfondit nga imazhet tuaja për t’i bërë të duken më profesionale.

Më shumë fokusim, me pak shpërqendrim Më shumë fokusim, me pak shpërqendrim

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Ndihmësi profesional i fotografive në xhepin tuaj

Një pozë ju del e tepron. Qoftë nëse po shkrepni një fotografi të ushqimeve, kafshës tuaj apo gjërave që ju pëlqejnë, Optimizuesi i Skenës e njeh dhe e përmirëson atë me anë të inteligjencës artificiale. Kështu merrni nivele optimale të shkëlqimit, ngopjes së ngjyrave dhe më shumë, për të regjistruar momentin ashtu siç ju kujtohet.

Ndihmësi profesional i fotografive në xhepin tuaj Ndihmësi profesional i fotografive në xhepin tuaj

Ndihmësi profesional i fotografive në xhepin tuaj

Një pozë ju del e tepron. Qoftë nëse po shkrepni një fotografi të ushqimeve, kafshës tuaj apo gjërave që ju pëlqejnë, Optimizuesi i Skenës e njeh dhe e përmirëson atë me anë të inteligjencës artificiale. Kështu merrni nivele optimale të shkëlqimit, ngopjes së ngjyrave dhe më shumë, për të regjistruar momentin ashtu siç ju kujtohet.

Ndihmësi profesional i fotografive në xhepin tuaj Ndihmësi profesional i fotografive në xhepin tuaj
 • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi. **20 regjime të disponueshme me Optimizuesin e Skenës: Ushqim, Njerëz, Lule, Brenda, Qen, Skena, Gjelbërim, Pemë, Qiell, Mal, Plazhe, Perëndim i diellit, Rrëshqitje në ujë, Rrugë të qytetit, Pamja e natës, Ujëvarë, Dëborë, Shpend, Tekst, Ndriçuar nga pas *Saktësia e Optimizuesit të Skenës mund të ndryshojë në varësi të kushteve të regjistrimit, përfshirë subjekte të shumtë, të qenit jashtë fokusit ose subjekte që lëvizin.
 • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi. **20 regjime të disponueshme me Optimizuesin e Skenës: Ushqim, Njerëz, Lule, Brenda, Qen, Skena, Gjelbërim, Pemë, Qiell, Mal, Plazhe, Perëndim i diellit, Rrëshqitje në ujë, Rrugë të qytetit, Pamja e natës, Ujëvarë, Dëborë, Shpend, Tekst, Ndriçuar nga pas *Saktësia e Optimizuesit të Skenës mund të ndryshojë në varësi të kushteve të regjistrimit, përfshirë subjekte të shumtë, të qenit jashtë fokusit ose subjekte që lëvizin.

Zbulim i të Metës për të bërë pozën e duhur

Zbulimi i të Metës pikas mbylljen e syve, turbullimin e fotografisë dhe ndriçimin nga pas dhe ju njofton që të provoni sërish. Kështu mund të merrni pozën e duhur në çastin e duhur.

Zbulim i të Metës për të bërë pozën e duhur Zbulim i të Metës për të bërë pozën e duhur

Zbulim i të Metës për të bërë pozën e duhur

Zbulimi i të Metës pikas mbylljen e syve, turbullimin e fotografisë dhe ndriçimin nga pas dhe ju njofton që të provoni sërish. Kështu mund të merrni pozën e duhur në çastin e duhur.

Zbulim i të Metës për të bërë pozën e duhur Zbulim i të Metës për të bërë pozën e duhur

Zbulim i të Metës për të bërë pozën e duhur

Zbulimi i të Metës pikas mbylljen e syve, turbullimin e fotografisë dhe ndriçimin nga pas dhe ju njofton që të provoni sërish. Kështu mund të merrni pozën e duhur në çastin e duhur.

Zbulim i të Metës për të bërë pozën e duhur Zbulim i të Metës për të bërë pozën e duhur
 • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi. **Saktësia e Zbulimit të së Metës mund të ndryshojë në varësi të kushteve përreth ose të subjektit.***Pikasja e mbylljes së syve dhe e turbullimit të fotografisë funksionon më mirë kur ka tre ose më pak persona në kuadër, 1,5 metra ose më pranë kamerës.****Pikasja e ndriçimit nga pas njofton një herë çdo 24 orë nëse haset e meta. Zbulimi i ndriçimit nga pas funksionin kur HDR është fikur.*****GUI mund të ndryshojë me azhornimet e aplikacionit.
 • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi. **Saktësia e Zbulimit të së Metës mund të ndryshojë në varësi të kushteve përreth ose të subjektit.***Pikasja e mbylljes së syve dhe e turbullimit të fotografisë funksionon më mirë kur ka tre ose më pak persona në kuadër, 1,5 metra ose më pranë kamerës.****Pikasja e ndriçimit nga pas njofton një herë çdo 24 orë nëse haset e meta. Zbulimi i ndriçimit nga pas funksionin kur HDR është fikur.*****GUI mund të ndryshojë me azhornimet e aplikacionit.
 • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi. **Saktësia e Zbulimit të së Metës mund të ndryshojë në varësi të kushteve përreth ose të subjektit.***Pikasja e mbylljes së syve dhe e turbullimit të fotografisë funksionon më mirë kur ka tre ose më pak persona në kuadër, 1,5 metra ose më pranë kamerës.****Pikasja e ndriçimit nga pas njofton një herë çdo 24 orë nëse haset e meta. Zbulimi i ndriçimit nga pas funksionin kur HDR është fikur.*****GUI mund të ndryshojë me azhornimet e aplikacionit.

Një kamera për t’ju mbajtur në qendër të vëmendjes

Selfit do të thonë se jeni në qendër të vëmendjes. Dhe me një kamera të përparme prej 32MP, fotografitë tuaja dalin të shndritshme dhe të qarta gjithë ditën, kështu që gjithmonë dukeni shkëlqyer. Përdorni fokusin e Selfit për të rregulluar thellësinë e sfondit dhe për të mjegulluar sfondin.

Një kamera për t’ju mbajtur në qendër të vëmendjes Një kamera për t’ju mbajtur në qendër të vëmendjes

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Shpaloseni lirisht personalitetin tuaj

Tani keni më shumë mënyra për të shprehur vetveten. Bëni dhe personalizoni AR emoji tuaj, pastaj bëni një selfie në Regjimin e Maskuar për ta sjellë emojin tuaj në botën e vërtetë. Ose dekoroni pozat tuaja me ngjitëset AR, stampa dhe korniza për fotografi që thonë më shumë sesa fjalët.

Shpaloseni lirisht personalitetin tuaj Shpaloseni lirisht personalitetin tuaj

Shpaloseni lirisht personalitetin tuaj

Tani keni më shumë mënyra për të shprehur vetveten. Bëni dhe personalizoni AR emoji tuaj, pastaj bëni një selfie në Regjimin e Maskuar për ta sjellë emojin tuaj në botën e vërtetë. Ose dekoroni pozat tuaja me ngjitëset AR, stampa dhe korniza për fotografi që thonë më shumë sesa fjalët.

Shpaloseni lirisht personalitetin tuaj Shpaloseni lirisht personalitetin tuaj
 • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.**GUI mund të ndryshojë me azhornimet e aplikacionit.
 • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.**GUI mund të ndryshojë me azhornimet e aplikacionit.

Shenja e gishtit tuaj është çelësi

Autentifikimi revolucionar biometrik në ekran njeh dhe verifikon automatikisht shenjën tuaj të gishtit për t’ju dhënë mundësin e personalizuar të përdorimit. Do të keni rehatinë e të diturit se të dhënat tuaja janë plotësisht të sigurta dhe se keni mundësinë e përdorimit të telefonit tuaj kur ju nevojitet. Thjesht takoni dhe vazhdoni.

Shenja e gishtit tuaj është çelësi Shenja e gishtit tuaj është çelësi

Shenja e gishtit tuaj është çelësi

Autentifikimi revolucionar biometrik në ekran njeh dhe verifikon automatikisht shenjën tuaj të gishtit për t’ju dhënë mundësin e personalizuar të përdorimit. Do të keni rehatinë e të diturit se të dhënat tuaja janë plotësisht të sigurta dhe se keni mundësinë e përdorimit të telefonit tuaj kur ju nevojitet. Thjesht takoni dhe vazhdoni.

Shenja e gishtit tuaj është çelësi Shenja e gishtit tuaj është çelësi
 • *Nëse përdorni një mbrojtëse të ekranit, sigurohuni që të jetë e përshtatshme për përdorimin e Sensorit të integruar në ekran për shenjën e gishtave.
 • *Nëse përdorni një mbrojtëse të ekranit, sigurohuni që të jetë e përshtatshme për përdorimin e Sensorit të integruar në ekran për shenjën e gishtave.

Karikimi Super i Shpejtë në mënyrë që të jeni gjithnjë në lëvizje

Galaxy A70 vjen i pajisur me një bateri 4500mAh (zakonisht)* që mund të mbajë më shumë video, pjesën më të madhe të kohës. Teknologjia e efektshme e Karikimit Super të Shpejtë 25W ju jep energji plotësisht dhe jeni gati të lëvizni pa kabllo. Tani mund të karikoni më pak dhe të bëni më shumë.

Karikimi Super i Shpejtë në mënyrë që të jeni gjithnjë në lëvizje Karikimi Super i Shpejtë në mënyrë që të jeni gjithnjë në lëvizje

*Vlera e zakonshme analizuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marë parasysh devijimin në kapacitetin e baterisë mes mostrave të baterive të analizuara sipas standartit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 4400mAh. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë. **Shpejtësia reale e karikimit mund të ndryshojë gjithashtu në varësi të përdorimit real, kushteve të karikimit dhe faktorëve të tjerë.***GUI mund të ndryshojë me azhornimet e aplikacionit.

Bëni më shumë me Bixby

 • *Disponueshmëria e shërbimit Bixby kërkon hyrjen në Llogarinë Samsung dhe lidhjen e të dhënave. Funksionet e disponueshme dhe veçoritë mund të ndryshojnë sipas vendit, rajonit dhe gjuhës.**Disa veçori të Bixby mund të mos jenë të disponueshme në varësi të vendit, rajonit, pajisjes, veçorive ose gjuhës.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e përmendura këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet reale për produktin. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime të ilustrimit. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, disponueshmërisë, veçorive, specifikimeve, GUI-së dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna këtu mund të ndryshohen pa njoftim apo detyrim.
 • *Disponueshmëria e shërbimit Bixby kërkon hyrjen në Llogarinë Samsung dhe lidhjen e të dhënave. Funksionet e disponueshme dhe veçoritë mund të ndryshojnë sipas vendit, rajonit dhe gjuhës.**Disa veçori të Bixby mund të mos jenë të disponueshme në varësi të vendit, rajonit, pajisjes, veçorive ose gjuhës.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e përmendura këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet reale për produktin. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime të ilustrimit. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, disponueshmërisë, veçorive, specifikimeve, GUI-së dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna këtu mund të ndryshohen pa njoftim apo detyrim.
 • *Disponueshmëria e shërbimit Bixby kërkon hyrjen në Llogarinë Samsung dhe lidhjen e të dhënave. Funksionet e disponueshme dhe veçoritë mund të ndryshojnë sipas vendit, rajonit dhe gjuhës.**Disa veçori të Bixby mund të mos jenë të disponueshme në varësi të vendit, rajonit, pajisjes, veçorive ose gjuhës.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e përmendura këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet reale për produktin. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime të ilustrimit. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, disponueshmërisë, veçorive, specifikimeve, GUI-së dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna këtu mund të ndryshohen pa njoftim apo detyrim.

Më pak rrëmujë, përdorim më i mirë

One UI ju ndihmon të fokusoheni në atë që ka vërtet vlerë për ju. Hardueri dhe softueri punojnë së bashku, përmbajtjet dhe veçoritë i keni në majë të gishtave, ndaj mund t’i hapni më shpejt. Përdorni Regjimin e Natës për një përvojë më të rehatshme në errësirë dhe me anë të grafikës së qartë e intuitive përdorimi i telefonit tuaj është si natyrë e dytë.

Më pak rrëmujë, përdorim më i mirë Më pak rrëmujë, përdorim më i mirë

*Disponueshmëria e veçorive të Një UI, aplikacioneve dhe shërbimeve mund të ndryshojë sipas pajisjes, versioneve të OS-së dhe vendit. **Imazhet e pajisjes dhe të ekranit të simuluara për qëllime ilustrimi. ***GUI mund të ndryshojë me azhornimet e aplikacionit.

Të dhënat të mbrojtura jashtë e brenda

 • *Disponueshmëria e këtij shërbimi mund të ndryshojë sipas vendit.**GUI mund të ndryshojë me azhornimet e aplikacionit.
 • *Disponueshmëria e këtij shërbimi mund të ndryshojë sipas vendit.**GUI mund të ndryshojë me azhornimet e aplikacionit.

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.

Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.

Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.

*Vlera tipike e testuar nën kushtet e laboratorit të palës së tretë. Vlera tipike është vlera mesatare e vlerësuar duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive në mesin e mostrave të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 4,400 mAh. Jeta aktuale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, modeleve të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

*Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 170.3mm (6.7") si drejtkëndësh i plotë dhe 166.0mm (6.5") duke llogaritur këndet e rrumbullakosura. Zona e ekranit me të vërtetë e dukshme është më pak për shkak të këndeve të rrumbullakosura dhe hapjes së kamerës.