Galaxy A3 (2017)

SM-A320FZKNSEE

The item is in the cart.

1,6 GHz

Shpejtësia e CPU

4,7" (120,4 mm)

Madhësia (Ekrani kryesor)

CMOS 13,0 MP

Kamera kryesore - Rezolucioni

138

Pesha (g)

Thjesht elegant

Eleganca në formën e saj më të pastër. Me minimalizëm të theksuar për maksimum kënaqësie, pjesa e prapme e tij prej xhami shumë të fortë 3D dhe ekrani me madhësi optimale prej 4,7 inç bashkohen në mënyrë perfekte në dizajnin e përsosur.

Prikaz prednje i bočne strane telefona Galaxy A3 (2017) ističe njegov skladan dizajn bez ispupčenja.

Kompakt nga çdo këndvështrim

Dizajn i cili ofron mbështetje të mirë në dorë. Kamera nuk është e dalë, por është plotësisht rrafsh me sipërfaqen e pasme të telefonit, për një pamje kompakte dhe simetrike nga çdo këndvështrim.

Prikazani proizvod je Galaxy A3 (2017).

I ngjyrosur nga natyra

Vendosini ju tendencat, mos i ndiqni ato. Katër ngjyra në dispozicion të nuancave të matura që e kanë marrë emrin nga elementet natyrore për t’u pëlqyer më shumë ndjesive tuaja dhe për të qenë në harmoni me dizajnin e telefonit.

* Disponueshmëria e produkteve të caktuara mund të ndryshojë sipas shtetit.

 • Različite boje u kojima je dostupan Galaxy A3 (2017).Black Sky
 • Različite boje u kojima je dostupan Galaxy A3 (2017).Gold Sand
 • Različite boje u kojima je dostupan Galaxy A3 (2017).Peach Cloud
 • Različite boje u kojima je dostupan Galaxy A3 (2017).Blue Mist

Gjallëroni imazhet

Jeta duket e shkëlqyeshme përmes Galaxy A3 (2017). I pajisur me kamerën e pasme të fuqishme prej 13 MP, mund të xhironi botën rreth jush ashtu siç e shikoni.

Krupni plan telefona Galaxy A3 (2017).

Zgjeroni krijimtarinë tuaj

Shijoni konsolën kreative më të madhe për një përvojë më të mirë vizuale. Optimizoni portretet ose ndryshoni nuancat e ngjyrave nëpërmjet filtrave tanimë të sistemuar për kamera që të përmirësoni fotografitë tuaja të preferuara.

* Imazhi në ekran i shkrepur me Galaxy A3 (2017).

1 / 8
Prikazana slika hrane snimljena je telefonom Galaxy A3 (2017) bez funkcije „food mood“.
Prikazana slika hrane snimljena je telefonom Galaxy A3 (2017) bez filtera „food mood“.

Ruani kujtimet më të qarta

Bëjini fotot selfie më të pastra. Me kamerën frontale optimale prej 8MP Galaxy A3 (2017) regjistron me më shumë detaje dhe regjistrimet janë më piktoreske, kështu që në çdo pozë do të dukeni shkëlqyeshëm.

* Imazhi në ekran i shkrepur me Galaxy A3 (2017).

Selfi slika tri žene snimljena pri slabom osvetljenju kako bi se demonstrirale napredne funkcije kamere telefona Galaxy A3 (2017).

I mbrojtur edhe nga e papritura

Kapacitet më i madh i baterisë. Galaxy A3 (2017) ka një bateri me kohëzgjatje më të madhe, duke ju ofruar kështu performancë maksimale madje edhe gjatë përdorimit intensiv.

Slika prikazuje izvanrednu vodootpornost telefona Galaxy A3 (2017) zahvaljujući oceni IP68.
IP68

* Mund të zhytet në 1.5 metra ujë deri në 30min.

Efikasitet i fuqishëm

Kapacitet më i madh i baterisë. Galaxy A3 (2017) ka një bateri me kohëzgjatje më të madhe, duke ju ofruar kështu performancë maksimale madje edhe gjatë përdorimit intensiv.

Poboljšane performanse zahvaljujući snažnijoj bateriji od 2350 mAh.

Vendosni më shumë të dhëna

Balancim i përsosur, performanca unike. Me hapësirë shtesë magazinimi prej 256 GB mund të ruani edhe më shumë përmbajtje të preferuara multimediale, kurse mundësia e përdorimit të dy kartave SIM ju ofron fleksibilitet gjatë udhëtimeve.

* Performanca e specifikimeve mund të ndryshojë sipas shtetit.

Otvor za SD karticu na telefonu Galaxy A3 (2017).

Paraqitje momentale

Merrni informacionet kryesore pa e zgjuar telefonin, duke kursyer kështu kohën dhe baterinë. Falë ekranit vazhdimisht aktiv (Always on), mund të shikoni gjithmonë orën dhe kalendarin kurdo që ju nevojiten.

 • VOdmah vidite datum i vreme na telefonu Galaxy A3 (2017) zahvaljujući stalno aktivnom ekranu.
 • Odmah vidite vreme na telefonu Galaxy A3 (2017) zahvaljujući stalno aktivnom ekranu.
 • Odmah vidite datum i vreme u različitim vremenskim zonama na telefonu Galaxy A3 (2017) zahvaljujući stalno aktivnom ekranu.

I besueshëm dhe i sigurt

Funksioni Secure Folder mbyll aplikacionet e zgjedhura dhe të dhënat sensitive duke i ruajtur ato veçmas nga përmbajtjet e tjera në pajisje. Ju kursen kohë sepse mjafton një konfirmim i identitetit dhe nuk ka nevojë për regjistrim të vazhdueshëm.

Slika ekrana aktivirane funkcije „Secure folder“ na telefonu Galaxy A3 (2017).

Gjithçka është lehtë në dispozicion

Qetësi e garantuar. Bëni kopjet rezervë të të dhënave, plotësojini ato dhe bëni sinkronizimin me të gjitha pajisjet Galaxy që të jenë në dispozicion atje ku ju duhen. Për më tepër, me çdo llogari Samsung Cloud fitoni 15 GB hapësirë magazinimi.

Galaxy A uređaj u ruci i delimičan prikaz odozgo levog donjeg ugla notebook računara.

Funksionon nga të dy anët

Falë lidhjes së kthyeshme, USB-ja me kabllo të llojit C punon pavarësisht nga ana e lidhjes me pajisjen. Kjo do të thotë që mund ta karikoni telefonin pa problem dhe nuk duhet ta keni merak cila është ana e duhur.

Galaxy A uređaj i mikro USB kabl.

Një shumëllojshmëri e madhe datotekash

Zbukuroni dhe modifikoni pajisjen sipas nevojave tuaja. Nga këllëfët e fortë dhe elegantë deri te kapakët mbrojtës rezistentë. Galaxy A3 (2017) vjen me një gamë të gjerë aksesorësh.

* Disponueshmëria e produkteve të caktuara mund të ndryshojë nga vendi. Ekrani aktual i faqes home mund të ndryshojë.

SHIHNI MË SHUMË
 • Neon preklopna futrola za Galaxy A3 (2017) Različiti dodaci za smart telefone za
 • 1,6 GHz Shpejtësia e CPU
 • 4,7" (120,4 mm) Madhësia (Ekrani kryesor)
 • CMOS 13,0 MP Kamera kryesore - Rezolucioni
 • 138 Pesha (g)
 • 2350 Kapaciteti standard i baterisë (mAh)
 • Deri në 41 Koha e luajtjes së audios (orë)

Si t’i ndryshoj cilësimet e telekomandës në S Pen?

Si t’i ndryshoj cilësimet e telekomandës në S Pen?shihni përgjigjen

Si ta lidh Note9 S Pen përmes Bluetooth?

Si ta lidh Note9 S Pen përmes Bluetooth?shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

Rrjetet që mbështet aparati mund të ndryshojnë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.