E re

Galaxy A41

SM-A415FZBDEUF
Memorja 64 GB
Redakto

The item is in the cart.

Një ekran i gjerë zgjeron pamjen tuaj nga cepi në cep

Ekran 6.1”

Dizajn i lehtë kompakt që përshtatet mirë në dorën tuaj

Dizajni i pajisjes

Triple Camera për të kapur momentet tuaja live

Kamera e pasme e trefishtë

2 GHz, 1,7 GHz

Procesori

 

&nbsp

Një ekran i gjerë zgjeron pamjen tuaj nga cepi në cep

Zhytuni në ekranin e madh 6,1 inç Infinity-U Display të Galaxy A41. Një prezantim i gjerë mbush ekranin tuaj me përmbajtje nga cepi në cep. Shikoni videot tuaja të preferuara, lojërat dhe transmetimet live në Full HD+ Super AMOLED plot gjallëri.

Një ekran i gjerë zgjeron pamjen tuaj nga cepi në cep

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.**Infinity Display: një ekran nga cepi në cep, pothuajse pa kornizë, me xham të plotë frontal.***Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 6,1" në drejtkëndësh të plotë dhe 6,0" duke marrë parasysh këndet e rrumbullakosura. Zona reale e shikueshme është më pak për shkak të këndeve të rrumbullakëta dhe prerjes së kamerës.

Dizajn i lehtë kompakt që përshtatet mirë në dorën tuaj

Trupi i hollë 7,9 mm i Galaxy A41 dhe pjesa e pasme me harkim ergonomik, krijojnë një mbërthim të lehtë për navigim të lehtë në ekran. Çlironi personalitetin tuaj përmes motivit dinamik në ngjyrat E zezë Prism Crush, E bardhë Prism Crush, Blu Prism Crush ose E kuqe Prism Crush.

Dizajn i lehtë kompakt që përshtatet mirë në dorën tuaj

*Disponueshmëria e ngjyrave mund të variojë sipas vendit ose operatorit.

Triple Camera për të kapur momentet tuaja live

Nxirrni fotografi më të mprehta dhe mahnitëse me Triple Camera të Galaxy A41. Kamera kryesore 48 MP bën foto më të qarta gjatë gjithë ditës. Shtoni më shumë nga ajo që shikoni me Ultra Wide Camera 8 MP dhe fokusohuni tek ajo që ka rëndësi me Depth Camera 5 MP.

*Disponueshmëria e ngjyrave mund të variojë sipas vendit ose operatorit.

Triple Camera për të kapur momentet tuaja live

*Disponueshmëria e ngjyrave mund të variojë sipas vendit ose operatorit.

Kapni më shumë nga pamja nga e njëjta pikë

Regjistroni botën e gjerë me fushën e gjerë të pamjes së Ultra Wide Camera. Dhe me një kamerë kryesore 48 MP, historia juaj qëndron e qartë dhe e ndritshme gjatë gjithë ditës.

 

Kënd i gjerë
*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.**Përvoja ultra e gjerë (fotografi/video) mbështetet vetëm për kamerën e pasme.

 

Kënd ultra i gjerë
*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.**Përvoja ultra e gjerë (fotografi/video) mbështetet vetëm për kamerën e pasme.

Depth Camera e sjell subjektin tuaj në plan të parë

Depth Camera 5MP ju lejon të rregulloni thellësinë e fushës përpara dhe pasi të bëni shkrepjen. Depth Camera 5 MP e përparuar zhduk mizat e padëshiruara të sfondit nga imazhet tuaja për t’i bërë të duken më profesionale.

 

 Live Focus Ndezur
*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.

 

 Live Focus Fikur
*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.

Lehtësi në shkrepje për selfie që tërheqin vëmendjen

Ju doni që selfie juaj të duket mirë. Prandaj, për pamje të mrekullueshme gjatë ditës, kamera e përparme 25 MP e Galaxy A41 ju jep foto të qarta me rezolucion të lartë. Dhe me fokusin Live që sfumon lehtë sfondin, fytyra juaj del në plan të parë.

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.

Lehtësi në shkrepje për selfie që tërheqin vëmendjen

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.

Energjia që ju mban në lëvizje

Kur keni dalë për të shijuar jetën, ju nevojitet një telefon me bateri që zgjat. Një bateri 3500 mAh (tipike)* ju jep energjinë të transmetoni, të ndani dhe të vazhdoni lojën. Dhe nëse fillon t’ju mbarojë bateria, lidheni dhe ndizeni me deri në 15 W karikim të shpejtë.

Energjia që ju mban në lëvizje

*Vlera tipike e testuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera tipike është vlera mesatare e përllogaritur duke marrë parasysh devijimin e kapacitetit të baterisë mes kampioneve të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti nominal (minimal) është 3410 mAh. Jetëgjatësia aktuale e baterisë mund të variojë në varësi të mjedisit të rrjetit, mënyrave të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Jepini vetes më shumë vend për të luajtur

Galaxy A41 ka një procesor të shpejtë dhe hapësirë ruajtjeje të bollshme që ju të fokusoheni te momenti. Një procesor i përparuar octa-core dhe 4 GB RAM ofrojnë një performancë të shpejtë dhe efikase. Shkarkoni më shumë dhe fshini më pak me 64 GB hapësirë të brendshme ruajtjeje. Shtoni edhe më shumë me një kartë microSD 512 GB.

Jepini vetes më shumë vend për të luajtur

*Kapaciteti i RAM-it dhe i memories së brendshme mund të variojnë nga shteti në shtet. **Karta MicroSD shitet veç. ***Hapësira ruajtëse reale e disponueshme mund të variojë sipas softuerit të instaluar paraprakisht.

Game Booster ju jep përparësi

Maksimizoni performancën me Game Booster. Ndërprisni shpërqendrimet dhe rrisni performancën në lojë me një ndërfaqe të dedikuar dhe meny të lehtë për t'u arritur. Frame Booster u jep grafikëve lëvizje të pandërprera si në jetë reale. Dhe jepni maksimumin tuaj në lojë ndërsa Game Booster mëson mënyrën se si ju e përdorni, për të optimizuar baterinë, temperaturën dhe memorien.

Game Booster ju jep përparësi

*Imazhet e pajisjes dhe të ekranit të simuluara për qëllime ilustruese.

Siguria e shkallës ushtarake e disponueshme për të gjithë

E integruar në harduerin dhe softuerin e telefonit që nga fillimi, Samsung Knox e mbron telefonin tuaj nga minuta që ai ndizet. Me një siguri me shumë shtresa, ai e mbron informacionin tuaj më delikat nga softuerët keqdashës dhe kërcënimet.

Siguria e shkallës ushtarake e disponueshme për të gjithë

Gjurma juaj e gishtit është çelësi

Galaxy A41 vjen me autentifikim biometrik të teknologjisë së lartë. Skaneri i gjurmëve të gishtit në ekran dallon gjurmën tuaj unike të gishtit, në mënyrë që ju të jeni i vetmi që mund ta shtypë dhe shkyçë atë me një lëvizje të lehtë.

Gjurma juaj e gishtit është çelësi

*Nëse përdorni mbrojtje ekrani, sigurohuni që ta lejoni të përdorë sensorin e gjurmës së gishtit në ekran.

Shikoni serinë e re Galaxy A për të gjetur telefonin që ju përshtatet

Prezantojmë një seri telefonash që i japin mundësinë brezit të sotëm të bëjnë atë që të tjerët nuk mund ta bëjnë dot. Ju prezantojmë telefonin e ri Galaxy A. Një telefon i mrekullueshëm për të gjithë.

Shikoni serinë e re Galaxy A për të gjetur telefonin që ju përshtatet

Kaloni në telefonin e ri Galaxy A

.

Kaloni në telefonin e ri Galaxy A
  • 2 GHz, 1,7 GHz Procesori
  • 152 Pesha (g)
  • Deri në 80 Koha e luajtjes së audios (orë)

Çfarë duhet të kem parasysh gjatë karikimit të baterive të smartphonit Galaxy?

Çfarë duhet të kem parasysh gjatë karikimit të baterive të smartphonit Galaxy?shihni përgjigjen

Cila është jetëgjatësia e baterisë dhe kapaciteti i hapësirës ruajtëse të Note9 tim?

Cila është jetëgjatësia e baterisë dhe kapaciteti i hapësirës ruajtëse të Note9 tim?shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

E re

  • Ekran 6.1” Një ekran i gjerë zgjeron pamjen tuaj nga cepi në cep
  • Dizajni i pajisjes Dizajn i lehtë kompakt që përshtatet mirë në dorën tuaj
  • Kamera e pasme e trefishtë Triple Camera për të kapur momentet tuaja live
  • Shpejtësia e CPU 2 GHz, 1,7 GHz

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.
*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

*Zbulimi i afërsisë virtuale: Zbulimi i informacionit të afërsisë duke përdorur softuer pa sensorë afërsie.
*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.
*Vlera tipike e testuar nën kushtet e laboratorit të palës së tretë. Vlera tipike është vlera mesatare e vlerësuar duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive në mesin e mostrave të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3410 mAh. Jeta aktuale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, modeleve të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.
*Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 155.0mm (6.1") si drejtkëndësh i plotë dhe 151.8mm (6.0") duke llogaritur këndet e rrumbullakosura.
*Zbulimi i afërsisë virtuale: Zbulimi i informacionit të afërsisë duke përdorur softuer pa sensorë afërsie.