Galaxy J7 (2017, Dual SIM)

SM-J730FZIDSEE
Memorja 16 GB
Redakto

The item is in the cart.

Elegant nga natyra

Dizajni i Plotë Metali

Ndajeni jetën ashtu siç e shihni

Kamera e pasme 13MP me lente F1.7

1,6 GHz

Shpejtësia e CPU

5,5" (139,3 mm)

Madhësia (Ekrani kryesor)

Elegant nga natyra

Kur stili plotëson funksionimin. Projektuar me vëmendjen më strikte ndaj detajeve, Samsung Galaxy J7 i ri ka një finiturë mbresëlënëse uniforme prej metali me zero dalje të kamerës për mbërthim superior dhe xham 2.5D që mbron ekranin e vet 5,5” Full HD për më shumë rezistencë.

Elegant nga natyra

Ndajeni jetën ashtu siç e shihni

Kamera e pasme me 13 MP F1.7 regjistron fotografi të qarta me detaje të përmirësuara në ndriçim të ulët ndërsa ndërfaqja e tij intuitive mundëson funksionin me një dorë falë butonit të lëvizshëm të shkrepjes në mënyrë që të mund të bëni shkrepje ndërsa rregulloni pozën apo vendosni skenën brenda kuadrit.

Ndajeni jetën ashtu siç e shihni

*Imazhet e mëposhtme janë vetëm për qëllim demonstrimi. Fotografitë aktuale mund të duken më ndryshe kur shkrepen me Galaxy J7.

Do të dukeni shkëlqyeshëm në çdo kuadro

Samsung Galaxy J7 ju lejon të bëni selfie plotë dritë dhe të gjalla çdo herë me më shumë detaje të sakta edhe në ndriçim të ulët, falë dritës LED të përparmë dhe blicit për selfie. Ju mund ta kontrolloni gjithashtu butonin e shkrepjes me një gjest të thjeshtë dore.

Do të dukeni shkëlqyeshëm në çdo kuadro

*Imazhet e mëposhtme janë vetëm për qëllim demonstrimi. Fotografitë aktuale mund të duken më ndryshe kur shkrepen me Galaxy J7.

Përpara me shpejtësi të plotë

Mbani përdorimin e vazhdueshëm në nivele optimale. Falë kapacitetit të lartë prej 3GB RAM, 16/32 GB hapësirë të brendshme dhe deri 256 GB kapacitet opsional të zgjerueshëm me mbështetje microSD, Samsung Galaxy J7 siguron reagim të lartë dhe shpejtësi marramendëse për të përshpejtuar fluksin tuaj të punës

Me shpejtësi të plotë

*Disponueshmëria e 16 GB dhe 32 GB memorie mund të variojë sipas rajonit. *Kartat SD me deri në 256 GB mbështetje mund të blihen veç.

Një rojë e personalizuar

Samsung Galaxy J7 është projektuar me vërtetim me sensor për gjurmë gishti për të garantuar që të dhënat tuaja të shihen vetëm nga ju. Ju mund ta përdorni këtë metodë edhe për pagesat celulare, për t’u identifikuar në linjë dhe për të verifikuar llogaritë në linjë për të garantuar mbrojtje maksimale.

Një rojë e personalizuar

Always on Display

Një alternativë më inteligjente për të ruajtur nivelet dhe kohëzgjatjen e baterisë. Always on Display ju lejon të shikoni orën, kalendarin dhe njoftimet hyrëse me një shikim pa e zgjuar smartfonin.

Always on Display

Sinkronizoni botën tuaj

Menaxhim i pandërprerë për përmbajtjen tuaj të preferuar. Samsung Cloud ju lejon të rezervoni, sinkronizoni, restauroni dhe aktualizoni të dhënat tuaja përmes smartfonit tuaj Galaxy në mënyrë që të mund të merrni akses në çdo gjë që ju nevojitet, në çdo kohë dhe në çdo vend që do t’ju nevojitet.

*Përfitimet e këtij shërbimi mund të variojnë sipas lidhjes suaj të të dhënave dhe faktorëve të jashtëm.

Sinkronizoni botën tuaj

*Përfitimet e këtij shërbimi mund të variojnë sipas lidhjes suaj të të dhënave dhe faktorëve të jashtëm.

Fshehur për mbrojtjen tuaj

Secure Folder e Samsung është një zgjidhje e fuqishme sigurie që ju lejon të krijoni një hapësirë private dhe plotësisht të enkriptuar për të ruajtur dhe fshehur përmbajtje të tilla si fotografitë, dokumentet dhe skedarët e regjistrimit zanor në një shtresë shtesë mbrojtjeje që vetëm ju mund ta aksesoni.

*Disponueshmëria e këtij shërbimi do të variojë sipas natyrës së përmbajtjes që po enkriptohet. *Secure Folder ndan hapësirën ruajtëse në nivel softueri pa marrë hapësirë shtesë.

Fshehur për mbrojtjen tuaj

*Disponueshmëria e këtij shërbimi do të variojë sipas natyrës së përmbajtjes që po enkriptohet. *Secure Folder ndan hapësirën ruajtëse në nivel softueri pa marrë hapësirë shtesë.

Dual Messenger

Personalizoni mënyrën se si bisedoni. Samsung Galaxy J7 lejon konfigurimin e dy llogarive për të njëjtin Messenger me qëllime të ndryshme. Përdoruesit mund të instalojnë dhe menaxhojnë me lehtësi llogarinë e dytë të Messenger njëkohësisht nga ekrani kryesor dhe menyja e cilësimeve.

*Vetëm për qëllime demonstrimi. Duke qenë se mbështetja e Dual Messenger mund të variojë sipas shtetit dhe certifikimit të aplikacionit, ai mund të mos mbështetet në modelet me një SIM.

Dual Messenger

*Vetëm për qëllime demonstrimi. Duke qenë se mbështetja e Dual Messenger mund të variojë sipas shtetit dhe certifikimit të aplikacionit, ai mund të mos mbështetet në modelet me një SIM.

  • 1,6 GHz Shpejtësia e CPU
  • 5,5" (139,3 mm) Madhësia (Ekrani kryesor)
  • 13.0 MP Kamera kryesore - Rezolucioni
  • 181 Pesha (g)
  • 3600 Kapaciteti standard i baterisë (mAh)
  • Deri në 59 Koha e luajtjes së audios (orë)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.
*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.