DIZAJNI

Ekrani i madh që qëndron mirë në dorën tuaj. Infinity Display

 • Ekran 6,3"
 • Raporti i pamjes 18,5:9
 • Ekran i gjerë
Image of hand holding Galaxy Note8
Video e Galaxy Note8 që rrëshqet në dorë

Inovacioni i dizajnit të Galaxy Note8 e bën të mundur Infinity Display 6,3". Është ekrani më i madh ndonjëherë më parë për një Galaxy Note—duke ju dhënë më shumë ekran për një pamje më të madhe dhe më shumë hapësirë për të përdorur S Pen. Dhe sërish qëndron në mënyrë komode në dorën tuaj sepse kurbat simetrike dhe raporti i pamjes 18,5:9 vjen së bashku me një trup të hollë.

*Infinity Display: një xham pothuajse pa kornizë, plotësisht frontal, nga cepi në cep.

*Rezolucioni i parazgjedhur është Full HD+ dhe mund të ndryshohet në Quad HD+ (WQHD+) te Cilësimet.

*Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 6,3" në katror të plotë dhe 6,2" duke llogaritur këndet e rrumbullakosura.

Galaxy Note8 në regjim horizontal gjysmë të shtrirë në sipërfaqe
Gjysma e sipërme e pjesës së pasme të Galaxy S8
Imazhi i reve në qiell në perëndim dielli në ekranin e Galaxy Note8

Ekran i gjerë

Përvoja kinematike

Edhe shikimi i filmave është thjesht më i kënaqshëm me raportin e pamjes së 18,5:9 të Infinity Display. Në regjimin vertikal, Galaxy Note8 ofron një kënd shikimi 14% më të gjerë që ofron një përvojë më të pasur dhe më mahnitëse që ju tërheq kudo që të jeni.

Kënd shikimi *14% më i gjerë krahasuar me Galaxy Note5.

Imazhi

Simetri e përkryer

Dizajn që funksionon

 • Skaneri i gjurmës së gishtit shfaqet në pjesën e pasme të Note8 më pas kthehet për të treguar butonin Home në pjesën e përparme

Galaxy Note8 është projektuar për ju për ta përdorur me lehtësi dhe thjeshtësi. Kurbat e bukura dhe trupi i pandërprerë janë projektuar për t’ju ofruar një mbërthim komod dhe më shumë hapësirë që të shkruani lirshëm me S Pen. Skaneri i gjurmës së gishtit është praktikisht rrafsh me pjesën e pasme dhe butoni Home është i integruar poshtë Infinity Display për të qëndruar i padukshëm derisa t’ju nevojitet. Është fillimi i një përvoje të pandërprerë.

Ekrani i madh për gjëra më të mëdha

 • Multi Window
 • Optimizuar për lista

Multi Window

Hapni dy aplikacione me një trokitje të vetme

Raporti i pamjes 18,5:9 është krijuar për shumë detyra. Aktivizoni regjimin Multi Window për të pasur dy aplikacione të hapura njëkohësisht. Dhe që këto dy aplikacione që ju përdorni bashkë, paracaktimet e App Pairing ju lejojnë t’i hapni ato njëkohësisht me një trokitje. Tani është më e thjeshtë se asnjëherë të dëgjoni muzikë ndërsa jeni rrugës ose të lexoni komente ndërsa blini.

*Imazhe të simuluara të përdorura në ekran për qëllime ilustruese.

Big Babushka's Place

Note Hwy

7 km

UDHËZIMET
SOUNDALIVE
Over the Horizon
Galaxy Note8 në regjim horizontal
Imazhi i një burri që drejton makinën
Imazhi i një gruaje që i bie kitarës

Optimizuar për lista

Shikoni më shumë, lëvizni më pak

Qoftë kur kaloni përmes një burimi të medias sociale apo po shkruani një recetë në Samsung Notes, ju shikoni dhe bëni më shumë me më pak lëvizje në raportin e lartë të pamjes 18,5:9.

Right angled view of the Galaxy Note8

Çfarë ka në kuti

Imazhi i artikujve të përfshirë në paketim me Galaxy Note8

Komponentët

 1. 1. Pajisje me S Pen
 2. 2. Piskatore dhe maja për penën
 3. 3. Adaptori i energjisë USB
 1. 4. Konektori mikro USB
 2. 5. Konektori USB (USB Type-C)
 3. 6. Kabllo USB
 1. 7. Kunji i nxjerrjes
 2. 8. Kufje AKG

Nëse nuk mund të prisni, si mendoni për Galaxy S8 ose S8+?

BLI TANI