PHONE+

Lidhuni me një botë më të madhe

  • Samsung DeX
  • Bixby
  • Gear VR

Samsung DeX

Kthejeni telefonin tuaj në një përvojë kompjuterike

Disa gjëra thjesht bëhen më shpejt kur keni një tastierë të plotë dhe një monitor të madh. Me Galaxy Note8 dhe DeX Station, ju nevojitet vetëm të lidheni me një monitor, tastierë dhe maus dhe tani holli i hotelit apo lounge-i i aeroportit kthehet në zyrën tuaj të re.

*DeX Station dhe aksesorët duke përfshirë monitorin, tastierën, mausin dhe kabllon HDMI shiten veç.

Samsung DeX
Shkoni te Samsung DeX
Image of a person using Galaxy Note8 and DeX Station at a desk with a Samsung monitor, keyboard, and mouse

Bixby

Një mënyrë inteligjente për të përdorur telefonin

Hapni kamerën dhe përdorni Bixby për të marrë informacione mbi pikat e referimit, vendet ku mund të hani dhe përkthime të menusë. Ose kërkojini të redaktojë një foto që sapo e keni shkrepur, ndajeni atë me shokët dhe postojeni në median sociale. Bixby, asistenti juaj personal virtual.

*Disa veçori të Bixby mund të mos jenë të disponueshëm në varësi të vendit, rajonit ose gjuhës.

Bixby
Shkoni te Bixby
I njëjti imazh i plotë në sfond

Nëse nuk mund të prisni, si mendoni për Galaxy S8 ose S8+?

BLI TANI