S PEN

Komunikoni në mënyra të reja me S Pen

 • Mesazh Live
 • Smart Select
 • Samsung Notes
 • Ekran i fikur memo + pin për AOD

Mesazh Live

Thuajeni me një mesazh të shkruar me dorë

Vizatoni emoji tuaj, krijoni GIF-e të animuara ose shkruani me dorë mesazhe mbi foto. Mesazhi Live ju lejon të shprehni ndjenjat tuaj dhe t’i dërgoni ato te personat për të cilët mendoni më shumë.

*GIF-et e krijuara mund të mos mbështeten nga disa media sociale dhe shërbime mesazhesh në varësi të madhësisë dhe gjatësisë së GIF-eve.

 • Selfie e vajzës që ajo dërgoi te përdoruesi i Galaxy Note8
  mms 12:34
 • Sa bukur dukesh! Si

  po shkon udhëtimi?
  Emoji me fytyrë të buzëqeshur në përgjigjen e përdoruesit të Galaxy Note8 në aplikacionin e mesazheve
  Emoji me zemër në përgjigjen e përdoruesit të Galaxy Note8 në aplikacionin e mesazheve
  Emoji me gisht në formë miratimi në përgjigjen e përdoruesit të Galaxy Note8 në aplikacionin e mesazheve
  12:35
 • Fantastike! Por këtu është shuuumë vapë.

  Emoji me puthje në përgjigjen e vajzës në aplikacionin e mesazheve
  Emoji i nxehtë në përgjigjen e vajzës në aplikacionin e mesazheve
  Emoji i çuditur në përgjigjen e vajzës në aplikacionin e mesazheve
  Emoji me qeshje në përgjigjen e vajzës në aplikacionin e mesazheve
  Emoji i trembur në përgjigjen e vajzës në aplikacionin e mesazheve
  12:37
 • keni nevojë për një kapelë, haha!

  Emoji me kapelë në përgjigjen e përdoruesit të Galaxy Note8 në aplikacionin e mesazheve
  Emoji me puthje në përgjigjen e përdoruesit të Galaxy Note8 në aplikacionin e mesazheve
  12:48

*Hapat të hequr dhe sekuenca e shkurtuar.

Smart Select

Krijoni GIF-et tuaja

Nëse fjalët nuk mjaftojnë, mund t’i thoni me GIF-et tuaja të animuara. Përdorni veçorinë Smart Select të S Pen për të zgjedhur një pjesë videoje dhe për ta ndarë me miqtë ose në median sociale. Mund të zgjidhni gjithashtu edhe forma të ndërlikuara nga imazhet për t’i ndarë apo ngjitur ato aty ku ju nevojiten.

*GIF-et e krijuara mund të mos mbështeten nga disa media sociale dhe shërbime mesazhesh në varësi të madhësisë dhe gjatësisë së GIF-eve.

*Hapat të hequr dhe sekuenca e shkurtuar.

S Pen me majën e penës në ekranin e Galaxy Note8
Galaxy Note8
selected video
selected video
video cropped
video 7 cropped
user interface before video recording has started
user interface during video recording
background is blurred and buttons visible while recording video
messaging app interface via which the recorded video will be sent

Samsung Notes

Mjetet e shprehjes

Nga listat me pika deri te veprat serioze të artit, Samsung Notes ju jep mjetet e duhura. Përdorni gamën e gjerë të furçave, penave dhe ngjyrave për të vizatuar plane dhe për të krijuar kryeveprat tuaja.

PENUP

Një komunitet kreativiteti

Nëse krijoni, shpërndani ose ngjyrosni, aplikacioni PENUP është i thjeshtë për kreativitetin tuaj. Publikoni kryeveprën tuaj më të fundit me 3 milionë përdorues të PENUP. Shfletoni nëpër një galeri të kuruar të artit S Pen për t'u frymëzuar. Ose bëni një pushim për të ngjyrosur një koleksion të modeleve të librave për ngjyrosje të dizenjuara posaçërisht për S Pen.

Shko te PENUP
 • Imazhi 'Untitled' nga Vlad
  Untitled ngaVlad
 • Imazhi ‘Untitled 2’ nga Vlad
  Untitled 2 ngaVlad
 • Imazhi 'Insectic' nga Chuppylim
  Insectic ngaChuppylim
 • Imazhi 'Dragon' nga Chuppylim
  Dragon ngaChuppylim
 • Imazhi ‘Daily Sketches’ nga Trapasia
  Daily Sketches ngaTrapasia
 • Imazhi ‘Daily Sketches 2’ nga Trapasia
  Daily Sketches 2 ngaTrapasia
 • Imazhi ‘Daily Sketches 3’ nga Trapasia
  Daily Sketches 3 ngaTrapasia
 • Imazhi ‘Santorini Oia Village’ nga Eun
  Santorini Oia Village❤ ngaEun
 • Imazhi ‘Dream Idea’ nga Hosio
  Dream Idea ngaHosio
 • Imazhi ‘Untitled’ nga Grandpa
  Untitled ngaGrandpa

Memo me ekran joaktiv

Bëni shënime pa shkyçur ekranin

Regjistroni çdo ide të shkëlqyer duke nxjerrë S Pen për ta marrë shënim. Nuk është as nevoja që ta zgjoni Galaxy Note8.

Kur të mbaroni, gozhdojeni në AOD (Always On Display) për ta pasur pranë ose ruajeni direkt te Samsung Notes.

S Pen me majën e penës në ekranin e Galaxy Note8 të fikur
Imazhi i një liste gjërash për të bërë si Memo me ekran joaktiv në Galaxy Note8
Ilustrimi përshkruan artikujt në listën e gjërave për të bërë
image of screen off memo being pinned to always on display

*Hapat të hequr dhe sekuenca e shkurtuar.

S Pen që është më shumë se vetëm një penë

 • Screen Write
 • Glance
 • Magnify
 • Translate

Shkruaj në ekran

Kap dhe shëno

Ruani me lehtësi artikujt e gjatë dhe dokumentet si imazh të vetëm, dhe më pas shtoni shënimet po aq lehtë.

*Hapat të hequr dhe sekuenca e shkurtuar.

Galaxy Note8 + S Pen
content seen onscreen
image of content being captured-minimap (longer version)

S Pen. Është e natyrshme

 • Majë e hollë
 • 4096 nivele shtypjeje

Majë e hollë

Shkruani me precizion

Kur ju nevojitet të mbani shënime ose kur ju vjen frymëzimi, instinkti ynë i parë është të kërkojmë një stilolaps. Prandaj është plotësisht e logjikshme që seritë Galaxy Note të kenë S Pen. S Pen për Galaxy Note8 ka një majë 0,7 mm që është e hollë dhe precize ashtu si stilolapsi juaj i preferuar, prandaj mund të vizatoni dhe shkruani me saktësi. Dhe nëse ju nevojitet të zhbëni diçka, thjesht shtypni butonin anash për ta kthyer S Pen në gomë.

Vijat e vizatuara me S Pen ndodhen në ekranin e Galaxy Note8 ndërsa është i shtrirë dhe shikohen nga ana e majtë e poshtme
Maja e hollë-Shigjeta udhëzuese
S Pen ka majën e vet të penës në ekranin e Galaxy Note8
Galaxy Note8
0.7mm
Galaxy Note5
1.6mm

4096 nivele shtypjeje

Kontrolloni fluksin

Krijoni vija të holla ose të trasha njësoj siç do të bënit me një furçë. S Pen ka 4096 nivele shtypjeje për të reaguar më saktësisht ndaj prekjes së majës së penës, duke ju dhënë kontroll qoftë kur mbani shënime apo kur skiconi diçka.

4096-Gishta
S Pen ka majën e vet të penës në ekranin e Galaxy Note8
Një dorë që mban Galaxy Note8 me imazhin e një burri në pishinë me ilustrime në të, të bëra me S Pen.
Imazhi i një dore që mban Galaxy Note8 dhe S Pen nën ujë në një pishinë

*Galaxy Note8 dhe S Pen kanë vlerësimin IP68, që do të thotë se janë të mbrojtura kundër hyrjes së pluhurit dhe rezistente ndaj ujit. Vlerësimi i rezistencës ndaj ujit bazohet në kushte testimi në zhytje deri në 1,5 metra në ujë të ëmbël për deri në 30 minuta.

Nëse nuk mund të prisni, si mendoni për Galaxy S8 ose S8+?

BLI TANI