• Një nga celularët më të mirë të vitit.

  Engadget logo
  © 2018 nga Engadget, botim i Oath Tech Network Aol Tech, Të gjitha të drejtat të rezervuara. Përdoret me liçensë

  Falë lapsit fantastik S Pen, modeli Galaxy Note9 është ende në një kategori më vete.

  WIRED logo
  © 2018 nga WIRED UK, botim i Conde Nast Publications Ltd, Të gjitha të drejtat të rezervuara. Përdoret me liçensë

  Note9 është një bishë lojrash.

  CNET logo
  Përdoret me lejen e CNET.com, Të drejtat e autorit© 2018. Të gjitha të drejtat të rezervuara. Artikull i botuar më 24.8.2018
  Bëni atë që nuk mund të bëhet.

  Galaxy Note gjithnjë ka vendosur teknologjinë e fuqishme në duart e atyre që kërkojnë më shumë. Tani, Galaxy Note9 e gjitha e re tejkalon edhe këto shpresa të mëdha, duke u përqëndruar në atë që ka më shumë rëndësi në botën e sotme celulare gjithnjë aktive.

  Performanca

  Telefon aq i fuqishëm sa të mbajë ritmin tuaj.

  Imazh nga afër i Galaxy Galaxy Note9 me S Pen të nxjerrë pak

  Bateria

  Duke prezantuar një bateri të fuqishme, që zgjat gjithë ditën, e cila shkon mjaft larg me një karikim të vetëm — duke mbajtur ritmin e jetës tuaj. 1

  3300 mAh
  Ndërveprimi i baterisë të gjithë ditës zgjerohet nga 3300mAh në 4000mAh tek Galaxy Note9

  Memoria

  Ruani më shumë. Fshini më pak. Me fuqinë e memories 128GB të përfshirë — e zgjerueshme deri në 512GB më shumë — keni vend për ato që janë të rëndësishme. 2

  Pamje mjaft nga afër e pjesës së sipërme të Galaxy Note9, me sirtarin e SIM hibrid/micro SD të nxjerrë

  *Deri në 512GB memorie shtesë me kartë microSD të jashtme, shitet veç. Disponueshmëria dhe data e lëshimit mund të ndryshojë sipas vendit.

  Optimizuar për Lojra

  Shtoni përvojën tuaj të lojrave në celular. Sistemi i ftohjes me ujë-karbon në Galaxy Note9 ruan performancë të lartë gjatë kohës së lojës duke parandaluar nxehjen e tepërt të procesorit të ri që pakëson vonesën. Plus, rregulluesi i performancën i bazuar në IA siguron se loja juaj mbetet e patrazuar, jo me vonesa.3

  Galaxy Note9 e treguar në këndin e vogël, me lojën që luhet në ekran. Loja zhduket për të treguar harduerin brenda për optimizimin e lojës

  *Imazhi i simuluar për qëllime ilustrimi.

  © 2018 Epic Games, Inc. Epic Games, Fortnite dhe logot e tyre janë marka tregtare ose marka tregtare të regjistruara të Epic Games në SHBA (Reg. U.S. Pat & Tm. Off.) dhe gjetkë. Të gjitha të drejtat të rezervuara.

  Performanca MËSO MË SHUMË

  Dizajni

  Shihni edhe më shumë me Infinity Display tonë më të madh se kurrë.

  Pamja mjaft nga afër e Galaxy Note9 nga ana e djathtë poshtë, duke treguar Infinity Display

  *Infinity Display: një ekran pothuajse pa kornizë, me xham të plotë përpara, nga skaji në skaj.

  Ngjyrat

  Plotësimi i ekranit vjen nga një kornizë metalike monokromatike e disponueshme në një grup të gjallë ngjyrash — me një SP që përputhet ose bën kontrast për t’iu përshtatur stilit tuaj.

  • Galaxy Note9 e parë nga pas, duke treguar zgjedhjet e ndryshme të ngjyrave.

  S Pen

  S Pen i gjithi i ri që lejon përdorimin e Bluetooth. Tani me inteligjencë për kontrollin më të mirë.

  Pamje mjaft nga afër e butonit në S Pen

  Lejon përdorimin e Bluetooth dhe Kontroll i përsosur

  S Pen i gjithi i ri tani krenohet me teknologjinë e fuqishme Bluetooth, duke ju lejuar të shtypni një buton për të kontrolluar kamerën, prezantimet dhe aplikacionet tuaja pa prekur telefonin tuaj. 4 Ndërsa vizatimet, mbajtja e shënimeve dhe dërgimi i Mesazheve Live me S Pen është po aq intuitiv dhe i natyrshëm si letra dhe stilolapsi, falë majës së imët dhe niveleve të presionit 4096.

  Galaxy Note9 e shtrirë e parë nga e majta, një linjë shfaqet në ekran që pastaj S Pen e ndjek

  Kamera

  Hapja e Dyfishtë përshtatet si syri i njeriut për poza mahnitëse, ditën ose natën.

  Një pamje mjaft nga afër e kamerës së pasme me lente të dyfishtë e Galaxy Note9 dhe skanerin e gjurmës së gishtave

  *Lentja e pasme me kënd të gjërë lejon përdorimin e regjimeve F1.5 dhe F2.4.

  Kamera Inteligjente

  Tipare të reja revolucionare e bëjnë pothuajse të pamundur të bëni një pozë të keqe. Galaxy Note9 në mënyrë inteligjente e njeh se ç’farë jeni duke parë, duke optimizuar cilësimet e ngjyrës si kontrasti, ekuilibri i të bardhës, ekspozimin dhe më shumë. 5 Dhe duke zbuluar mbylljen e syve dhe turbullime, mund t’i ribëni pozat në momentin e duhur. 6, 7, 8

  Imazh i simuluar i një fotografie duke u përmirësuar nga Përmirësuesi i Pamjes

  Aksesorë

  Qëndroni elegant dhe plot energji me kasa dhe karikues me valë.

  Galaxy Note9 dhe Ora Galaxy në Karikuesin me valë Duo, me UI të karikimit, parë në të dy ekranet e pajisjeve

  *Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria mund të ndryshojë sipas vendit ose operatorit.

  Aksesorë MËSO MË SHUMË