Dizajni

Ekrani ynë Infinity Display më i madh se kurrë.

Pamje mjaft nga afër e Galaxy Note9 që tregon skajin e dredhur të Infinity Display

Infinity Display

Përfshihuni në përvojën e kinemasë

  • Piksela për inç 516
  • Rezolucioni 2960 x 1440

Shijoni pamjen e pandërprerë të ekranit të gjërë Quad HD+ Super AMOLED të Infinity Display. Skaneri i iridës dhe sensorët sipër janë të fshehur, duke pakësuar shqetësimet vizive.

Pamje nga afër e Galaxy Note9 në një kënd tre-të-katërtat, parë nga përpara

*Infinity Display: një ekran pothuajse pa kornizë, me xham të plotë përpara, nga skaji në skaj.

Ekran 6.4 inç

Një telajo e madhe për ide dhe frymëzim të madh

6.4 "

S Pen firmato kërkon një sipërfaqe po aq elegante për shkrim. Prandaj Galaxy Note9 ka një ekran 6.4 inç, pothuajse pa kornizë, që ju jep një sipërfaqe të madhe nga skaji në skaj, e pakufishme si imagjinata juaj.1

Galaxy Note9 parë nga përpara me S Pen që tërhiqet në mënyrë diagonale përmes pjesës së përparme për të treguar madhësinë e Infinity Display

Ndriçim dhe kontrast

Shihni fotografitë tuaja me hollësi mahnitëse, edhe në dritën e diellit

Shihni ngjyra të forta dhe veprimin e gjallë në ekranin e shndritshëm të Galaxy Note9. Në mënyrë inteligjente përshtat kontrastin mbështetur tek drita, që do të thotë se shijoni hollësi të qarta dhe të dukshme, pavarësisht nëse jeni brenda ose në dritë të drejtpërdrejtë të diellit.2

Galaxy Note9 në regjimin peisazh me një imazh në ekran, hija e tij kalon nga përpara pas duke imituar hijet në dritën e diellit

Dizajn i përmirësuar

Fantastik nga përpara dhe mbrapa

Galaxy Note9 është po aq i bukur sa është inovativ. Korniza metalike paraqet stampim përgjatë skajeve për një stil të klasit të lartë, me faqe që e dallon atë nga smartfonët e tjerë. Dhe kamera e pasme përzihet në pjesën e pasme për një pamje të përgjithshme të lëmuar. Jo vetëm që ndihet mirë në dorën tuaj, por duket mirë gjithashtu.

Dy Galaxy Note9, një që shihet nga pas dhe tjetri që shihet nga përpara, me S Pen që qëndron në ekran

Stil

Aq i gjallë sa dhe ju

Zgjidhni një ngjyrë të mrekullueshme për Galaxy Note9 tuaj — si Ocean Blue që bën bujë, Midnight Black elegante, Lavender Purple befasuese ose ngjyrimin befasues të Metallic Copper ose Cloud Silver të rafinuar. Vendosur brenda është një S Pen i koordinuar ose në rastin e Ocean Blue, një e verdhë e fortë që dallohet mirë.

Çfarë ka në kuti

*Sendet në kuti mund të ndryshojnë sipas vendit ose operatorit.

Imazhi i sendeve në kuti: Pajisja me S Pen, Piskatorja me majat e stilolapsit, adaptuesi USB i energjisë, lidhësi Micro USB, lidhësi USB (USB Lloji-C), kablli USB, kunji i nxjerrjes, kufje, kutia, Kapaku Clear. Sendet e përfshira mund të ndryshojnë sipas vendit.