Performance check
Inteligjencë

Inteligjencë

Telefoni i të ardhmes që ju përshtatet në mënyrë inteligjente, në mënyrë që të mos duhet t’i përshtateni atij

Inteligjenca e lartë

Telefoni që mëson zakonet tuaja për t’u përfshirë pa probleme në ditën tuaj

Performanca Inteligjente e bën telefonin tuaj më të efektshëm.

Nuk ka nevojë të raciononi përdorimin e telefonit tuaj. Përmirësuesi i Performancës Inteligjente njeh zakonet tuaja të telefonit, duke optimizuar mënyrën sesi ndërveproni me telefonin tuaj — madje duke parashikuar nevojat tuaja duke ngarkuar paraprakisht aplikacionet tuaja të përdorura më shpesh që të mund të ndizen menjëherë.

Galaxy S10 plus e vendosur në pjesën e pasme parë në një kënd të vogël, pa ekran dhe me një përfaqësim të ilustruar të harduerit me AP që qëndron sipër. Ekrani vjen nga sipër dhe bashkohet me telefonin dhe një grafik abstrakt koral dhe blue gradient në ekran.
Galaxy S10 plus e vendosur në pjesën e pasme parë në një kënd të vogël, pa ekran dhe me një përfaqësim të ilustruar të harduerit me AP që qëndron sipër. Ekrani vjen nga sipër dhe bashkohet me telefonin dhe një grafik abstrakt koral dhe blue gradient në ekran.
Galaxy S10 plus e vendosur në pjesën e pasme parë në një kënd të vogël, pa ekran dhe me një përfaqësim të ilustruar të harduerit me AP që qëndron sipër. Ekrani vjen nga sipër dhe bashkohet me telefonin dhe një grafik abstrakt koral dhe blue gradient në ekran.
Galaxy S10 plus e vendosur në pjesën e pasme parë në një kënd të vogël, pa ekran dhe me një përfaqësim të ilustruar të harduerit me AP që qëndron sipër. Ekrani vjen nga sipër dhe bashkohet me telefonin dhe një grafik abstrakt koral dhe blue gradient në ekran.
Galaxy S10 plus e vendosur në pjesën e pasme parë në një kënd të vogël, pa ekran dhe me një përfaqësim të ilustruar të harduerit me AP që qëndron sipër. Ekrani vjen nga sipër dhe bashkohet me telefonin dhe një grafik abstrakt koral dhe blue gradient në ekran.
Galaxy S10 plus e vendosur në pjesën e pasme parë në një kënd të vogël, pa ekran dhe me një përfaqësim të ilustruar të harduerit me AP që qëndron sipër. Ekrani vjen nga sipër dhe bashkohet me telefonin dhe një grafik abstrakt koral dhe blue gradient në ekran.
Galaxy S10 plus e vendosur në pjesën e pasme parë në një kënd të vogël, pa ekran dhe me një përfaqësim të ilustruar të harduerit me AP që qëndron sipër. Ekrani vjen nga sipër dhe bashkohet me telefonin dhe një grafik abstrakt koral dhe blue gradient në ekran.
Galaxy S10 plus e vendosur në pjesën e pasme parë në një kënd të vogël, pa ekran dhe me një përfaqësim të ilustruar të harduerit me AP që qëndron sipër. Ekrani vjen nga sipër dhe bashkohet me telefonin dhe një grafik abstrakt koral dhe blue gradient në ekran.
Galaxy S10 plus hedhur në anën e pasme të parë në një kënd të vogël, pa një ekran, dhe me një paraqitje të ilustruar të harduerit me AP që lundron lart. Ekrani vjen nga lart dhe i bashkëngjitet telefonit.

Rutinat e Bixby optimizojnë jetën tuaj të përditëshme.

Galaxy S10e, S10 dhe S10+ i përshtaten jetës tuaj, duke pakësuar dritën blu dhe duke ndezur Modalitetin e natës për t’i bërë gati sytë tuaj për të fjetur. Dhe nëse ju zë gjumi pa e karikuar telefonin tuaj, ato fikin funksionet e panevojshme për të ndihmuar në ruajtjen e jetës së baterisë. Madje e mban telefonin tuaj të shkyçur dhe luan muzikë kur hyni në makinën tuaj.1 Ose mund t’a personalizoni sipas nevojave tuaja me Rutina Ime.2

Shkoni tek Bixby
Imazhi i një gruaje shtrirë në shtrat natën duke përdorur telefonin e saj Galaxy S10 plus. Anash është dritarja e veprimeve të Aktivizuara dhe thotë modaliteti i Tingullit në heshjte, filtri i dritës Blu ndezur dhe modaliteti Nata ndezur.
Imazhi i një gruaje shtrirë në shtrat natën duke përdorur telefonin e saj Galaxy S10 plus. Anash është dritarja e veprimeve të Aktivizuara dhe thotë modaliteti i Tingullit në heshjte, filtri i dritës Blu ndezur dhe modaliteti Nata ndezur.
Imazhi i një gruaje duke fjetur natën pranë Galaxy S10 plus të saj që nuk është duke u karikuar. Anash është dritarja e veprimeve të Aktivizuara dhe thotë Gjithnjë duke u Shfaqur fikur, Wi-Fi fikur dhe Të Dhënat Celulare fikur.
Imazhi i një gruaje duke fjetur natën pranë Galaxy S10 plus të saj që nuk është duke u karikuar. Anash është dritarja e veprimeve të Aktivizuara dhe thotë Gjithnjë duke u Shfaqur fikur, Wi-Fi fikur dhe Të Dhënat Celulare fikur.
Imazhi i një burri në makinën e tij duke mbërthyer rripin e sediljes së tij. Anash është dritarja e veprimeve të Aktivizuara dhe thotë zgjimi i Zërit ndezur, Luaj Muzikë të Samsung dhe rotullo automatikisht orientimin e Ekranit.
Imazhi i një burri në makinën e tij duke mbërthyer rripin e sediljes së tij. Anash është dritarja e veprimeve të Aktivizuara dhe thotë zgjimi i Zërit ndezur, Luaj Muzikë të Samsung dhe rotullo automatikisht orientimin e Ekranit.
Si të vendosni manualisht regjimin e natës

Bixby ju çliron që të përqëndroheni tek ajo që ka më shumë rëndësi.

Bëni më shumë me Bixby. Bëni një telefonatë ose dërgoni një mesazh me Galaxy Buds tuaj — gjithshka që duhet të bëni është t’i telefonini Bixby-t. Bixby do të njohë zërin tuaj të veçantë dhe do të fillojë nga puna.3

Shkoni tek Bixby

*Galaxy Buds shitet veçmas.

Faqja e Bixby në një dritare të re
Galaxy S10 plus i parë nga përpara me ndërfaqen Bixby në ekran. Ekrani është duke shfaqur një komandë që thotë, “Dërgojini një mesazh nënës dhe thuajini do të të telefonoj sot pas punës.” Ekrani kalon tek përgjigja e konfirmimit e Bixby-t: “Mirë, kam kërkuar të dërgoj mesazhin.”
Galaxy Buds të treguar të vendosur përpara Galaxy S10 plus.

Vizioni i Bixby e sheh botën ashtu si sytë tuaj nuk mund t’a shohin.

Merrni informacionin që ju nevojitet, më shpejt, me inteligjencën e të ardhmes të vizionit të Bixby-t. Thjesht drejtoni kamerën tuaj tek diçka që dëshironi të përktheni, të blini ose të hani. Gjithashtu mund t’i gëzoheni AR të përmirësuar ndërsa përdorni veçoritë e reja të modelitatit Appliacionet për të parë në mënyrë virtuale sesi një frigorifer i ri që dëshironi do të dukej në kuzhinë.4, 5

Shkoni tek Vizioni i Bixby
 • Imazhi i veçorisë Imazhi i modalitetit të Lenteve të Vizionit të Bixby-t duke treguar çanta shpine përpara imazhit të një personi me një çantë shpine.
  Imazhi Përkthimi live
 • Imazhi i veçorisë Teksti i Drejtpërdrejtë i modalitetit të Lenteve të Vizionit të Bixby-t duke treguar një tabelë të menusë të përkthyer.
  Teksti i Drejtpërdrejtë Përkthimi live
Imazhi i një dore që mban Galaxy S10 plus me veçorinë Dekori i Shtëpisë të modalitetit të Aplikacioneve të Vizionit të Bixby-t në ekran. Tregon një frigorifer Samsung në një kuzhinë.
Imazhi i një dore që mban Galaxy S10 plus me veçorinë Dekori i Shtëpisë të modalitetit të Aplikacioneve të Vizionit të Bixby-t në ekran. Tregon një frigorifer Samsung në një kuzhinë.

Dekori i shtëpisë Modaliteti i Aplikacioneve

NPU

Një procesor që e bën të zakonshmen të jashtëzakonshme

NPU ndryshon mënyrën sesi rregjistroni dhe e shihni botën përmes telefonit tuaj.

Kemi bërë një kamera më të zgjuar duke përmirësuar aftësitë e Njësisë së Përpunimit të Brendshëm, kështu që njeh më shumë pamje me saktësi më të madhe. Kjo është mënyrë sesi Galaxy S10e, S10 dhe S10+ zbulon mjedisin tuaj me Përmirësuesin e Pamjes dhe sheh më shumë me Vizionin e Bixby-t.

Fotografia e regjistruar nga Galaxy S10 plus e shkëmbinjve anash detit në ujë. Ka një animacion të lëvizjes, që tregon dallimin ndërmjet një fotografie përpara dhe pas Përmirësuesit të Pamjes. Fotografia e përmirësuar është më e shndritshme dhe me më shumë ngjyra.
Përmirësuesi i Pamjes

Përmirësuesi i Pamjes është më i saktë sesa modelet e mëparshme të Galaxy, me aftësi të përmirësuar për të njohur objekte dhe pamje.

*Imazhi i regjistuar me Galaxy S10+ me vendosje të simuluar për qëllime ilustrimi. Veçoria gjithashtu e disponueshme në Galaxy S10 dhe S10e.

Fotografi e regjistruar nga Galaxy S10 plus e një paste në një platë të verdhë. Vendosur sipër është një rreth që përfaqëson Vizionin e Bixby-t që zbulon objektin.
Vizioni Bixby

Modaliteti i Lenteve në Vizionin e Bixby-t njeh atë që është në kuadër, si ushqim ose dokumenta, dhe e përdor atë për t’a bërë pazarin dhe kërkimin tuaj më të shpejtë dhe më të zgjuar.4

*Imazhi i regjistuar me Galaxy S10+ me vendosje të simuluar për qëllime ilustrimi. Veçoria gjithashtu e disponueshme në Galaxy S10 dhe S10e.

Mësimi nga makina

Telefoni që e di sesi të bëjë përshtypje

Sugjerimet e pozës ju udhëzojnë për të bërë fotografi mahnitëse.

Pozat e këqija janë një gjë e të kaluarës. Duke marë nga një bibliotekë me mbi 100 milionë fotografi me cilësi të lartë, Galaxy S10e, S10 dhe S10+ rekomandojnë mënyra të thjeshta për të krijuar fotografitë tuaja me pamje profesionale.

Një koleksion i fotografive që kthehen dhe bëhen një foto e kapur nga Galaxy S10 plus i një njeriu të ulur në krye të një makine me një dërrasë sërfi, duke kërkuar jashtë në anën tjetër.

AR Emoji zbulon fytyrën tuaj për të krijuar dopion tuaj dixhitale.

Galaxy S10e, S10 dhe S10+ njohin veçoritë tuaja të veçanta dhe i transformojnë ato në një emoji me personalitet të pabesueshëm. Mësimi i makinës është gjithashtu mënyra sesi telefon ndjek lëvizjet e fytyrës dhe të trupit tuaj për të sjellë në jetë Emojin tuaj AR.6

*Qëndroni sipër për t’a parë në veprim.

*Takojeni për t’a parë në veprim.

*Imazhe të rregjistruara dhe të krijuara nga Galaxy S10+.

 • Selfie kapur nga Galaxy S10 plus i një njeriu që po krijon Emoji i tij AR.
  Hapi 1

  Bëni një selfie në Emoji AR

 • Selfie kapet nga Galaxy S10 plus i një njeriu që krijon Emoji i tij AR, me pika të mbivendosur për të përfaqësuar Galaxy S10 plus zbulimin e karakteristikave të tij të fytyrës.
  Hapi 2

  Telefoni zbulon veçoritë e fytyrës tuaj

 • AR Emoji që rezulton duke lëvizur dhe duke u zmadhuar për të treguar fytyrën më të qartë.
  Hapi 3

  Emoji juaj është krijuar

Galaxy S10e
Galaxy S10
Galaxy S10+

Ngjyra

Galaxy S10e
 • Prism White
 • Prism Black
 • Prism Green
 • Prism Blue
 • Canary Yellow
Galaxy S10
 • Prism White
 • Prism Black
 • Prism Green
 • Prism Blue
Galaxy S10+
 • Prism White
 • Prism Black
 • Prism Green
 • Prism Blue
 • Ceramic White*
 • Ceramic Black*

Madhësia e ekranit

Galaxy S10e 5.8”
Galaxy S10 6.1”
Galaxy S10+ 6.4”

Lloji i ekranit

Galaxy S10e I Shtrirë
Galaxy S10 Cepi
Galaxy S10+ Cepi

Sensori i Gjurmës së gishtit

Galaxy S10e Sensori kapacitiv i gjurmës së gishtave(Ana)
Galaxy S10 Sensori me ultra tinguj i gjurmës së gishtave(Në ekran)
Galaxy S10+ Sensori me ultra tinguj i gjurmës së gishtave(Në ekran)

Kamera e përparme

Galaxy S10e Kamera e Selfie
Galaxy S10 Kamera e Selfie
Galaxy S10+ Kamera e Selfie Kamera e Thellësisë RGB

Kamera e pasme

Galaxy S10e Kamera me Kënd të gjërë Kamera Ultra e Gjërë
Galaxy S10 Kamera Telefoto Kamera me Kënd të gjërë Kamera Ultra e Gjërë
Galaxy S10+ Kamera Telefoto Kamera me Kënd të gjërë Kamera Ultra e Gjërë

Kapaciteti i Baterisë*

Galaxy S10e 3100mAh (zakonisht)
Galaxy S10 3400mAh (zakonisht)
Galaxy S10+ 4100mAh (zakonisht)
 • Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të varet nga shteti apo operatori.
 • Versioni qeramik i disponueshëm vetëm për modelet Galaxy S10+ me 8GB RAM me ruajtje të brendshme 512GB dhe 12GB RAM me ruajtje të brendshme 1TB.
 • E matur në mënyrë diagonale, madhësia e ekranit të Galaxy S10e është 5.8 inç si katror i plotë dhe 5.6 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; madhësia e ekranit të Galaxy S10 është 6.1 inç si katror i plotë dhe 6.0 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; madhësia e ekranit të Galaxy S10+ është 6.4 inç si katror i plotë dhe 6.3 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; zona reale e shikimit është me pak për shkak të cepave të rrumbullakosur dhe vrimës së kamerës.
 • 3100mAh, 3400mAh dhe 4100mAh (zakonisht) i referohet vlerës zë sakonshme të kapacitetit të baterisë të analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është më pak. Vlera e zakonshme e analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive midis mostrave të baterive të analizuara sipas standartit IEC 61960. Kapaciteti nominal (minimal) është 3000 mAh për "Galaxy S10e", 3300 mAh për "Galaxy S10" dhe 4000 mAh për "Galaxy S10+". Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Zgjeroni për të parë dallimet ndërmjet modeleve të Galaxy S10.