PROVONI GALAXY S20, S20+ DHE S20 ULTRA

Merrni telefonat më të fundit Galaxy për një provë virtuale

Gjysmat lart të Galaxy S20 Ultra dhe Galaxy S20 Ultra plus, të para të dyja nga përpara, në një kënd të lehtë në drejtim të njëra-tjetrës. Galaxy S20 Ultra ka një letër murale prej flluske në ekran dhe Galaxy S20 Ultra plus ka një letër murale prej grafikë luleje në ekran
Mbyllni dritaren që hapet

Një telefon gjithëpërfshirës mahnitës

Galaxy S20 në Gri Kozmike parë nga pjesa e përparme me letër murale prej grafikë luleje lejla në ekran. Ekrani Infinity-O pranë me trashësi të hollë merr pothuajse të gjithë pjesën e përparme të telefonit, me kamerën vrimë tepër të vockël në pjesën e përparme, të vendosur në qendër. Në anën e djathtë janë butonat e volumit, dhe butoni i ndezjes dhe i Bixby, plus skaji i rrumbullakosur i Ekranit Infinity-O. Në anën e pasme është kamera e pasme treshe dhe blici, me logon e Samsung të gërshetuar në sipërfaqe. Ana e majtë është e thjeshtë, vetëm me anën tjetër të rrumbullakosur të Ekranit Infinity-O për një ndjesi të hijshme dhe minimaliste. Tërhiqeni, për ta parë pajisjen në 360 gradë.
Galaxy S20 plus në të Zezë Kozmike parë nga pjesa e përparme me letër murale prej grafikë luleje lejla në ekran. Ekrani Infinity-O pranë me trashësi të hollë merr pothuajse të gjithë pjesën e përparme të telefonit, me kamerën vrimë tepër të vockël në pjesën e përparme, të vendosur në qendër. Në anën e djathtë janë butonat e volumit, dhe butoni i ndezjes dhe i Bixby, plus skaji i rrumbullakosur i Ekranit Infinity-O. Në anën e pasme është kamera e pasme katërshe dhe blici, me logon e Samsung të gërshetuar në sipërfaqe. Ana e majtë është e thjeshtë, vetëm me anën tjetër të rrumbullakosur të Ekranit Infinity-O për një ndjesi të hijshme dhe minimaliste. Tërhiqeni, për ta parë pajisjen në 360 gradë.
Galaxy S20 Ultra në të Zezë Kozmike parë nga pjesa e përparme me letër murale prej grafikë tullumbaceje në ekran. Ekrani Infinity-O pranë me trashësi të hollë merr pothuajse të gjithë pjesën e përparme të telefonit, me kamerën vrimë tepër të vockël në pjesën e përparme, të vendosur në qendër. Në anën e djathtë janë butonat e volumit, dhe butoni i ndezjes dhe i Bixby, plus skaji i rrumbullakosur i Ekranit Infinity-O. Në anën e pasme është kamera e pasme katërshe dhe blici, me logon e Samsung të gërshetuar në sipërfaqe. Ana e majtë është e thjeshtë, vetëm me anën tjetër të rrumbullakosur të Ekranit Infinity-O për një ndjesi të hijshme dhe minimaliste. Tërhiqeni, për ta parë pajisjen në 360 gradë.

ekrani

Ekrani i kinemasë që përshtatet në dorën tuaj

Galaxy S20, S20 plus dhe S20 Ultra të gjitha krah për krah me një imazh të një grafiku të bojës në ujë anembanë të tre ekraneve
 • Galaxy S20
  6.2 inç Infinity-O Display2 Gorilla Glass 6
 • Galaxy S20+
  6.7 inç Infinity-O Display2 Gorilla Glass 6
 • Galaxy S20 Ultra
  6.9 inç Infinity-O Display2 Gorilla Glass 6

zmadhim

Për foto që keni menduar se ishin të pa mundura

 • Galaxy S20 & S20+
  64MPkamera me rezolucion të lartë
  3xZmadhim Hibrid Optik3
  Deri në30 herëZmadhim me Rezolucion Super4
 • Galaxy S20 Ultra
  108MPkamera me rezolucion të lartë
  10 herëZmadhim Hibrid Optik3
  Deri në100 herëZmadhim me Rezolucion Super4
TURNE VIRTUAL
Simulim 3D i lenteve të kamerës së pasme në Galaxy S20 në Gri Kozmike

*Imazhi i simuluar për qëllime ilustrimi.

*Imazhe të regjistruara nga Galaxy S20 Ultra. UI aktuale mund të ndryshojë. 100X Space Zoom ofrohet vetëm në Galaxy S20 Ultra.

Mbyllni dritaren që hapet

Gjeni pozat që nuk menduat kurrë se ishin të mundshme

1.0 herë Me zmadhimin 1.0 herë, pamj nga ajri e plazhit me shumë çadra dhe njerëzit e shtrirë në peshqirë në diell 2.0 herë Me zmadhimin 2.0 herë pamje a zmadhuar e plazhit. Në qendër ndodhet një peshqir blu dhe mjetet që ende nuk duken qartë 4 herë Pamje e zmadhuar më shumë e plazhit me 4 herë, fotoja është e qartë peshqiri blu dallohet më mirë 10 herë Pamje e zmadhuar akoma më shumë me Zmadhim Hibrid Optik 10x, ne mund të shohim peshqirin blu më afër dhe të shohim një shportë pikniku, çantë të madhe dhe një qen të ulur në krye të peshqirit 30 herë E zmadhuar më shumë, tashmë me Zmadhimin me Super Rezolucion 30x dhe qeni tashmë shihet në qendër teksa qëndron i ulur në krye të peshqirit blu. Fotografia është ende e qartë pavarësisht zmadhimit të madh 100 herë E tërë pamja e zmadhuar me Zmadhimin me Super Rezolucion 100x, ne mund të shohim qartë që qeni ka veshur syze plazhi ngjyrë rozë
1.0x

*Imazhe të regjistruara nga Galaxy S20 Ultra. UI aktuale mund të ndryshojë. 100X Space Zoom ofrohet vetëm në Galaxy S20 Ultra.

8k

8K Video Snap do të ndryshojë mënyrën tuaj të krijimit të fotove dhe videove

DEMOSTRIM PRAKTIK
TURNE VIRTUAL
Closeup of Galaxy S20 Ultra’s rear camera

natë e shndritshme

Tërheq më shumë dritë. Kështu që mund të regjistroni më shumë nga nata

Fotografi e bërë me modalitetin e Natës me Galaxy S20 Ultra në një mjedis të errët në një koncert dhe një grua në mes është duke bërë një zemër me duart e saj. Fotografia është e ndriçuar mirë dhe e qartë pavarësisht nga mjedisi me dritë të paktë
 • Galaxy S20
  1/1.76” madhësia e sensorit të imazhit Sensor rreth 1.7 herë më i madh se Galaxy S10
 • Galaxy S20+
  1/1.76” madhësia e sensorit të imazhit Sensor rreth 1.7 herë më i madh se Galaxy S10
 • Galaxy S20 Ultra
  1/1.33” madhësia e sensorit të imazhit Sensor rreth 2.9 herë më i madh se Galaxy S10
DEMOSTRIM PRAKTIK
TURNE VIRTUAL

pozë e vetme

Një shkrepje. Shumë formate

Zgjidhni modalitetin Single Take në kamera dhe shtypni shkrehësin. Lëvizni rreth e rrotull për të paktën 3 sekonda dhe deri në 10 sekonda për të regjistruar të gjithë skenën.

 • *Imazhi i simuluar për qëllime ilustrimi..
 • *Rezultatet e formatit dhe sasisë së Single Take mund të ndryshojnë bazuar në regjistrimin origjinal.
TURNE VIRTUAL
Një lojë e futbollit me flluska treguar brenda ekranit të Galaxy S20 Ultra. Ndërfaqja e Pozës së Vetme tregon sesi takoni shkrehësin dhe pastaj bëni një video për deri në 10 sekonda dhe pastaj krijohen automatikisht formate të shumtë

Bateria

Karikimi që nuk të braktis kurrë

Galaxy S20 Ultra parë nga përpara në modalitetin e peisazhit me një horizont të qytetit natën në ekran. Dielli në qiell është gjysëm në ekran dhe gjysëm jashtë ekranit për të treguar sesi bateria për gjithë ditën zgjat më shumë sesa dita juaj
 • Galaxy S20
  4000mAh (zakonisht)5
 • Galaxy S20+
  4500mAh (zakonisht)5
 • Galaxy S20 Ultra
  5000mAh (zakonisht)5