Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

SHOWROOM

“Mirësevini në showroom. Gati për të provuar telefonin e ri Galaxy S21 Ultra 5G?” VAZHDOJMË

Galaxy S21 Ultra 5G në ngjyrë E argjendtë e tejdukshme shfaqet nga pas Galaxy S21 Ultra 5G në ngjyrë E zezë e tejdukshme. Zhduket ndërsa telefoni në ngjyrë E zezë e tejdukshme kthehet, duke treguar një pamje të plotë përpara me një sfond grafik në ekran.

Galaxy S21 Ultra 5G në Phantom Black parë nga përpara, duke lundruar mbi një skenë.
“Ju prezantojmë me Galaxy S21 Ultra 5G. Është epik në çdo drejtim.” SHFAQ MË SHUMË
“Duket mirë, apo jo?” SHIKOJE NË 360°
“Vazhdoni, merrini Ultra për një xhiro.” EKSPLORO VEÇORITË

8K VIDEO dhe 8K VIDEO SNAP

Bëni portrete epike nga rezolucioni më i lartë i disponueshëm i videos në një smartfon1

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Skena e një burri që vallëzon përpara një strukture arkitektonike, e regjistruar me 8K në Galaxy S21 Ultra 5G. Një imazh statik është marrë nga video duke përdorur 8K Video Snap. Imazhi tregon sa i qartë duket një kuadër nga video 8K si foto.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

SUPER STEADY

E kthen telefonin tuaj në një kamerë aksioni me video të palëvizshme

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Një skenë e një burri duke kërcyer nëpër shkallë e regjistruar në Galaxy S21 Ultra 5G me Super Steady të aktivizuar. Ndërsa skena luhet, një video tjetër e burrit që kërcen e regjistruar me Super Steady të çaktivizuar vjen nga lart për të treguar një krahasim krah për krah. Një regjistrim me Super Steady të aktivizuar është i qartë dhe i detajuar.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

KAMERA 108 MP

Rezolucioni më i lartë i mundshëm në një smartfon

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Kamera zmadhohet në një pjatë me kërpudha, lule dhe ushqime me ndërfaqjen e prerjes së kamerës të mbivendosur, duke treguar se fotografia ka akoma rezolucion të lartë edhe pasi është prerë.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

100X SPACE ZOOM

Sistemi i përparimit Dual Tele Zoom është më i shpejtë, më i butë, më i mprehtë1

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Një grua shihet duke qëndruar në anën tjetër të një ndërtese. Ndërsa zmadhoni, shihni se ajo mban një çadër. Ndërsa zmadhoni më tej, e shihni qartë. Zmadhoni deri në fund dhe shihni një pamje nga afër të ombrellës së saj.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

NIGHT MODE

E regjistron natën si një ëndërr

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Galaxy S21 Ultra 5G me një grua që shikon nga dritarja në ekran. Ndërfaqja e Modalitetit të Natës gjithashtu tregohet dhe demonstron hapat për të bërë një fotografi të regjimit të Natës, duke përfshirë udhëzimet për të mbajtur të fiksuar kamerën tuaj, dhe një numërim mbrapsht derisa të shkrepet kapaku. Ajo tregon rezultatet dhe imazhi është i ndriçuar mirë me ngjyra të gjalla.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

HYPERFAST 5G

Shkarkoni një sezon të tërë sa hap e mbyll sytë1,2,3

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Shkrepje nga ajri e makinave që udhëtojnë në rrugën poshtë. Kamera zmadhohet ndërsa tregon se kjo është pjesë e një liste për LUANItje dhe shkarkon një episod tjetër televiziv. Kjo demonstron shpejtësinë e 5G në Galaxy S21 Ultra 5G.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

BATERI INTELIGJENTE

Një bateri e fuqishme 5000 mAh e ndërtuar për të zgjatur gjithë ditën1,2

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Qielli mbi strukturën arkitektonike kalon nga nata në agim për të treguar fuqinë afatgjatë të baterisë 5000 mAh.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

HAPËSIRA RUAJTËSE

Ruajini kujtimet tuaja i qetë1

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Galaxy S21 Ultra 5G tregon një foto të një gruaje, duke u kthyer në një galeri fotografish për të treguar hapësirën e saj masive të ruajtjes.
PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

S PEN

Modifikoni lehtë dhe rregulloni me përpikëri

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

*S Pen shitet veç.

S Pen vjen nga e djathta, duke prekur ndërfaqen e Video Editor dhe duke e prerë saktësisht videoklipin.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

EKRAN INTELIGJENT

Ekrani më i gjallë dhe më i ndritshëm në një smartfon

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Galaxy S21 Ultra 5G me sfond grafik në ekran. Ekrani kthehet në të zezë dhe teksti duket se tregon matjen e ekranit, 6.8 inç, dhe Ekranin Infinity-O, Dynamic AMOLED 2X, Eye Comfort Shield dhe Ekranin Super Smooth 120Hz.
PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°