Merrni të parët
Galaxy S8 dhe S8+ e ri

Black Galaxy S8 back side view and Galaxy S8+ front view

Galaxy S8 S8+

Çlironi telefonin tuaj

Kombinim i përsosur i dizajnit dhe teknologjisë

Zbulo përse S8 është telefoni më i bukur.

Galaxy S8 S8+

Çlironi telefonin tuaj

Kombinim i përsosur i dizajnit dhe teknologjisë

Zbulo përse S8 është telefoni më i bukur.

ZGJIDH MODELIN:
ZGJIDH NGJYRËN:
MADHËSIA E MEMORIES
NDOSHTA DO TË TË PËLQEJË
Gear S3 Classic
Gear S3 Classic

Çfarë ndodhet në kuti

Galaxy S8
 • Galaxy S8
 • Kablloja USB Type-C
 • Konektori USB (C në A)
 • Konektori Micro USB (C në B)
 • Adaptori i udhëtimit
 • Kunji i nxjerrjes
 • Mbajtëset për veshët
 • Udhëzuesi i shpejtë dhe fletëpalosja e Smart Switch
 • Broshura për Smart Switch

Bli produktin

 • Vodafone Albania
 • Telekom Albania
 • Neptun Albania