E re

Galaxy Tab A (2019)

SM-T510NZKDSEE
Lidhja Wi-Fi
Ngjyra I ziI zi
Redakto

The item is in the cart.

Një eksperiencë me të vërtetë përfshirëse që sjell përmbajtjen tuaj në jetë

Ekran përfshirës(10.1")

Më shumë energji kur vërtet ju duhet

Bateria

10,1" (255,4 mm)

Ekrani

1,8 GHz, 1,6 GHz

Procesori

Një eksperiencë me të vërtetë përfshirëse që sjell përmbajtjen tuaj në jetë

Merrni më shumë nga përmbajtja që ju pëlqen të shikoni. Galaxy Tab A (2019, 10.1") paraqet një ekran të gjallë 10.1 inç WUXGA që ofron 1920 x 1200 piksel me një riprodhim të mahnitshëm të ngjyrave dhe nivelet optimale të shkëlqimit të ekranit. Tani mund të përfshiheni plotësisht në filmat ose serialet tuaja televizive të preferuara të Netflix*.

Një eksperiencë me të vërtetë përfshirëse që sjell përmbajtjen tuaj në jetë

*Kërkohet anëtarësimi në internet i Netflix.

Ndani për të qënë të lidhur edhe kur jeni larg

Me një grup familjar, çdo anëtar i familjes mund të përdorë llogarinë e Samsung për të ndarë lehtësisht atë që ka më shumë rëndësi. Ndarja e menjëhershme e fotografive, ngjarjeve të kalendarit, shënimeve dhe kujtimeve të tjera ju lejon jo vetëm të punoni së bashku, por gjithashtu të krijoni kujtime së bashku.

Ndani për të qënë të lidhur edhe kur jeni larg

Më shumë energji kur vërtet ju duhet

Kohët e mira le të vazhdojnë. Galaxy Tab A (2019, 10.1") vjen me një bateri 6,150mAh (zakonisht) që zgjat. Me këtë bateri të fuqishme mund të gëzoni orë të gjata të shikimit dhe të qëndroni më shumë larg nga priza e korrentit.

Më shumë energji kur vërtet ju duhet

*Vlera e zakonshme testuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive midis mostrave të baterive të analizuara sipas standartit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 6,000mAh. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

  • 10,1" (255,4 mm) Ekrani
  • 1,8 GHz, 1,6 GHz Procesori
  • 8.0 MP Kamera kryesore - Rezolucioni
  • Deri në 13 Koha e luajtjes së videos (orë)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.
*Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
*Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.
*Vlera tipike e testuar nën kushtet e laboratorit të palës së tretë. Vlera tipike është vlera mesatare e vlerësuar duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive në mesin e mostrave të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar është 6,000 mAh (zakonisht). Jeta aktuale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, modeleve të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.
*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.
* Lidhja Wi-Fi dhe shpejtësia mund të ndryshojnë në varësi të kushteve të përdorimit
*Kapaciteti aktual i ruajtjes mund të ndryshojë sipas shtetit ose rajonit.