Kablli One Invisible connection, VG-SOCN15

VG-SOCN15/XC

The item is in the cart.

Sekreti pas kabllos

Menaxhoni gjithçka, duke përfshirë edhe kabllon e energjisë, përmes një kablloje të vetme, pothuajse të padukshme. Koncepti i One Invisible Connection me rendiment mjaft të lartë siguron argëtim të pandërprerë, me imazhe të shpejta, video, sinjale audio dhe IR.

Sekreti pas kabllos

* Përputhshmëria mund të ndryshojë sipas modelit.

Bëni hapësirë për brendësinë tuaj

Lidhni pajisjet tuaja në kutinë One Connect me një lidhje të gjatë me One Invisible Connection prej 15m dhe largojini ato nga pamja juaj. Ju mund të rizbuloni hapësirën e humbur dhe ri-imagjinoni sallonin tuaj.

Bëni hapësirë për brendësinë tuaj

* Compatibility may vary by model.

Shkrin me shtëpinë

Thuaj lamtumirë telave të çrregullt të ngatërruar. Fshihni të gjitha lidhjet e pajisjes tuaj me One Invisible Connection dhe hapësira juaj kurrë nuk do të jetë e njëjtë.

Shkrin me shtëpinë

* Përputhshmëria mund të ndryshojë sipas modelit.

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme