Shkurtojnë kohën e larjes

E gjithë linja e lavatriçeve

Uji i ftohtë, kursimi i energjisë

Lavatriçe me karikim ballor

Samsung Front Loader Washer
Filtrat

Filtrat e aplikuar

    rendit sipasMë të rejat

    Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.