WD4000J Lavatriçe e kombinuar me teknologjinë Eco Bubble, 8kg/4,5kg

WD80M4A43JW/LE
Ngjyra E bardhëE bardhë

The item is in the cart.

8 kg

Kapaciteti i larjes

A

Klasifikimi i efikasitetit të energjisë

Po

Teknologjia me flluska

600x850x600 mm

Përmasat neto (GjxLxTh)

Pastrim i fuqishëm

Teknologjia Eco Bubble™ ofron larje të fuqishme, edhe me temperatura të ulëta*. Detergjenti kthehet në flluska, prandaj ai depërton me shpejtësi në tekstile dhe heq papastërtitë me lehtësi, duke mbrojtur njëkohësisht pëlhurat dhe duke kursyer energji**.

Pastrim i fuqishëm

* Testuar në përputhje me IEC 60456-2010/4kg Wash Load/Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) krahasuar me Cotton 40° pa Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatet individuale mund të variojnë. ** Bazuar në raportin e Performance Lab Test nga Springboard Engineering mbi shiritat EMPA, mes zgjidhjes me detergjent normal dhe teknologjisë së flluskave pa veprim mekanik.

Rezistencë e garantuar

Një motor dixhital me inverter ofron efikasitet të lartë në energji, zhurmë minimale dhe performancë që zgjat, prandaj është i certifikuar të punojë për 20 vjet* - i pajisur me një garanci 10-vjeçare.

Rezistencë e garantuar

* Vlerësuar me një certifikim për 20 vjet funksionim nga Shoqata Elektrike, Elektronike dhe e Teknologjisë së Informacionit në Gjermani (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).

Higjienizoni me ajër

Teknologjia Air Wash heq aromat dhe higjienizon rrobat, në mënyrë që ato të kenë aromë të freskët. Duke përdorur ajër super të nxehtë, aromat e pakëndshme dhe bakteret hiqen pa zierje apo përdorim kimikatesh.

Higjienizoni me ajër

Heqje intensive

Me një prekje të thjeshtë të butonit, teknologjia Bubble Soak ndihmon në heqjen e një shumëllojshmërie njollash që normalisht janë të vështira. Ajo shton një fazë shtesë te cikli normal i larjes në të cilin rrobat njomen plotësisht në flluska aktive, në mënyrë që papastërtitë dhe njollat të çlirohen dhe të hiqen me më shumë efikasitet.*

Heqje intensive

* Testuar në përputhje me IEC 60456 5th edition/8kg Wash Load/Bubble Soak Wash (WF80F5E5U4) krahasuar me Cotton 40/60°, Synthetic 60° dhe Denim 40° pa Bubble Soak (WF0702WKU).

Sirtari StayClean

Sirtari StayClean garanton që më shumë nga detergjenti të shpëlahet me një sistem shpëlarjeje uji të projektuar në mënyrë specifike. Prandaj, ka më pak mbetje që nuk duken dhe sirtari qëndron më i pastër dhe më higjienik.

Sirtari StayClean

59 Min. Larje & Tharje

Pastroni një ngarkesë të vogël* me rroba të ndotura lehtë dhe gati për t'i veshur shpejt me një cikël 59’ Quick Wash & Dry. Brenda vetëm një ore ai do të lajë, shpëlajë, centrifugojë dhe thajë plotësisht rrobat tuaja, prandaj kursen kohë dhe energji.

59 Min. Larje & Tharje

* Ngarkesa të vogla që peshojnë nën 1 kg. Ngarkesa e rekomanduar e 3~4 rrobave mikse pambuk/poliestër (raporti i përzierjes së tekstileve: pambuk 35%/ poliestër 65%)

Dizajn modern

Dera transparente Crystal Gloss Door ofron një pamje elegante dhe estetike që përshtatet në mënyrë të përkryer në shtëpinë tuaj.

Dizajn modern
  • 8 kg Kapaciteti i larjes
  • A Klasifikimi i efikasitetit të energjisë
  • Po Teknologjia me flluska
  • 600x850x600 mm Përmasat neto (GjxLxTh)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.