Eco Pebble usisivač sa kompaktnim dizajnom, 750W

Eco Pebble usisivač sa kompaktnim dizajnom, 750W

SC52U6

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Eco Pebble usisivač sa kompaktnim dizajnom, 750W (SC52U6)

Собирање на прав
 • Кеса Da
 • Капацитет за собирање прав 2,5 ℓ
Перформанси
 • Максимална потрошувачка на енергија 750 W
 • Моќност на вшмукување 200 W
Општи информации
 • Контрола на напојување Promenljivo kućište
 • Боја Porsche crvena
 • Ширина на чистење 280 mm
Еко
 • Класа на енергетска ефикасност B
 • Класа на изведба за чистење на тепих. D
 • Класа на перформанси при чистење на тврди подови A
 • Класа на повторна емисија на прашина F
 • Бучава 80 dBA
 • Годишна потрошувачка на енергија 34 kWh/year
 • Номинална влезна моќност 700 W
Четка
 • Главна(2-фази) Dvostepeni (NB-930)
Дополнителна опрема
 • Додаток 1 Za uske prostore
 • Додаток 2 Za čišćenje prašine
Практични функции
 • Автоматско повлекување на кабелот Da
 • Проверка на филтерот Da
Филтер
 • Издувување Da
 • Пред моторот Da
Цевка
 • Тип на цевки ST
Физичка спецификација
 • Должина на кабелот за напојување 6 m
 • Работна половина 9,2 m
 • Димензии на сетот (ШxВxД) 219X269X350 mm
 • Вкупни димензии (ШxВxД) 310X331X552 mm
 • Тежина на цел комплет 3,7 kg

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.