A closeup view of a man in sunglasses, smiling. His right arm is raised and outstretched to the sky. A closeup view of a man in sunglasses, smiling. His right arm is raised and outstretched to the sky.

How to use Space Zoom

Galaxy S20 tips

A closeup view of a man in sunglasses, smiling. His right arm is raised and outstretched to the sky. A closeup view of a man in sunglasses, smiling. His right arm is raised and outstretched to the sky.

How to use Space Zoom

Galaxy S20 tips

A person is making a splash, halfway submerged in an outdoor pool. A woman outside the pool looks on with her mouth ajar. A man also observes the scene, sitting in the pool chair next to her with a book on his lap. A person is making a splash, halfway submerged in an outdoor pool. A woman outside the pool looks on with her mouth ajar. A man also observes the scene, sitting in the pool chair next to her with a book on his lap.

How to use 8K Video Snap

Galaxy S20 tips

A woman makes a heart shape with her hands in the air. Two spotlights are beaming down in the background. There is a disco ball behind her. A woman makes a heart shape with her hands in the air. Two spotlights are beaming down in the background. There is a disco ball behind her.

How to use Bright Night

Galaxy S20 tips

Two men are colliding on an outdoor soccer field in inflatable bubble bumper suits. Their knees are slightly bent. Two men are colliding on an outdoor soccer field in inflatable bubble bumper suits. Their knees are slightly bent.

How to use Super Steady

Galaxy S20 tips

Learn how to add depth to your videos on the next generation Galaxy Note10. Learn how to add depth to your videos on the next generation Galaxy Note10.

How to add bokeh with Live focus video

Galaxy Note10 tips

Shoot smooth, stabilized videos with the next generation Galaxy Note10. Shoot smooth, stabilized videos with the next generation Galaxy Note10.

How to shoot Super steady videos

Galaxy Note10 tips

Record sound without the background noise with the next generation Galaxy Note10. Record sound without the background noise with the next generation Galaxy Note10.

How to use the Zoom-In Mic

Galaxy Note10 tips

Learn how to shoot, edit, and share your videos all on the next generation Galaxy Note10. Learn how to shoot, edit, and share your videos all on the next generation Galaxy Note10.

How to use the Video Editor

Galaxy Note10 tips

Learn how to take notes while using other apps at the same time on the Galaxy Tab S6. Learn how to take notes while using other apps at the same time on the Galaxy Tab S6.

How to take notes in split screen view

Galaxy Tab S6 tips

Learn how to take notes while watching a video on the Galaxy Tab S6. Learn how to take notes while watching a video on the Galaxy Tab S6.

How to take notes while watching video

Galaxy Tab S6 tips

SmartThings App on TV screen to set my photo. SmartThings App on TV screen to set my photo.

How to set my photo in Art Mode

The Frame Art Mode

Learn how to fit more into your photo with the next generation Galaxy A50. Learn how to fit more into your photo with the next generation Galaxy A50.

How to shoot with Ultra Wide Camera (A50)

Galaxy A50 tips

Focus on what matters. Learn how to add depth to your photos with the next generation Galaxy A50. Focus on what matters. Learn how to add depth to your photos with the next generation Galaxy A50.

How to add bokeh focus effects

Galaxy A50 tips

Learn how to fit more into your photo with the next generation Galaxy A30. Learn how to fit more into your photo with the next generation Galaxy A30.

How to shoot with Ultra Wide Camera (A30)

Galaxy A30 tips

Learn how to switch to hearing ambient sound quickly when you need to. Learn how to switch to hearing ambient sound quickly when you need to.

How to set up and use Quick ambient sound

Galaxy Buds tips

Learn how to set up and keep track of your daily activity for better health. Learn how to set up and keep track of your daily activity for better health.

How to set and track your Daily Activity

Galaxy Watch Active tips

Learn how to set a functional watch face that fits both your style and your lifestyle. Learn how to set a functional watch face that fits both your style and your lifestyle.

How to use Functional watch faces

Galaxy Watch Active tips

Si të

Një udhëzues i dobishëm për të marrë sa më shumë nga të gjitha.

Si të

Ekspozime të gjata me ekspert RAW

Mëso më shumë
Ura Golden Gate nga poshtë gjatë një nate me mjegull. Ura Golden Gate nga poshtë gjatë një nate me mjegull.

Këshilla dhe marifete

Përdorni filtra për të gjetur një këshillë që po kërkoni

Ura Golden Gate nga poshtë gjatë një nate me mjegull. Ura Golden Gate nga poshtë gjatë një nate me mjegull.

Ekspozime të gjata me ekspert RAW

Këshilla për Galaxy S22

Një pamje e mjegullt këndore e një ure të ndriçuar Golden Gate gjatë natës. Ka makina në lëvizje që kalojnë urën. Një pamje e mjegullt këndore e një ure të ndriçuar Golden Gate gjatë natës. Ka makina në lëvizje që kalojnë urën.

Kapja e ëndërruar me Timelapses

Këshilla për Galaxy S21

Si të përdorim Space Zoom (100x) Si të përdorim Space Zoom (100x)

Si të përdorim Space Zoom (100x)

Si të përdorim regjimin Portret Si të përdorim regjimin Portret

Si të përdorim regjimin Portret

Si të përdorni Rezolucion të Lartë (108MP) Si të përdorni Rezolucion të Lartë (108MP)

Si të përdorni Rezolucion të Lartë (108MP)

Si të përdorni veçorinë Space Zoom (30x) Si të përdorni veçorinë Space Zoom (30x)

Si të përdorni veçorinë Space Zoom (30x)

Si të përdorim Rezolucion të Lartë (64MP) Si të përdorim Rezolucion të Lartë (64MP)

Si të përdorim Rezolucion të Lartë (64MP)

Si të përdorim Single Take Si të përdorim Single Take

Si të përdorim Single Take

Galaxy S21: Official Unboxing Galaxy S21: Official Unboxing

Galaxy S21: Official Unboxing

Galaxy S21+: Official Unboxing Galaxy S21+: Official Unboxing

Galaxy S21+: Official Unboxing

Galaxy S21 Ultra: Official Unboxing Galaxy S21 Ultra: Official Unboxing

Galaxy S21 Ultra: Official Unboxing

Si t'i veshim dhe mirëmbajmë Si t'i veshim dhe mirëmbajmë

Si t'i veshim dhe mirëmbajmë

Galaxy Buds Pro: Official Unboxing Galaxy Buds Pro: Official Unboxing

Galaxy Buds Pro: Official Unboxing

Një pamje nga afër e një burri me syze, duke qeshur. Krahu i tij i djathtë është ngritur dhe zgjatur drejt qiellit. Një pamje nga afër e një burri me syze, duke qeshur. Krahu i tij i djathtë është ngritur dhe zgjatur drejt qiellit.

Përdorimi i Space Zoom

Këshilla për Galaxy S20

Një person po hedh stërkala, gjysmë i zhytur në një pishinë të hapur. Një grua jashtë pishinës po shikon me gojën hapur. Një burrë e kundron skenën i ulur në shezlongun e pishinës pranë saj me një libër në prehër. Një person po hedh stërkala, gjysmë i zhytur në një pishinë të hapur. Një grua jashtë pishinës po shikon me gojën hapur. Një burrë e kundron skenën i ulur në shezlongun e pishinës pranë saj me një libër në prehër.

Përdorimi 8K Video Snap

Këshilla për Galaxy S20

Një grua bën një formë zemre me duar në ajër. Dy projektorë rrezatojnë drejt e përtokë. Ka dhe një sferë diskoje pas saj. Një grua bën një formë zemre me duar në ajër. Dy projektorë rrezatojnë drejt e përtokë. Ka dhe një sferë diskoje pas saj.

Përdorimi i Bright Night

Këshilla për Galaxy S20

Dy burra ndeshen në një fushë të hapur futbolli me kostume loje me flluska ajri. Gjunjët i kanë pak të përthyer. Dy burra ndeshen në një fushë të hapur futbolli me kostume loje me flluska ajri. Gjunjët i kanë pak të përthyer.

Përdorimi i Super Steady

Këshilla për Galaxy S20

Mësoni sesi të shtoni thellësi në videot tuaja me Galaxy Note10 të gjeneratës së ardhshme. Mësoni sesi të shtoni thellësi në videot tuaja me Galaxy Note10 të gjeneratës së ardhshme.

Si të shtoni bokeh me video me fokus Live

Këshilla të Galaxy Note10

Regjistroni video të lëmuara, të stabilizuara me Galaxy Note10 të gjeneratës së ardhshme. Regjistroni video të lëmuara, të stabilizuara me Galaxy Note10 të gjeneratës së ardhshme.

Si të regjistroni video Super të qëndrueshme

Këshilla të Galaxy Note10

Regjistroni tingull pa zhurmë të sfondit me Galaxy Note10 të gjeneratës së ardhshme. Regjistroni tingull pa zhurmë të sfondit me Galaxy Note10 të gjeneratës së ardhshme.

Si të përdorni Zmadhimin e mikrofonit

Këshilla të Galaxy Note10

Mësoni sesi të regjistroni, të bëni montazh dhe të përhapni videot tuaja të gjitha në Galaxy Note10 të gjeneratës së ardhshme. Mësoni sesi të regjistroni, të bëni montazh dhe të përhapni videot tuaja të gjitha në Galaxy Note10 të gjeneratës së ardhshme.

Si të përdorni Montazhin e videove

Këshilla të Galaxy Note10

Mësoni sesi të mbani shënime ndërsa përdorni aplikacione të tjera në të njëjtën kohë në Galaxy Tab S6. Mësoni sesi të mbani shënime ndërsa përdorni aplikacione të tjera në të njëjtën kohë në Galaxy Tab S6.

Si të mbani shënime në pamjen e ekranit të ndarë

Këshilla për Galaxy Tab S6

Mësoni sesi të mbani shënime ndërsa shihni një video në Galaxy Tab S6. Mësoni sesi të mbani shënime ndërsa shihni një video në Galaxy Tab S6.

Si të mbani shënime ndërsa shihni video

Këshilla për Galaxy Tab S6

Aplikacioni SmartThings në ekranin e TV për të vendosur fotografinë time. Aplikacioni SmartThings në ekranin e TV për të vendosur fotografinë time.

Si të vendos fotografinë time në Regjimin e artit

Regjimi i artit i Kornizës

Mësoni sesi të vendosni më shumë në fotografinë tuaj me Galaxy A50 të gjeneratës së ardhshme. Mësoni sesi të vendosni më shumë në fotografinë tuaj me Galaxy A50 të gjeneratës së ardhshme.

Si të regjistroni me Kamerën Ultra të Gjerë (A50)

Këshilla të Galaxy A50

Përqendrohuni në atë që ka rëndësi. Mësoni sesi të shtoni thellësi në fotografitë tuaja me Galaxy A50 të gjeneratës së ardhshme. Përqendrohuni në atë që ka rëndësi. Mësoni sesi të shtoni thellësi në fotografitë tuaja me Galaxy A50 të gjeneratës së ardhshme.

Si të shtoni efekte të fokusit bokeh

Këshilla të Galaxy A50

Mësoni sesi të vendosni më shumë në fotografinë tuaj me Galaxy A30 të gjeneratës së ardhshme. Mësoni sesi të vendosni më shumë në fotografinë tuaj me Galaxy A30 të gjeneratës së ardhshme.

Si të regjistroni me Kamerën Ultra të Gjerë (A30)

Këshilla të Galaxy A30

Mësoni sesi të kaloni për të dëgjuar tingullin e ambientit shpejt kur ju nevojitet. Mësoni sesi të kaloni për të dëgjuar tingullin e ambientit shpejt kur ju nevojitet.

Si të konfiguroni dhe të përdorni tingullin e Shpejtë të ambientit

Këshilla për Galaxy Buds

Mësoni sesi të konfiguroni dhe të regjistroni veprimtarinë tuaj të përditshme për shëndet më të mirë. Mësoni sesi të konfiguroni dhe të regjistroni veprimtarinë tuaj të përditshme për shëndet më të mirë.

Si të konfiguroni dhe të regjistroni Veprimtarinë tuaj të përditshme

Këshilla për Galaxy Watch Active

Mësoni sesi të konfiguroni një fushë funksionale të orës që i përshtatet si stilit, ashtu edhe jetesës tuaj. Mësoni sesi të konfiguroni një fushë funksionale të orës që i përshtatet si stilit, ashtu edhe jetesës tuaj.

Si të përdorni fushat Funksionale të orës

Këshilla për Galaxy Watch Active

Ja sesi mund të aktivizoni ushtrimet tuaja të zakonshme me një shtypje të vetme të butonit Ja sesi mund të aktivizoni ushtrimet tuaja të zakonshme me një shtypje të vetme të butonit

Si të filloni një seancë të ushtrimeve shpejt

Këshilla për Galaxy Fit

Karikoni një pajisje tjetër me Wireless PowerShare në Galaxy S10 të gjeneratës së ardhshme Karikoni një pajisje tjetër me Wireless PowerShare në Galaxy S10 të gjeneratës së ardhshme

Si të ndani energjinë me telefonin tuaj

Këshilla për Galaxy S10

Ndizni regjimin e Natës në Galaxy S10 të gjeneratës së ardhshme. Ndizni regjimin e Natës në Galaxy S10 të gjeneratës së ardhshme.

Si të ndizni regjimin e Natës

Këshilla për Galaxy S10

Video super të qëndrueshme në Galaxy S10 të gjeneratës së ardhshme. Video super të qëndrueshme në Galaxy S10 të gjeneratës së ardhshme.

Si të regjistroni video Super të qëndrueshme

Kamera Galaxy S10

Optimizuesi i skenës në Galaxy S10 të gjeneratës së re. Optimizuesi i skenës në Galaxy S10 të gjeneratës së re.

Si të nxirrni në pah subjektin e fotografisë tuaj

Kamera Galaxy S10

Përmirësoni kompozimin me Sugjerime të pozës në Galaxy S10 të gjeneratës së re. Përmirësoni kompozimin me Sugjerime të pozës në Galaxy S10 të gjeneratës së re.

Si të përmirësoni kompozimin e fotografive tuaja

Kamera Galaxy S10

Pakësoni dritën blu me Galaxy S10 të gjeneratës së re. Pakësoni dritën blu me Galaxy S10 të gjeneratës së re.

Si të ndizni filtrin e Dritës blu

Këshilla për Galaxy S10

Ndryshoni fokusin. Mësoni sesi të shtoni efekte të fotografisë bokeh me Galaxy S10 të gjeneratës së re. Ndryshoni fokusin. Mësoni sesi të shtoni efekte të fotografisë bokeh me Galaxy S10 të gjeneratës së re.

Si të bëni poza të stilit bokeh

Kamera Galaxy S10

Kurseni energji automatikisht kur nuk nevojitet në Galaxy S10 të gjeneratës së re. Kurseni energji automatikisht kur nuk nevojitet në Galaxy S10 të gjeneratës së re.

Si të kurseni energji bazuar në përdorimin tuaj

Këshilla për Galaxy S10

Një selfie i një burri dhe gruaje në ekranin e Galaxy Note9 me S Pen. Një selfie i një burri dhe gruaje në ekranin e Galaxy Note9 me S Pen.

Si të bëni selfie me S Pen

Këshilla të Galaxy Note9

Një shënim i shkruar me S Pen në ekranin e Galaxy Note9. Një shënim i shkruar me S Pen në ekranin e Galaxy Note9.

Si të shkruani një shënim në Ekranin e fikur

Këshilla të Galaxy Note9

Ekrani horizontal i lojës në Galaxy Note9 me S Pen. Ekrani horizontal i lojës në Galaxy Note9 me S Pen.

Si të aktivizoni telefonatat dhe mesazhet gjatë lojës

Këshilla të Galaxy Note9

Një vizatim i një gruaje në regjimin e Vizatimi i fotografisë në ekranin e Galaxy Note9 me S Pen. Një vizatim i një gruaje në regjimin e Vizatimi i fotografisë në ekranin e Galaxy Note9 me S Pen.

Si të vizatoni mbi fotografi me S pen

Këshilla të Galaxy Note9

Shënim që lexon "Lëvizshmëria është norma e re" në ekranin e Galaxy Note9 me S Pen. Shënim që lexon "Lëvizshmëria është norma e re" në ekranin e Galaxy Note9 me S Pen.

Si të kryeni shumë detyra në të njëjtën kohë me Samsung DeX

Këshilla të Galaxy Note9

Regjimi i prezantimit në Galaxy Note9 me S Pen. Regjimi i prezantimit në Galaxy Note9 me S Pen.

Si të kontrolloni prezantime me S Pen

Këshilla të Galaxy Note9

Një fotografi e një koktej me qumësht me shllak ëmbëlsire në ekranin e Galaxy Note9 me S Pen. Një fotografi e një koktej me qumësht me shllak ëmbëlsire në ekranin e Galaxy Note9 me S Pen.

Si të krijoni një Live message të personalizuar

Këshilla të Galaxy Note9

Ekrani i galerisë së fotografive në Galaxy Note9 me S Pen. Ekrani i galerisë së fotografive në Galaxy Note9 me S Pen.

Si të përdorni S Pen në regjimin e Pasqyrimit të ekranit

Këshilla të Galaxy Note9

Cilësimet nga larg të S Pen në ekranin e Galaxy Note9 me S Pen. Cilësimet nga larg të S Pen në ekranin e Galaxy Note9 me S Pen.

Si të hapni aplikacionet nga larg me S Pen

Këshilla të Galaxy Note9

Regjimi i personalizimit në Galaxy Watch. Regjimi i personalizimit në Galaxy Watch.

Si të personalizoni Galaxy Watch tuaj

Këshilla për Galaxy Watch

Regjimi i menaxhimit të stresit në Galaxy Watch. Regjimi i menaxhimit të stresit në Galaxy Watch.

Si të menaxhoni stresin me Galaxy Watch

Këshilla për Galaxy Watch

Katër imazhe rrethore të stërvitjes në Galaxy Watch. Katër imazhe rrethore të stërvitjes në Galaxy Watch.

Si të stërviteni me Galaxy Watch

Këshilla për Galaxy Watch

I mahnitshëm vetëm. Të pandalshëm së bashku.

Galaxy S22 Ultra dhe Galaxy Tab S8 Ultra

A person is making a splash, halfway submerged in an outdoor pool. A woman outside the pool looks on with her mouth ajar. A man also observes the scene, sitting in the pool chair next to her with a book on his lap. A person is making a splash, halfway submerged in an outdoor pool. A woman outside the pool looks on with her mouth ajar. A man also observes the scene, sitting in the pool chair next to her with a book on his lap.

How to use 8K Video Snap

Galaxy S20 tips

A woman makes a heart shape with her hands in the air. Two spotlights are beaming down in the background. There is a disco ball behind her. A woman makes a heart shape with her hands in the air. Two spotlights are beaming down in the background. There is a disco ball behind her.

How to use Bright Night

Galaxy S20 tips

Two men are colliding on an outdoor soccer field in inflatable bubble bumper suits. Their knees are slightly bent. Two men are colliding on an outdoor soccer field in inflatable bubble bumper suits. Their knees are slightly bent.

How to use Super Steady

Galaxy S20 tips

Learn how to add depth to your videos on the next generation Galaxy Note10. Learn how to add depth to your videos on the next generation Galaxy Note10.

How to add bokeh with Live focus video

Galaxy Note10 tips

Shoot smooth, stabilized videos with the next generation Galaxy Note10. Shoot smooth, stabilized videos with the next generation Galaxy Note10.

How to shoot Super steady videos

Galaxy Note10 tips

Record sound without the background noise with the next generation Galaxy Note10. Record sound without the background noise with the next generation Galaxy Note10.

How to use the Zoom-In Mic

Galaxy Note10 tips

Learn how to shoot, edit, and share your videos all on the next generation Galaxy Note10. Learn how to shoot, edit, and share your videos all on the next generation Galaxy Note10.

How to use the Video Editor

Galaxy Note10 tips

Learn how to take notes while using other apps at the same time on the Galaxy Tab S6. Learn how to take notes while using other apps at the same time on the Galaxy Tab S6.

How to take notes in split screen view

Galaxy Tab S6 tips