Photography / #withGalaxy

Na tregoni qytetin tuaj
#withGalaxy

Një udhëzues për të regjistruar qytetin tuaj për sfidat tona mujore.

Ana e papërmbajtur e Londrës e regjistruar në një telefon Samsung Galaxy

Çdo qytet ka pikat e referimit të zakonshme që janë regjistruar mijëra herë. Por ju jeni gjithçka përveçse i zakonshëm, apo jo? Duam të shohim këndvështrimin tuaj të papritur në sfidat tona mujore #withGalaxy në Instagram. Përdorni #withGalaxy ku vendosni pozën tuaj të veçantë dhe mund të shfaqeni në buletinin dhe faqen tonë në internet. Vazhdoni të lexoni këshilla se çfarë e bën një fotografi të mirë të dallohet nga të tjerat.

Los Anxhelosi dhe Nju-Jorku të regjistruar nga poshtë-lart në një telefon Samsung Galaxy
1

Gjeni një kënd që askush tjetër nuk e ka parë

Shumë subjekte që fotografohen më shpesh, zakonisht shkrepen në të njëjtën mënyrë. Për shembull, shihni fotografitë e ndërtesës tuaj të preferuar në Instagram. Shumë njerëz ndoshta e kanë shkrepur në pothuajse të njëjtën mënyrë. Çfarë u mungon atyre pozave? Për ta thënë thjesht: ju.

Vizioni juaj, stili juaj dhe përvoja juaj nuk janë në ato poza. Si mund të shtoni këndvështrimin tuaj krejtësisht të veçantë? Provoni të regjistroni arkitekturën nga një kënd i ri ose përqendrohuni në detaje të fasadës që zakonisht nuk shihen. Ndoshta shihni një bukuri të fshehur që të tjerët nuk e shohin. Kjo është që bën një pozë të shkëlqyer.

Pasagjerë në metronë e Londrës, e regjistruar në një telefon Samsung Galaxy
2

Kërkoni një subjekt që ju intereson

Kjo sfidë sigurisht nuk është vetëm për monumentet e njohura. Çdo subjekt mund të jetë i mirë, varet sesi e shihni.

Ndërsa eksploroni qytetin, uleni telefonin dhe mbajini sytë hapur për subjekte që ju duken interesante - nuk e dini kurrë se nga mund t’ju vijë frymëzimi juaj i ardhshëm. Pasi të gjeni diçka që ju kap syrin, eksperimentoni me sa më shumë kënde, pozicione dhe kompozime që mund të mendoni. Më vonë, do të jeni të gëzuar që e bëtë, kur të jetë koha për të zgjedhur të preferuarën tuaj.

Këndvështrime pasqyruese në Los Anxhelos, të shkrepura në një telefon Samsung Galaxy
3

Zgjidhni më të mirën e grupit

Kur është koha për të zgjedhur pozën tuaj më të mirë, shqyrtojini fotografitë tuaja dhe kërkoni atë që do t’i bëjë njerëzit të pyesin se si e shkrepët. Pyesni veten se çfarë do t’ju bënte të thoni “uau” nëse e patë në buletinin tuaj. Jeni duke kërkuar për pozën që ju bën të ndjeni diçka, jo thjesht të shihni diçka. Kur kjo ndodh, do të thotë se keni regjistruar diçka të veçantë. Mendoni se çfarë është dhe besojini instinktit tuaj.

Shinat e vjetra të hekurudhës në Nju-Jork të regjistruara me një telefon Samsung Galaxy, duke treguar temperaturën e ftohtë të ngjyrave në fotografi
Samsung Galaxy Note9 me një Note Pen që mbështetet anash
Hapje e Dyfishtë

Objektivi me aperturë dyshe i Note9 i përshtatet dritës si syri i njeriut, duke lejuar poza të gjalla ditën ose natën.

MË SHUMË
4

Bëni që ajo fotografi të dalë nga ekrani

Temperatura e ngjyrës është hapi i parë drejt një postimi të mrekullueshëm e të papritur në Instagram, dhe përshtatja e ngjyrës tuaj me kushtet e ditës do të bëjë që fotografia juaj të bjerë në sy. A regjistruat në një ditë me re apo ishte e ndriçuar dhe me diell? Pakësimi ose shtimi i ngjyrës do ta bëjë subjektin tuaj të shfaqet në ekran ashtu si e patë në realitet.

Mos u mbështesni vetëm te filtrat e telefonit tuaj - përdorni veglat tuaja të modifikimit për ta bërë pozën tuajën. Eksperimentoni me kontrastin dhe intensitetin, hijet dhe theksimet. Instagram ka një shumëllojshmëri të opsioneve të modifikimit dhe ka një gamë të aplikacioneve të modifikimit gjithashtu: VSCO, Snapseed dhe Adobe Lightroom, sa për të filluar.

Samsung Galaxy Note9 me një Note Pen që mbështetet anash
Hapje e Dyfishtë

Objektivi me aperturë dyshe i Note9 i përshtatet dritës si syri i njeriut, duke lejuar poza të gjalla ditën ose natën.

MË SHUMË
SAMSUNG Galaxy

Ndani dhe Eksploroni

Si të bashkoheni me sfidën

Na vizitoni në Instagram për frymëzim, pastaj ndani pozat tuaja më të mira të qytetit #withGalaxy.

Veglat më të mira për fotografin e qytetit

Merrni këtë pajim, pastaj dilni atje dhe na sillni bukuri #withGalaxy.

Samsung Galaxy Note9 me një Note Pen që mbështetet anash

Galaxy Note9

Figura e Aplikacionit të modifikimit VSCO

Aplikacioni i modifikimit VSCO

Lexoni këto histori më pas