MW5100H mikrovalë, furrë me sensor, 28 L , SLIM FRY™

MW5100H mikrovalë, furrë me sensor, 28 L , SLIM FRY™

MC28H5135CK/OL

  • Dizajn impresiv me teknologji të mençur për gatimin e vakteve të shëndetshme.

Prekje

Dodir
Modeli i ri furrës mikrovalë me konveksion Samsung MC28H5135CK ofron dizajn elegant, të përkryer i cili do t'i përshtatet shumë mirë çdo tipi kuzhine. Doreza transparente Crysta Gloss™ dhe programuesi i japin asaj nga jashtë një pamje elegante. Ekrani blu me ngjyrë akulli ndriçon funksionet dhe orën, kështu që mund të lexohen dhe të përdoren lehtë.

Pa vaj shtesë

Bez dodatnog ulja
Me furrën mikrovalë inteligjente MC28H5135CK gëzoni ushqimin e fërguar që nuk është përgatitur në fritezë. Teknologjia SLIM FRY™ përdor qarkullimin e ajrit të nxehtë për të përgatitur ushqime që janë krokante nga jashtë dhe të lëngshme brenda, dhe të gjitha këto me pak pika vaji. Teknologji e krijuar në mënyrë që nëpërmjet mikrovalëve, skarës dhe nxehësve me konveksion, të shijoni ushqimin e përgatitur me më pak yndyrë, dhe harrojini enët me shtresa yndyre dhe spërkatjet e vajit.

Respekton shijen natyrore dhe origjinale

Poštuje prirodni i originalni ukus
Shërbeni perime të gatuara të freskëta të përgatitura në mënyrë të përsosur, fruta deti, makarona dhe ushqime të tjera të cilat i keni përgatitur në furrën inteligjente MW5100H. Vetëm me një shtypje butoni, sensori i lagështirës përshtat programin e gatimit me respektimin e teksturës natyrore dhe të shijes origjinale të përbërësve.

Gatim i shëndetshëm më i realizueshëm

Pristupačnije zdravo kuvanje
Madje deri në 15 receta të paraprogramuara vetëm për ju. Gatuani lehtë çfarëdo dëshironi - nga bishtajat e gjelbra deri tek orizi integral, nga mishi i bardhë i pulës pa kocka deri te filetot e salmonit - dhe jini të sigurt që ushqimi i përgatitur do të jetë i lëngshëm dhe i shijshëm.

Kos në çdo kohë

Jogurt u svako doba
UShijoni brumërat dhe kosin shtëpiak, me anë të funksionit për përgatitjen e brumërave dhe kosit i cili përdor teknologjinë e avancuar të fermentimit. Temperatura vendoset në vlerën optimale, gjë që u ofron familjeve të mëdha mundësi shtesë për vakte të shijshme dhe të freskëta.

Shfrytëzoni çdo kënd

Koristite svaki ugao
Furra inteligjente Samsung MW5100H ofron opsionin i cili mundëson qarkullimin e pllakës rrotulluese, në mënyrë që e gjithë hapësira e brendshme të përdoret për ushqime të cilat ndodhen në enë më të mëdha me formë katrore.
Stendby režim za uštedu energije

Regjimi i gatishmërisë (Standby) për kursim të energjisë

Me vendosjen e regjimit ECO në konveksionin e ri Samsung do të siguroni konsumin më të ulët të energjisë në regjimin e gatishmërisë (standby) dhe uljen e konsiderueshme të konsumit të energjisë elektrike në faturat e energjisë elektrike.
Superiornost keramičke unutrašnjosti

Supremacia e brendësisë qeramike

Harrojeni fërkimin lodhës dhe sipërfaqet e gërvishtura të furrës. Falë brendësisë qeramike, furra mikrovalë me konveksion Samsung MW5100H pastrohet lehtë dhe nuk ndryshon ngjyrë me kalimin e kohës për shkak të mbeturinave të vajit ose të yndyrave. Në krahasim me furrat ku pjesa e brendshme është prej çeliku të pandryshkshëm ose prej epoksidi, brendësia e kësaj furre inteligjente është antibakteriale, rezistente ndaj gërvishtjeve dhe siguron cilësi afatgjatë dhe supreme.
Uživajte u lokalnim ukusima

Provoni shijet lokale

Recetat e ndryshme lokale të paraprogramuara në furrën inteligjente Samsung do t'ju ofrojnë mundësinë të shijoni ushqimin shtëpiak. Nga përgatitja e ushqimeve të preferuara ju ndan vetëm një hap, vetëm një sistemim i cili do t'ju ndihmojë të shkurtoni kohën për përgatitjen e ushqimeve, dhe do të keni më shumë kohë të kënaqeni në tryezë.

Specifikimet

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.