RB5000J Ngrirës i poshtëm me Space Max Teknologji™, 367 ℓ

RB37J5820SA/EF
Ngjyra Grafit metalikGrafit metalik

The item is in the cart.

387 ℓ

Totali bruto (litra)

595 mm

Gjerësia neto (mm)

2010 mm

Lartësia neto e kasës me dorezën (mm)

675 mm

Thellësia neto me dorezën e derës (mm)

Më shumë brenda – njësoj jashtë

Ka më shumë hapësirë të brendshme ruajtjeje se një BMF normal, por të njëjtën madhësi nga jashtë.* Space Max Technology™ që ai përmban është një tub paretesh me dizajn të hollë që krijon më shumë kapacitet të brendshëm pa kompromentuar efikasitetin në energji.

Më shumë brenda – njësoj jashtë

*Krahasuar me Samsung RL55VTEBG1 / RL50RGEMG1

Ftohje nga të gjitha anët

Sistemi i ftohjes nga të gjitha anët e ftoh frigoriferin në mënyrë të njëtrajtshme nga qoshja në qoshe. Ajri i ftohtë nxirret jashtë përmes shumë vrimave në çdo nivel rafti, prandaj ruan një temperaturë konstante dhe ushqimi qëndron më i freskët.

Ftohje nga të gjitha anët

Kujdesi ideal për mishin dhe peshkun

Fresh Zone është sirtari i projektuar me inteligjencë që ofron mjedisin ideal për ruajtjen e mishit dhe peshkut – duke i ruajtur ato në temperaturë optimale në mënyrë që ato të qëndrojnë të freskëta dhe të kenë shijen më të mirë të mundshme.

Kujdesi ideal për mishin dhe peshkun

Për artikuj më të gjatë dhe më të mëdhenj

Një raft që rrëshqet brenda i shton fleksibilitet shtesë hapësirës së ruajtjes. Ai rrëshqet brenda dhe jashtë për të krijuar më shumë hapësirë për shishet më të mëdha dhe enët e gjata ose masive, prandaj hapësira nuk shkon kot.

Për artikuj më të gjatë dhe më të mëdhenj

Ruani siç dëshironi

4 kosha të rregullueshëm dere ju ndihmojnë të organizoni me lehtësi dhe ruani në mënyrë fleksibël artikuj të madhësive të ndryshme. Ju mund t’i rregulloni koshat për të përshtatur të gjitha llojet e shisheve, kartonëve dhe artikuj të tjerë për përdorim maksimal të hapësirës së ruajtjes.

Ruani siç dëshironi

Kutia Full Open (ngrirësi)

Një hapje e madhe e bën më të lehtë organizimin dhe heqjen e artikujve gjatë optimizimit të hapësirës së ruajtjes.

Kutia Full Open (ngrirësi)

Ndriçimi LED

Dritat LED e ndriçojnë mirë brendësinë e frigoriferit pa kompromentuar fuqinë ftohëse.

Ndriçimi LED

Punon me inteligjencë, qëndron i ri

Kompresori dixhital me inverter e kontrollon automatikisht shpejtësinë e vet në reagim ndaj kërkesës për ftohje në 7 nivele. Prandaj, përdor më pak energji, minimizon zhurmën dhe redukton konsumimin për performancë më afatgjatë.

Punon me inteligjencë, qëndron i ri

Pa akumulime akulli

Teknologjia No Frost parandalon akumulimin e akullit dhe ruan një temperaturë konstante në çdo kënd. Gjithashtu ajo ftoh pothuajse dy herë më shpejt**, duke e sforcuar më pak sistemin e ftohjes dhe duke rritur qëndrueshmërinë e tij.

**Bazuar në një krahasim mes frigoriferit me brymë të Samsung RL39THCTS dhe frigoriferit pa brymë RB31FERNCWW. Rezultatet individuale mund të variojnë në varësi të përdorimit nga konsumatori

Pa akumulime akulli

**Bazuar në një krahasim mes frigoriferit me brymë të Samsung RL39THCTS dhe frigoriferit pa brymë RB31FERNCWW. Rezultatet individuale mund të variojnë në varësi të përdorimit nga konsumatori

  • 387 ℓ Totali bruto (litra)
  • 595 mm Gjerësia neto (mm)
  • 2010 mm Lartësia neto e kasës me dorezën (mm)
  • 675 mm Thellësia neto me dorezën e derës (mm)
  • 71 kg Pesha neto (kg)
  • Ftohje nga të gjitha anët Lloji i ftohjes

Si realizohet temperatura në frigoriferin tuaj ngrirës dhe të zakonshëm?

Si realizohet temperatura në frigoriferin tuaj ngrirës dhe të zakonshëm?shihni përgjigjen

Si mund të parandaloj krijimin e akullit në frigoriferin ngrirës?

Si mund të parandaloj krijimin e akullit në frigoriferin ngrirës?shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.