RF9000JC French Door me Triple Cooling 564L

RF56J9041SR/EO
Ngjyra ArgjendArgjend

The item is in the cart.

564 ℓ

Totali neto (litra)

908 mm

Gjerësia neto (mm)

1825 mm

Lartësia neto e kasës me dorezën (mm)

733 mm

Thellësia neto me dorezën e derës (mm)

Freski e jashtëzakonshme, harmoni në kuzhinë

Dizajni me lartësinë dhe thellësinë e bangos gërshetohet në mënyrë harmonike me kuzhinën tuaj, por hapet deri në fund dhe e bën të lehtë ruajtjen e ushqimeve tuaja. Sistemi i tij Triple Cooling dhe teknologjia e temperaturës fleksibël e mbajnë gjithashtu ushqimin më të freskët.

Freski e jashtëzakonshme, harmoni në kuzhinë

Ftohje revolucionare

Një sistem Triple Cooling kontrollon dhe optimizon në mënyrë të pavarur temperaturën, maksimizon lagështirën dhe parandalon përzierjen e aromave në 3 ndarje. Pllakëza Metal Cooling gjithashtu e ruan ajrin të ftohtë për më shumë kohë.

Ftohje revolucionare

Dizajn i përkryer harmonik

Dizajni elegant me thellësi dhe lartësi të bangos përshtatet në mënyrë të përkryer me sipërfaqen e mobilies suaj ekzistuese të kuzhinës për pamje plotësisht harmonike që e përmirëson të gjithë kuzhinën tuaj dhe e bën vendin të duket shumë bukur.

Dizajn i përkryer harmonik

Hapësirë sipas kërkesës

Cool Select zone+ ofron fleksibilitetin ideal në ruajtjen e ushqimit, prandaj gjithçka qëndron më e freskët. Ndarja e djathtë poshtë mund të konvertohet me lehtësi nga frigorifer në ngrirës me katër cilësime temperature.

Hapësirë sipas kërkesës

Ruani freskinë e mishit/peshkut

Një regjim ftohjeje në derën e poshtme të djathtë ofron ftohje precize për ruajtjen e peshkut, mishit dhe shpendëve – duke i mbajtur në temperaturë optimale -1°C me luhatje minimale temperature, në mënyrë që të qëndrojnë të freskëta me shijen dhe teksturën më të mirë.

Ruani freskinë e mishit/peshkut

Ruani dhe shikoni më shumë

Ka kapacitet të madh, prandaj ka hapësirë të mjaftueshme në frigorifer dhe ngrirës për të ruajtur çdo formë apo lloj ushqimi. Dhe ka 4 dyer që hapen deri në fund, që ju të shikoni gjithçka me një shikim.

Ruani dhe shikoni më shumë

Lehtësi në ruajtje

Rafti me palosje me dy hapa rrëshqet brenda dhe jashtë dhe mund të paloset për të krijuar më shumë hapësirë për shishe më të mëdha dhe enë të larta ose të mëdha. Prandaj, mund ta përshtatni që të futet brenda gjithçka dhe të arrini pa u munduar gjërat që janë në fund.

Lehtësi në ruajtje

Elegancë klasike

Ka një pamje dhe ndjesi elegante dhe të rafinuar klasike që do t’u rezistojë tendencave kalimtare. Me trupin e vet me kontur metalik dhe dorezat e futura, ai do t’i shtojë profesionalizëm pamjes së kuzhinës suaj për shumë vjet.

Elegancë klasike

Mban artikuj më të mëdhenj

Një kosh i madh dhe i lehtë në derë ju lejon të ruani në mënyrë të sigurt artikuj më të mëdhenj brenda derës. Në të mund të vendosen kartonë të mëdhenj qumështi dhe lëngjesh dhe dy radhë me kanoçe dhe shishe. Prandaj ai liron hapësirë në raft dhe është fantastik për festa!

Mban artikuj më të mëdhenj
  • 564 ℓ Totali neto (litra)
  • 908 mm Gjerësia neto (mm)
  • 1825 mm Lartësia neto e kasës me dorezën (mm)
  • 733 mm Thellësia neto me dorezën e derës (mm)
  • 160 kg Pesha neto (kg)
  • Triple dhe Metal Cooling Lloji i ftohjes

Si mund të stivoset

  • Totali neto (litra) 564 ℓ
  • Gjerësia neto (mm) 908 mm
  • Lartësia neto e kasës me dorezën (mm) 1825 mm
  • Thellësia neto me dorezën e derës (mm) 733 mm

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme